Προβλημα σε προσβαση απο κινητο

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Ajax87
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
pooky(1) είπε:
iOS δουλεύει που το δοκίμασα χτες τη νύχτα, πριν μου έδινε λευκή οθόνη και τίποτε άλλο.
Όπως τα είπε το παλικάρι παραπάνω! :D

Πάντως, να πω ότι αν είχατε βάλει κάποιο logo του φόρουμ (ή αν είχε γίνει customization στο template για τα χρώματα), πλέον δεν υφίστανται! Βλέπουμε το στάνταρτ του vbulletin! :)

και εγω δοκιμασα σημερα δειχνει απλα τα δειχνει καπως "περιεργα" . (χωρις τα χρωματα του ρετρομανιαξ και γραφει vBulletin)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

Κανενας αλλος με Android παλιο δοκιμασε? Εμενα φορτωνει το mobile skin το οποιο δειχνει καλα το Portal, τα Blogs αλλα το φορουμ συνεχιζει να μην μου το δειχνει οπως πρεπει.

Το mobile skin - αν και σε πληρως generic μορφη - δουλευει σωστα, με το vbulletin menu να στελνει εκει που πρεπει. Τα blogs και τα articles ειναι εξαιρετικα ευκολοδιαβαστα - το δε φορουμ ειναι σε "σειριακη" μορφη και ταλαιπωρει λιγο οταν θες να κατεβεις στα "χαμηλοτερα" sections.

Φυσικα υπαρχει παντα η επιλογη να απενεργοποιηθει η επιλογη του mobile skin - και να δειτε το φορουμ με το "κανονικο" του skin - κανοντας zoom στα σημεια που σας ενδιαφερουν

(HTC Wildfire S - Android 2.3.5)

Απο ios παντως ολα ΟΚ.Κανενα απολυτος προβλημα.

herco είπε:
Φυσικα υπαρχει παντα η επιλογη να απενεργοποιηθει η επιλογη του mobile skin - και να δειτε το φορουμ με το "κανονικο" του skin - κανοντας zoom στα σημεια που σας ενδιαφερουν

(HTC Wildfire S - Android 2.3.5)
Πως το απενεργοποιεις;;

(οταν παταω το φορουμ δεν μου τα δειχνει καλα δεν δειχνει τα ονοματα στο καθε thread λογικα θα ειναι το ιδιο που λεει και ο wally απο πανω)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πως το απενεργοποιεις;;
Στις ρυθμισεις του browser υπαρχει επιλογη "Προβολη κινητου" (Ενεργοποιηση κινητων εκδοσεων ιστοσελιδων) - την ξετσεκαρεις και πλεον βλεπεις το normal skin - με το μειονεκτημα οτι συνηθως δεν σου επιτρεπει να ποσταρεις...

στον opera mini που εχω δεν βλεπω να εχει κατι τετοιο τελος παντων αφου πλεον μπαινει εστω και ετσι παλι καλα...

Wally είπε:
Κανενας αλλος με Android παλιο δοκιμασε? Εμενα φορτωνει το mobile skin το οποιο δειχνει καλα το Portal, τα Blogs αλλα το φορουμ συνεχιζει να μην μου το δειχνει οπως πρεπει.
Σχεδόν το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και με το ipod δηλαδή δεν δείχνει καθόλου το φόρουμ.

Κριέ μου!

Τι έκδοση ios έχεις? :)

Κγω το ιδιο παιδια δεν μπορω να μπω.Εχω το Νοκια Ε5 κ με τη τελευταια αναβαθμιση.

Dare μου επιτέλους το βρήκα! 4.2.1

Χμ! Μπορεί να σε κάνει "τσαλίμια" γιατί έχεις πολύ χαμηλή έκδοση!

Δε με λες, σε άλλα site μπαίνεις κανονικά, ε? Δεν έχεις προβλήματα?

Όχι δεν έχω συναντήσει πουθενά δυσκολία πρόσβασης αλλού.

Με την 4.2.1 δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα παντως μπαινει κανονικοτατα.

Σου βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους?

Όταν ανοίγεις το Safari & πληκτρολογείς το http://www.retromaniax.gr, τι σου βγάζει?

Παλαιότερα, έμπαινες από το αυτό το ipod?

Αυτά! :D

Μπαίνω στα articles αλλά δεν συνδέεται με το forum. Ναι παλαιότερα έμπαινα χωρίς πρόβλημα με το ίδιο ipod. Αυτά :)

Για δοκίμασε να πληκτρολογήσεις στη διεύθυνση αυτό: http://www.retromaniax.gr/vb/forum.php

Σε πηγαίνει στο φόρουμ?

Αν ναι, μπορείς να κάνεις login?

Συγνώμη για την καθυστέρηση στις απαντήσεις - είμαι στη δουλειά ακόμα, οπότε είμαι λίγο away από το pc! :)

αύριο το πρωί θα βάλω ένα patch να δούμε α ν θα φτιάξει

Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την προθυμία και τις απαντήσεις. Dare ούτε έτσι μπαίνει και σήκω φύγε από τη δουλειά, άντε :flower:

Θα σας πω αύριο τα νέα.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα