Πριν χτυπήσει το Κουδούνι (Saved by the Bell)

pitsipopaki84

RetroN00b
Joined
1 Οκτ 2007
Μηνύματα
2
Αντιδράσεις
2
Πριν χτυπήσει το Κουδούνι (Saved by the Bell, 1989-93), MEGA


Πρεμιέρα: ?


Θυμαστε τον Zak και τα αλλα παιδια..!??Ξερει κανεις αν υπαρχουν πουθενα επεισοδια της σειρας..??Thnanx!Ειμαι νεα στο forum.Βρεθηκα κατα τυχη απο μια αναζητηση και εχω ξετρελαθει!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φυσικά pitsipopaki84!!!Για επεισόδια δεν ξέρω,αλλά εδώ μπορείς να δεις την εισαγωγή. ;)

10103890.jpg
 
ΤΟ ΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΖΕΙ!

[Edited by Keeper]
 
Αγαπητέ niarfoug, καλως ήλθες στο forum μας. Μια παράκληση μόνο , ρίξε πρώτα μια ματιά στους κανονισμούς, οι οποίοι μεταξύ άλλων αναφέρουν :

1) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο η δημόσια διαφήμιση / πρόταση για ανταλλαγή ή αντιγραφή οπτικοακουστικού υλικού που ενδέχεται να είναι copyrighted ή να εμπίπτει γενικότερα σε νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων. Έτσι για παράδειγμα, μπορεί κάποιος να αναφέρει πληροφοριακά π.χ. ότι διαθέτει σε DVD μια συγκεκριμένη σειρά, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορεί δημόσια ούτε να την διαλαλεί σαν 'πραμάτια', ούτε σαν 'εμπόρευμα', ούτε σαν 'ανταλλάξιμο' υλικό. Κάτι τέτοιο είναι ποινικά κολάσιμο και μόνο σε μπελάδες θα μπορούσε να τον βάλει. Εξυπακούεται βέβαια ότι το τι κάνετε στα PM είναι δική σας δουλειά (όπως επίσης και αποκλειστική σας ευθύνη!). Όσα μηνύματα εντοπίζονται να παραβαίνουν τον συγκεκριμένο κανονισμό θα διαγράφονται ή θα τροποποιούνται αναλόγως, χωρίς περαιτέρω προειδοποίηση. Μέλη που αρνούνται να συμμορφωθούν θα εγκαλούνται πρώτα και, αν παρ' όλα αυτά υποπέσουν εκ νέου στην ίδια παράβαση, θα διαγράφονται.
Επίσης προσπάθησε να μην γράφεις με κεφαλαία, καθώς στο internet η σημαίνει οτι φωνάζεις ;)

Καλως ήλθες και πάλι :thumbup:
 
Tο video ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!
 
Εγώ νομίζω πάντως ότι ο Zack Morris (Jean Paul Gosselaar) είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης :D :D:D

tsimitselis.bmp
 
Χαχα Τσιμιτσέλης πράγματι!!! :p #) #)

Από τις αγαπημένες σειρές της εποχής πάντως...
 
πολυ ωραια σειρα.στο στυλ του beverly hills

images


να και ενα βιντεακι

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θυμαμαι το επεισοδιο που σατυρίζουν το Μπέβερλι Χιλς και μπαίνουν στο σχολείο με το κάμπριο. Μεσα στην τάξη! Το θυμάται άλλος κανεις αυτό;

Πολύ καλή σειρά και συμπαθεστατοι χαρακτήρες ολοι.
 
lol,αν εβγαινε τοτε θα το επαιρνα.

 

Not.

 
μου χε μεινει ενα επεισοδιο που ο sam ειχε ανακαλυψει μια κετσαπ και την πουλαγαν στο σχολειο και την ειχαν ονομασει uncle sam's υπηρξε και μεταγενεστερη σειρα το The new class το οποιο κρατησε για 7 σαιζον και δυστυχως δεν ειδαμε ποτε στην ελλαδα http://en.wikipedia.org/wiki/Saved_by_the_Bell:_The_New_Class
 
Μου άρεσαν οι τίτλοι έναρξης από τη σειρά.
 
Και απο τι βιντεο του Μανος311 βρηκα ενα ακομη με τους πρωταγωνιστες πως ειναι σημερα

 
Αγαπημένος ήρωας αυτής της σειράς ήταν ο Σκριτς. Βέβαια ο ηθοποιός που τον υποδυόταν μετά τη σειρά τον πήρε η κατηφόρα. Μέχρι και ταινία ενηλίκων γύρισε.
 
κριμα που εχουν βγει στην ελλαδα πολυ λιγες σειρες απο τα 80s με υποτιτλους... :(
 
Έχουν μεταφραστεί τα πρώτα 5 επεισόδια και μπορεί να τα αναζητήσει όποιος θέλει. Δυστυχώς, είναι προσπάθεια που μάλλον πως έχει σταματήσει εδώ και πολύ καιρό.
 
φυσικα και το θυμαμαι !!! απο τα αγαπημενα μου , γενικα οτι εχει να κανει με το σχολειο ...
 
Πίσω
Μπλουζα