Πριν χτυπήσει το Κουδούνι (Saved by the Bell)

Προσπαθούσα να μην χάσω επεισόδιο καθώς ήταν από τις αγαπημένες μου σειρές. Τα καμώματα του Σκριτς αλλά και των υπολοίπων πραγματικά φοβερά. Μου άρεσε τότε και η Tiffany Amber Thiessen πιο πολύ από ότι όταν έκανε τη Βάλερι στο Μπέβερλυ Χιλς. Επίσης το μουσικό θέμα εισαγωγής έχει μείνει αξέχαστο.
 
Κι εγώ έβλεπα φανατικά αυτή τη σειρά. Η Τiffany ήταν όντως η αγαπημένη των αντρών τότε κι ήταν πράγματι πολύ πιο όμορφή απ'ότι στο Μπέβερλυ Χιλς, γιατί εκεί νομίζω ότι είχε παχύνει και σαν να φούσκωσε λίγο το πρόσωπό της. Ο αντίστοιχος γόης για τα κορίτσια ήταν εννοείται ο Ζακ, αλλά εμένα με εκνεύριζε κάπως γιατί μου φαινόταν πολύ ψώνιο.
 
perlastar είπε:
Κι εγώ έβλεπα φανατικά αυτή τη σειρά. Η Τiffany ήταν όντως η αγαπημένη των αντρών τότε κι ήταν πράγματι πολύ πιο όμορφή απ'ότι στο Μπέβερλυ Χιλς, γιατί εκεί νομίζω ότι είχε παχύνει και σαν να φούσκωσε λίγο το πρόσωπό της.
Aκριβως ετσι..φυσικα η Tiffany ηταν ενας απο τους βασικους λογους που εβλεπα την σειρα :wub: .Πολυ ομορφοτερη απο οτι στο Μπεβερλυ Χιλς..
 
Εμένα μου βγήκε ο Σλέιτερ.

Kvafye2hJufl.jpg
 
Σαν τίτλο το θυμάμαι , αλλά δεν έκατσα ποτέ να το παρακολουθήσω. Νομίζω το έδειχνε σε επαναλήψεις στο Μακεδονία tv...
 
tccRib_9pgCl.jpg


tccRib_9pgCl.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν εχανα επεισοδιο...μιλαμε για μεγαλο κολλημα...
 
Huh, περίμενα ότι θα είχε ποσταριστεί ήδη, αλλά ιδού:



Επίσης, ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι το Saved by the Bell, όπως πολλές άλλες γνωστές σειρές, ήταν spin-off μιας άλλης σειράς, της Good Morning, Miss Bliss.
 
Στο 1ο κουίζ μου έβγαλε κι εμένα τον Σλέιτερ. Στο τελευταίο κουίζ 7/12.
 
Νομίζω ότι αυτή η φωτογραφία της Tifanni Amber Thiessen είναι πολύ χαρακτηριστική για look 90s.

tiffani_amber_thiessen_saved_by_the_bell_00550.jpg
 
9/12 στο κουιζ. Πάνε πολλά χρόνια και είχα ξεχάσει μερικά.
 
Το είχε ποστάρει και ο gapan εδώ. Λείπει και η Lisa.
 
Τι να σου πω...το βίντεο φαίνεται να ανέβηκε προχθές και είδα και αναφορές σε πολλά site...ειναι καινούριο άραγε ή είναι κονσέρβα από το 2009;
 
Χμμ...μου φαίνονται πολύ νέοι για νά έχει γίνει τώρα το βίντεο, δεν ξέρω... Εκτός κι αν κρατιούνται καλά. Όντως λείπει το ζεύγος Lisa-Screech. Θα προτιμούσα να μιλάνε σοβαρά όπως γίνεται σε άλλα reunions, κι όχι να παριστάνουν τους νέους, είναι περίεργο το να τους βλέπεις με το ίδιο λουκ, αλλά πιο χοντρούς και μεγαλωμένους. Το ζεύγος Slater-Jessie πάντως δεν φαίνεται να έχει αλλάξει και πολύ εμφανισιακά.
 
Πίσω
Μπλουζα