Προβλήματα / δυσλειτουργίες νέου φόρουμ.

Προσπαθώντας χτες να βρω αν υπάρχει θέμα σχετικό με το δορυφορικό κανάλι RTL, διαπίστωσα ότι το search δε δέχεται λέξεις με 3 γράμματα, θέλει τουλάχιστον 4. Υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης?
 
Όχι, χωρίς να έχει μεγάλη επιβάρυνση στην ταχύτητα όλων αναζητήσεων.

Εδώ πάντως θα βρεις αυτό που ψάχνεις:

 
Υπάρχει το advanced search του XenForo που κάνει παπάδες, αλλά είναι επί επιπρόσθετη συνδρομή (ouch). Ίσως το υιοθετήσουμε μελλοντικά.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ρε παίδες, σορι αλλά ψάχνω και δεν βρίσκω την πληροφορία. Εχει γραφτεί πουθενά πώς μπορούμε να κατεβάσουμε τις φωτογραφίες από το παλιό φορουμ; 1.5 χρόνο πριν γίνει μετάβαση στην τωρινή κατάσταση, είχε γίνει μια άλλη μετάβαση και η Κάμπγια είχε ποστάρει ότι μπορούμε να δουμε το παλιό φορουμ (αυτό που ίσχυε μεχρι το Γενάρη του 2019) σε readonly μορφή για να παρουμε τις φωτογραφίες. Αυτό το θρεντ με το mac plus είναι εντελώς ορφανό χωρίς εικόνες, δε μ'αρέσει και θέλω να το ξαναγεμίσω με τις εικόνες του (όπως και κάποια άλλα θρεντς παρόμοιου ύφους).
 
Νίκο αυτό που λες για το παλιό site το θυμάμαι κάπου στο 2018 όταν ενημερωθηκαμε ότι θα γινόταν μια μεγάλη αναβάθμιση στη Vb και νομίζω μεταφορά σε άλλο σερβερ όπου έπρεπε ο καθένας να κατεβάσει τις εικόνες στον υπολογιστή του απο τα διάφορα θέματα που είχε φτιάξει παλιότερα και να τα βάλει σε ένα άλλο φάκελο στο προφίλ του που η τότε ομάδα θα τα έβαζε χειροκίνητα ξανά στα θέματα μετά την αναβάθμιση. Μετά από κάποιο καιρό παροπλιστηκε το παλιό site. Αργότερα υπήρξαν ξανά αλλα θέματα απο την συγκεκριμένη πλατφόρμα του φόρουμ, ήρθε μετά καπάκι και το εκείνη η επίθεση στο φόρουμ και έστρωσε η ζημιά με την προηγούμενη πλατφόρμα!
Νομίζω ότι μετά δεν ήταν εφικτό να μπούμε στο παλιό site. :(

Η αλλαγή σε xenforo που κάνανε τα παιδιά έσωσε το φορουμ, τουλάχιστον ένα πάρα πολύ μεγάλο κομμάτι του το οποίο έχει σωθεί και έχει επαναφερθεί!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Οκ όλα αυτά τα ξέρω. Απλά δε μπορούσα να βρω τις φωτογραφίες που είχα εκεί μεσα και τις είχα μεσα σε αλμπουμ. Οκ τώρα τις βρήκα, απλά έχουν όνομα του τύπου IMG00001.png, είναι εντελώς χύμα, οι ημερομηνίες δεν έχουν σχέση με τα ποστς που είχα κάνει και πρέπει να τις κάνω κλικ μία μία για να βρω ποιά αφορά τί (στο περίπου) και μετά να ξανα βρω τα ποστς όλα. Θελει υπομονή και χρόνο. Μου απάντησε ένας μοντ με το τί να κάνω από εδώ και στο εξής και τον ευχαριστώ.
 
Παιδια, σε καθε σχολιο οι μηνες Ιουνιος και Ιουλιος φαινονται Ιον και Ιολ. Τους λειπει δηλαδη το Υ.
Ακολουθει παραδειγμα και αν μπορειτε, διορθωστε το λαθος:

 
Εδιορθώθη αγαπητή.
 
Γειά σας,

Μια ερώτηση μόνο, Σε πολλά threads βλέπω missing links. Για παράδειγμα στην κατηγορία συνεντεύξεις τα περισσότερα (εαν όχι όλα) λινκς είναι broken (δείτε παρακάτω). Επειδή είμαι νέο μέλος δεν ξέρω εαν αυτό έχει συζητηθεί ή όχι. Μπορούμε να τα κάνουμε κάπου report αυτά. Παρακαλώ τα φώτα σας.

1614676835789.png
 
Τι εγινε και δεν μπορουμε να μπουμε στο forum;μονο απο τον chrome μπορεσα να μπω ενω δεν με αφηνε και παλι πανω πανω αριστερα διπλα απο την διευθυνση μη ασφαλης γραφει.Μηπως μας επιτεθηκαν τιποτα κουφαλες παλι τιποτα παλιοταγκαλακια του κερατα; :bash::bash::bash::bash:
 
Sorry είχα εργασιακά τρεχάματα και τώρα ενημερώθηκα.

To βάλαμε να το ανανεώνει αυτόματα το certificate. Λογικά δε θα το ξανακάνει.
 
Τι, πρεπει τωρα και οι ιστιοσελιδες να εχουν πιστοποιητικό covid;;;;; Ημαρτον, που φτασαμε! Στο τελος θα ποσταρουμε μονο καθημενοι...
 
Όσες φορές μπήκα σήμερα να δώ το συγκεκριμένο, μου πετάγεται ένα μήνυμα «Suspicious connection blocked» από το αντιιικό μου. Τι μπορεί να φταίει;

 
Πίσω
Μπλουζα