Κατάφερα και έκανα confirm το account στο iamretro.
Πάντως ούτε εδώ ούτε εκεί λειτουργεί το animated avatar μου (πριν την επίθεση, στην παλιά μηχανή ήταν εντάξει).
Το εχω υποψιν μου αυτο. Γι αυτο χρησιμοποιώ το ιδιο που χρησιμοποιούσα και πριν το οποιο ειναι μικρο. Αλλα θα το αλλαξω αν ειναι.Imgema το forum δέχεται animated avatars μέχρι ένα συγκεκριμένο μέγεθος αρχείου (και διαστάσεων). Αν το gif που προσπαθείς να βάλεις για avatar είναι 500x600 και 1.5mb λογικό είναι πως απλά θα πάρει το πρώτο frame. Φαντάζεσαι να είχαν 5000 χρήστες animated avatars με τέτοια μεγέθη? Οπότε κάνε μετατροπή το gif που θέλεις σε 96x96 και δοκίμασε πάλι.
Χμμμ, ακόμα και με 96x96 στα 39kb μέγεθος δεν λειτουργεί...Οπότε κάνε μετατροπή το gif που θέλεις σε 96x96 και δοκίμασε πάλι.
Παρόμοιο πρόβλημα έχω κι εγώ με δικά μου σχόλια, που (φαίνεται να) έχουν αντικατασταθεί από σχόλια άλλων μελών.Μπήκα στο παρακάτω θέμα που είχα ανοίξει παλιά, και διαπίστωσα ότι σε κάθε μήνυμα που υπήρχαν 3 βίντεο με τα σχόλιά τους, τώρα υπάρχει μόνο ένα, και συνήθως με σχόλιο που αντιστοιχεί σε άλλο βίντεο. Μπορούν να αποκατασταθούν τα μηνύματα?
Γνωστά ορχηστρικά που δεν ξέραμε τίτλο / καλλιτέχνη
Μπήκα στο παρακάτω θέμα που είχα ανοίξει παλιά, και διαπίστωσα ότι σε κάθε μήνυμα που υπήρχαν 3 βίντεο με τα σχόλιά τους, τώρα υπάρχει μόνο ένα, και συνήθως με σχόλιο που αντιστοιχεί σε άλλο βίντεο. Μπορούν να αποκατασταθούν τα μηνύματα?
Γνωστά ορχηστρικά που δεν ξέραμε τίτλο / καλλιτέχνη