Πού γυρίστηκαν οι ελληνικές ταινίες ; (2ο μέρος)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Kambia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Είναι όλες οι δημοσιεύσεις του κλεμμένες από το σάιτ.. και τα παρουσιάζει και δικά του..
Να με συγχωρείτε αν έχω προσβάλλει κανέναν με αυτό το ποστ. Ως καινούργιος στη σελίδα, δε γνωρίζω τα ονόματα πέρα από τα ψευδώνυμα και βιάστηκα νομίζω να βγάλω συμπεράσματα από καμπόσο που έχω παρακολουθήσει τον μακμακ στο YouTube . Βρίσκεται εδω? Αν ναι, να με συγχωρεί ελπίζω για το λάθος μου

Καμμία προσβολή ...την αλήθεια έγραψες...είτε βρίσκεται είτε δεν βρίσκεται εδώ....ο ανορθόγραφος "μαντέψτε τι βρήκα"......
Ευχαριστώ antonovar , έχει ακόμα και λάθη σε πολλά που γυρίστηκαν…

To ξέρω,μάλιστα μια φορά μπήκα στον κόπο να του γράψω ότι είναι λάθος αυτά που γράφει...αλλά μου απάντησε με ειρωνεία ,αφού το μόνο που τον νοιάζει....είναι τα μπράβο στα "μαντέψτε τι βρήκα" απο τους άσχετους που τον ακολουθούν

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πάει να συναντήσει την Ελένη Ανουσάκη μπροστά από το Λαμπετώ πού βρισκότανε στην γωνία Λ.Κηφισίας και Αχαϊας στην ταινία "Αγωνία"(φωτό 1).
Τρία στενά πιό πάνω,στην γωνία Λ.Κηφισίας και Μικρομάνης περπατάει η Βουγιουκλάκη(φωτό 2-δεν θυμάμαι την ταινία).
Ο Μίμης Φωτόπουλος περπατάει στην Αιόλου μπροστά από την Αγία Ειρήνη στην ταινία "Νταντά με το ζόρι"(φωτό 3).

Συνημμένα

• 0019.png
    0019.png
    557,1 KB · Προβολές: 23
  • 0022-κηφισιας-μικρομανης.jpg.png
    0022-κηφισιας-μικρομανης.jpg.png
    447,2 KB · Προβολές: 24
  • 0023.png
    0023.png
    628 KB · Προβολές: 23
«Χτυποκάρδια στο Θρανίο»: Ποιο είναι σήμερα το σχολείο που γυρίστηκε η ταινία το 1963

ΑΓΑΠΗΣΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ (1971)

Πολλά τα εξωτερικά γυρίσματα γύρω από τα στούντιο Alfa στα Μελίσσια.

*Ευτυχώς υπάρχει το HD και φαίνονται οι πινακίδες με τις οδούς.
**Επιτρέψτε μου να διορθώσω και μια παλαιότερη ανάρτηση που βρήκα, σχετικά με τους δρόμους της ταινίας.

Ελευθερίου Βενιζέλου και Παλαιών Πατρών Γερμανού

poli1.jpg

poli2.jpg

poli3.jpg
---------------------------------------------------------------------------
poli4.jpg

poli5.jpg

Η Ελευθερίου Βενιζέλου από τη γωνία με την Παλαιών Πατρών Γερμανού

poli6.jpg

poli7.jpg

Διασταύρωση Πόντου και Ελευθερίου Βενιζέλου, το σπίτι στην Πόντου 6 υπάρχει ακόμα.

**Αυτή είναι η διόρθωση που κάνω, καθώς σε παλαιότερη ανάρτηση είχε αναφερθεί μια άλλη οδός Πόντου, στο Μαρούσι.

poli8.jpg

poli9.jpg

poli10.jpg

Το περιπολικό ξεκινάει και μπαίνει στην Ελευθερίου Βενιζέλου.

poli11.jpg

poli12.jpg

Ο Βουτσάς βγαίνει από Κολοκοτρώνη στη στροφή και κατεβαίνει την Ελευθερίου Βενιζέλου.
Αντίθετα δηλαδή από το περιπολικό πριν.

poli13.jpg

poli14.jpg

Οδός Καραϊσκάκη... Μηχανή και περιπολικό έρχονται, βγαίνουν στη διασταύρωση με Πόντου και στρίβουν ξανά Ελ. Βενιζέλου.

poli15.jpg

poli16.jpg

Ανεβαίνοντας Ελευθερίου Βενιζέλου από Ανδρέα Παπανδρέου.

poli17.jpg

poli18.jpg

Ελευθερίου Βενιζέλου και Πόντου (φαίνεται και το σπίτι στην Πόντου 6)

poli19.jpg

poli20.jpg

Ο Βουτσάς κάθεται με την πολυθρόνα στη μέση της διασταύρωσης Ελ. Βενιζέλου, Πόντου και Καραϊσκάκη

poli21.jpg

poli22.jpg

Ο Βουτσάς με την Ερήμου κατεβαίνουν την Παναγή Τσαλδάρη και φτάνουν γωνία με τη Ζαϊμη.

poli23.jpg

poli24.jpg

poli25.jpg

Παλαιών Πατρών Γερμανού, έξω από το Δ. Στάδιο Μελισσίων

poli26.jpg

poli27.jpg
-------------------------------------------------------------
poli28.jpg

poli29.jpg

Το σπίτι με το «τριπλό» κάγκελο (μαύρο στη μέση και άσπρο πάνω κάτω) στην οδό Μπουμπουλίνας 3 υπάρχει ακόμα.

poli30.jpg

poli31.jpg

Διασταύρωση Ελ. Βενιζέλου και Μπουμπουλίνας, φαίνεται και το σπίτι με το κάγκελο.

poli32.jpg

poli33.jpg

Πίσω
Μπλουζα