Προβλήματα με το Notebook Acer Aspire One ZG8

Μπλε μπογιά έχεις!; :p
 
cloud είπε:
Μπλε μπογιά έχεις!; :p
Σιγά μη δώσω και λεφτά για μπογιά. Το πετάω όπως είναι στη θάλασσα :p . Είναι και κοντά...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στο "Ιδιότητες --> Λεπτομέρειες" τι σου λέει;

Δοκίμασε και τίποτα από τις άλλες επιλογές που σου έχει στο μενού του δεξί κλικ, όπως πχ ενημέρωση προγράμματος οδήγησης ή καν' του μία κατάργηση εγκατάστασης (Αν θυμάμαι καλά, μετά θα προσπαθήσει να κάνει ξανά εγκατάσταση, ή θα κάνει μπαμ... :p )..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυτό με την άγνωστη συσκευή που το έκανε όταν κουνάς το καπάκι μου θυμίζει κάτι παρόμοιο που έκανε ένα δικό μου Acer σαν και αυτό. Μόνο που ήξερα πως ήταν η κάμερα. Προφανώς δεν έκανε καλή επαφή το καλώδιο κάπου, και όταν το άνοιγες κανονικά δεν δούλευε. Όταν είχε το καπάκι σε γωνία 30° ξέρω'γω έπαιζε κανονικά(που φυσικά δεν είχε νόημα γιατί δεν έβλεπες την οθόνη). Οπότε δεν αποκλείεται να είναι κάτι παρόμοιο.
 
Δεν το είχα δει το κούνημα στο καπάκι.. Και ναι... Παίζει να είναι εκεί το πρόβλημα!

Στην αρχή μπορεί να το έκανε μόνο όταν το κουνούσες γιατί το πρόβλημα ήταν στην αρχή του, και τώρα μπορεί η ζημιά να έγινε μόνιμη..
 
Και συν το γεγονός ότι δεν αναγνωρίζει την κάμερα (λεπτομέρεια που ξέχασα να αναφέρω) νομίζω ότι τελικά αυτό είναι. Τελικά κουβέντα στην κουβέντα βγάζουμε κάποια άκρη. Πάντως από χθες το βράδυ έστρωσε κάπως. Βγάζει μεν το πρόβλημα "άγνωστη συσκευή" αλλά όταν πατάω το Χ δεν εμφανίζεται ξανά το παράθυρο. Βέβαια κι εγώ έκανα κάτι σαν κατάργηση της άγνωστης συσκευής και ίσως αυτό βοήθησε.
 
Μην το ψάχνουμε... Κατά 90% αυτό είναι... Όμως για κάνε και μία δοκιμή να δεις για drivers για την κάμερα!
 
Πίσω
Μπλουζα