822magirus
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 9
Καλησπέρα στην εξαιρετική ομάδα. Να ρωτήσω και εγώ κάτι για σειρά 90s. Μήπως γνωρίζει κάποιος πού βρίσκονταν τα εξοχικά σπίτια από την σειρα "οι αυθαιρετοι";
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Δεν είναι νησί . Το λιμανάκι της Πάχης στα Μέγαρα είναιΓνωρίζουμε σε ποιο νησί είχε πάει η Μπεάτα Ασημακοπούλου για την άρρωστη μητέρα της;
Παιδια καλησπεραΘα ηθελα να ρωτησω που βρισκοταν το σπιτι στην ταινια για ποιον χτυπα η κουδουνα. Εκει που βγαινει ο Βουτσας απ το ενα σπιτι και μπαινει στο αλλο. Ζηταω συγγνωμη αν εχει απαντηθει. Να ειστε ολοι καλα
![]()
Το είχα αναφέρει στο post 404 τότε που εψαχνε ο...makism είπε:Θα συμφωνήσω και εγώ antonovar . 95% είναι στην επταλοφου 7.Teacher τον τσακώσαμε αυτόν που πήρε την πόρτα. Πόσο κοντά είναι, Σε ποια διεύθυνση την βρήκες;
Ερώτηση για μια ταινία που την είχαμε ψάξει παλιότερα.
Για ποιον χτυπά η κουδούνα
Αν θυμάμαι καλα είχαμε αναφέρει κατι για το σπίτι του Παπαγιαννόπουλου;
το έχουμε δει και σε άλλη ταινια;
*Πως μπορεί να γίνει μια λίστα από σημεία που διερευνώνται η στην λίστα που έχουμε (μάλλον θέλει φρεσκάρισμα) να υπάρχουν οι αναφορές από ταινίες που ψάχνουμε.
Ευχαριστω πολυ!!Κάνε Click πάνω στο παρακάτω πλαίσιο για να διαβάσεις ολόκληρο το post.
Το είχα αναφέρει στο post 404 τότε που εψαχνε ο...makism είπε:Θα συμφωνήσω και εγώ antonovar . 95% είναι στην επταλοφου 7.Teacher τον τσακώσαμε αυτόν που πήρε την πόρτα. Πόσο κοντά είναι, Σε ποια διεύθυνση την βρήκες;
Ερώτηση για μια ταινία που την είχαμε ψάξει παλιότερα.
Για ποιον χτυπά η κουδούνα
Αν θυμάμαι καλα είχαμε αναφέρει κατι για το σπίτι του Παπαγιαννόπουλου;
το έχουμε δει και σε άλλη ταινια;
*Πως μπορεί να γίνει μια λίστα από σημεία που διερευνώνται η στην λίστα που έχουμε (μάλλον θέλει φρεσκάρισμα) να υπάρχουν οι αναφορές από ταινίες που ψάχνουμε.