coolman1977
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 3
Ευχαριστώ πολύ!Υπάρχει ιδιο και απαράλλαχτο.....Δεν το διατύπωσα σωστά.....βρισκόταν και βρίσκεται ακόμη Καραισκάκη 33.
Ευχαριστώ πολύ!Υπάρχει ιδιο και απαράλλαχτο.....Δεν το διατύπωσα σωστά.....βρισκόταν και βρίσκεται ακόμη Καραισκάκη 33.
Μπράβο Antonovar!!!! Επιτέλους!!!Στην ταινία " ο Τζαναμπέτης" το σπίτι του Λ.Κωνσταντάρα βρίσκόταν στην οδο Μεγ.Αλεξάνδρου 71 στο Μαρούσι.Παραμένει ίδιο με εξαίρεση την προσθήκη μιας γκαραζόπορτας. Επειδή η φωτό απο το street view δεν βοηθούσε και τόσο στην παρατήρηση ,η ταυτοποίηση σιγουρεύεται απο την λεπτομέρεια της λιθοδομής στήν περίφραξη του σπιτιού.
Καταπληκτικό ,Είναι πριν το 30 αφού δεν έχει χτιστεί καν το μεσαίο κτήριοΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ (1964)
Απόσπασμα από μια βουβή ταινία, που είχε συμπεριλάβει ο Σακελλάριος στο ντοκιμαντέρ του, με τον Πέτρο Κυριακό στην πλατεία Αβησσυνίας.
Η κάμερα είναι μέσα στην πλατεία και κινηματογραφεί προς την οδό Ερμού.
ΕΡΜΟΥ 104
Προβολή συνημμένου 286191
Προβολή συνημμένου 286192
ΕΡΜΟΥ 106
Προβολή συνημμένου 286193
Προβολή συνημμένου 286194
Πολύ καλή δουλειά φίλε μου. Επειδή ζω σε αυτή την περιοχή, μήπως η οδός που κατηφοριζουν οι Σκιαδα κ Ματσας με τη μηχανή δεν είναι η οδός Παπαδα, αλλά η οδός Νικήτα λίγο παραδίπλα? Η συγκεκριμένη οδός είναι παράλληλη της Παπαδα (σήμερα υπάρχει εκεί γήπεδο μπάσκετ) και το μικρο σπίτι με τα κεραμίδια που διακρίνεται στα αριστερά της φωτογραφίας υπήρχε νομίζω μέχρι και πριν περίπου 10 χρόνια (σήμερα έχει γίνει υπαιθριο parking)ΚΑΗΜΟΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΑ (1965)
Λεωφόρος Κατεχάκη
Ταυτοποιείται (αν και δεν χρειάζεται) από την πολυκατοικία στη διασταύρωση με την οδό Άντερσεν.
Προβολή συνημμένου 286748
Προβολή συνημμένου 286749
Οι πρωταγωνιστές κατηφορίζουν την Κατεχάκη προς Μεσογείων και στρίβουν στην οδό Κουσιανόφσκι.
Προβολή συνημμένου 286750
Προβολή συνημμένου 286751
Ταυτοποιείται και από το σπίτι στην άνοδο της Κατεχάκη στη γωνία με τη Φραγκόπουλου με τα τέσσερα μικρά περβάζια.
*** Τη σημερινή φωτό την έχω σε αντίθετη λήψη, από την πάνω πλευρά, για να πιάσω καλά τα περβάζια.
Προβολή συνημμένου 286752
Προβολή συνημμένου 286753
Σκιαδά και Μάτσας με τη μηχανή στην κατηφόρα της οδού Παπαδά, παράλληλη της Κατεχάκη.
Ταυτοποιείται από τη μεγάλη πολυκατοικία στο βάθος, Σεβαστουπόλεως και Παπαδά.
Λόγω των πολλών δέντρων μπροστά της, δεν υπάρχει καλό πλάνο της πολυκατοικίας.
Προβολή συνημμένου 286754
Προβολή συνημμένου 286755
Ταξί και μηχανή στρίβουν από την οδό Παπαδά στην οδό Πραντούνα.
Προβολή συνημμένου 286756
Προβολή συνημμένου 286757
Βλέπουμε και το τότε σπίτι της γωνίας, Πραντούνα 2.
Προβολή συνημμένου 286758
Λήψη επί της Πραντούνα προς Παπαδά.
Προβολή συνημμένου 286759
Προβολή συνημμένου 286760
Οδός Οδησσού, από τη διασταύρωσή της με την Πραντούνα, όπου στέκονται οι ηθοποιοί και κοιτάζουν κάτω...
Προβολή συνημμένου 286761
Προβολή συνημμένου 286762
Και τελικά, Σκιαδά και Μάτσας κάθονται στην απέναντι γωνία Πραντούνα και Οδησσού.
Προβολή συνημμένου 286763
Προβολή συνημμένου 286764
Παπαδά είναι thano. Αν ηταν στην Νικήτα ο Άγιος Ανδρέας θα ήταν δεξιά της πολυκατοικίας αλλά απο την Παπαδά είναι αριστερά.Πολύ καλή δουλειά φίλε μου. Επειδή ζω σε αυτή την περιοχή, μήπως η οδός που κατηφοριζουν οι Σκιαδα κ Ματσας με τη μηχανή δεν είναι η οδός Παπαδα, αλλά η οδός Νικήτα λίγο παραδίπλα? Η συγκεκριμένη οδός είναι παράλληλη της Παπαδα (σήμερα υπάρχει εκεί γήπεδο μπάσκετ) και το μικρο σπίτι με τα κεραμίδια που διακρίνεται στα αριστερά της φωτογραφίας υπήρχε νομίζω μέχρι και πριν περίπου 10 χρόνια (σήμερα έχει γίνει υπαιθριο parking)
Υπάρχει η μεγάλη πολυκατοικία στο βάθος, στη Σεβαστουπόλεως, που ταυτοποιεί την οδό Παπαδά...Πολύ καλή δουλειά φίλε μου. Επειδή ζω σε αυτή την περιοχή, μήπως η οδός που κατηφοριζουν οι Σκιαδα κ Ματσας με τη μηχανή δεν είναι η οδός Παπαδα, αλλά η οδός Νικήτα λίγο παραδίπλα? Η συγκεκριμένη οδός είναι παράλληλη της Παπαδα (σήμερα υπάρχει εκεί γήπεδο μπάσκετ) και το μικρο σπίτι με τα κεραμίδια που διακρίνεται στα αριστερά της φωτογραφίας υπήρχε νομίζω μέχρι και πριν περίπου 10 χρόνια (σήμερα έχει γίνει υπαιθριο parking)
αυτο το πλάνο ειναι στην Μακεδονομάχου Πραντούνα 24 και ο Μάτσας παρακολουθεί απο την Κρίκου, αλλά το σπίτι ίσως ειναι κάπου αλλού.Makism, Όχι, δεν έχω καταφέρει το σπίτι... και δυστυχώς διέγραψα την ταινία από τον υπολογιστή μου...
Το μόνο καρέ που έχω, αλλά είναι σε πλαϊνό δρόμο, είναι αυτό...
Προβολή συνημμένου 286798
Παιδιά πολλά και τρελά respects για την παρατηρητικοτητά σας στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα στο Γηροκομείο! Δεν έχω λόγια! Το σπιτάκι με τα κεραμίδια που υπήρχε μέχρι πρόσφατα στη Νικήτα με έβαλε αρχικά σε υποψίες, αλλά φαίνεται η περιοχή πριν από 60 χρόνια εβριθε από πολλά τέτοια σπιτάκια που δόθηκαν για αντιπαροχη μετάΠαπαδά είναι thano. Αν ηταν στην Νικήτα ο Άγιος Ανδρέας θα ήταν δεξιά της πολυκατοικίας αλλά απο την Παπαδά είναι αριστερά.