laura ingalls
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 5.126
Πάντως στο δεκατο λεπτό της ταινίας φαίνεται το ονομα του δρομου Πόντου.
oldgrcinfun είπε:Ξέρει κανείς αν
Και όμως η πλατεία Βαρουτίδη η μνημείο εργασίας με τα πολύπαθα υπέροχα γλυπτά του Κώστα Κλουβάτου και το σπίτι του Βουρνά στην Αναλήψεως είναι ένα σημείο που έχουν γυρισθεί τουλάχιστον αλλες δύο ταινίες εκτός απο τα ανησυχα νειάτα.makism είπε:Ανησυχα νειάτα (2ο μέρος) # 314 συνέχεια
Το σπίτι του Βουρνά και τα ψιλικά του Βέγγου και ο τηλεφωνικός θάλαμος στη γωνία, ήταν στην Πλατεία Δ. Βαρουτίδη ( Αγαλματάκια Μνημείο Εργασίας ) στον Βύρωνα.
Αναλήψεως 48
Το σπίτι του Φωτοπουλου στην ταινία "Αλλος για το εκατομμύριο" κατα 99,9% ήταν στην Φιλοθέη. Δυστυχώς μάλλον δεν υπάρχει με την μορφή που το βλεπουμε στην ταινία για να είμαστε 100% σίγουροι αλλα παρά την κακή ποιοτητα της εικονας απο το αντιγραφο που κυκλοφορεί υπάρχουν 3 στοιχεία που βοηθάνε για να καταλαβουμε που ακριβώς είναι. Το πρώτο στοιχείο που φαινεται καθαρά είναι ενα δασος που βλεπουμε στο βάθος του δρόμου.oldgrcinfun είπε:Ξέρει κανείς αν έχει βρεθεί το σπίτι που έμενε ο Φωτόπουλος με την οικογένειά του στην ταινία "Άλλος για το εκατομμύριο";
makism είπε:και εγω νομίζω ότι είναι στην οδο Αρνέλου 9.
Το σπίτι που επιστρέφει το μυριο και μπαίνει στο πλάνο και ο Λιάσκος πρέπει να ειναι στην Εθ. Τραπέζης 29 και Νιρβάνα;
Ναί makism εκεί είναι που περπατάνε.......και το σπίτι που βλεπουμε την Μοσχονά...ειμαι σχεδόν σιγουρος οτι απο αυτή την πλευρα πρέπει να είναι....
makism είπε:Δάσκαλε, antonovar, άρα το σπίτι του Φωτόπουλου είναι στην οδό Ανδρέα Μεταξά 5;
antonovar είπε:Σωωστός φιλε...εκεί ειναι..........100% .Το σπίτι οπως είναι φυσικό μετα απο τόσα χρόνια έχει αλλαγές αλλά τα σκαλοπάτια και η μια μεριά της εισοδου ,αυτη που δειχνεις με το βελάκι είναι.....ιδια.makism είπε:και εγω νομίζω
Εγω την Ανδρεου Μεταξα την προσπερναγα γιατι εβλεπα το Γυμνασιο της Φιλοθεης διπλα και θεωρούσα οτι επρεπε να υπήρχε απο το 60 και να φαινόταν στην ταινία.Επίσης το σπιτι στην Αρνελου παρόλο που μοιαζει πολυ με αυτό στην Μεταξα εχει αρκετα μεγάλη αποσταση απο το πλατειακι, αλλα ενταξει ελεγα οτι λογω φακου φαινεται κοντινη η αποσταση
Για τους Μακρυκωσταίους Κοντογιώργηδες όλες οι αναφορές είναι εδω και νομιζω οτι τα εχουν καλύψει σχεδόν ολα (2ο μέρος) 134...760..771 ..904foutix είπε:Τσακάλια...κάτι μου λέει οτι θα σας κλέψουν οι μυστικές υπηρεσίες...περιμένω πλήρη ανταπόκριση για τους μακρυκωσταίους και κοντογιώργηδες καθώς και τον ηλία του 16ου
Αν πάτε στην πρώτη σελιδα υπάρχει ενα τετραγωνάκι που γραφει "show spoiler"....το οποίο εμφανίζει το ευρετήριο πρώτου και δεύτερου μέρους...και εκει υπάρχουν και αλλα πράγματα για τον Ηλία του 16ου. Ομως ειδικά για τον Ηλία του 16ου κάντε λίγο υπομονή επειδή το πιο σημαντικό μέρος της ταινίας(ολοι καταλαβαίνουμε ποιο είναι αυτό) που ολοι θα ηθελαν να μάθουν που είναι γυρισμένο και έχει αναφερθεί στο post 757 είναι εντελώς λάθος.Οπότε οσονούπω θα ανέβει post με αυτό το απίστευτο κατά την γνώμη μου εύρημα...και θα υπάρχουν ολα τα μέρη και για αυτή την ταινία.Προς το παρον δεν μπορώ να γραψω τίποτε παραπάνω γιατί δεν είναι δικια μου ανακάλυψη....αλλα οπως εγραψα παραπάνω ......οσονούπω...θα ανέβει απο αυτόν που την εκανε.foutix είπε:1@antonovar[/USER] Παρατηρώ οτι ενώ για τους Μακρυκωσταίους υπάρχει υλικό, δε συμβαίνει το ίδιο για τον Ηλία. Σε αυτή την ταινία υπάρχουν πολλά εξωτερικά γυρίσματα και ίσως θα πρέπει να υπάρχει ένα συγκεντρωτικό ποστ με όλα τα ευρήματα γι αυτήν. Στο 1ο μέρος υπάρχει ευρετήριο; (Στο 2ο; )
Ευχαριστούμε. Μόνο που καλύτερα θα ήταν αν έγραφες στα Ελληνικά.nuclear είπε:[Edit] Τα Greeklish δεν επιτρέπονται στο φόρουμ. Την επόμενη φορά Greeklish ποστ θα διαγραφεί ανεξαρτήτου περιεχομένου! [edit] Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη, αλλα είχα ψάξει πριν κάνα-δυο μήνες και βρήκα την ταράτσα που έπαιζε το video clip "άντε σπάσε ρε μαλακα" από μια φριχτή ταινία με τον Γαρδέλη http://nuclear.mutantstargoat.com/tmp/antespase/