Προσοχή με το anti-malware function του Leopard.

Που τετοια τυχη :D , στο post του Μανου απανταω, το εχω και σε παραθεση.
 
Παιδιά το ιδεολογικό υπόβαθρο του ανθρώπου που δημιουργεί κάτι που μου προξενεί πρόβλημα στον υπολογιστή μου με ενδιαφέρει τόσο όσο το ιδεολογικό υπόβαθρου εκείνου που μου σπάει το αυτοκίνητο: ΚΑΘΟΛΟΥ. Λίγο με νοιάζει αν το κάνει επειδή έκανε εισβολή το Γκαμπόν στο Τουρκμενιστάν, επειδή νίκησε ο Βύρωνας τη Νέα Μάκρη στο μπάντμιντον ή επειδή όταν ήταν μικρός η μαμά του τον έντυνε με κοριτσίστικα ρούχα. Από τη στιγμή που σκοπεύει να μου προκαλέσει φθορά στην περιουσία μου, ενδιαφέρομαι μόνο 1) να προστατευτώ από αυτόν και 2) να υποστεί τις συνέπειες του νόμου.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αλκη εννοειται οτι αμεσα δεν εχει νοημα να σε απασχολει το ιδεολογικο background του οποιουδηποτε σου προκαλει ζημια. Αυτη η παραμετρος απασχολει μονο οσους εχουν την υποχρεωση να σε προστατεψουν ως πολιτη ή χρηστη.

Περιληπτικα, οσα εγραψα πριν αφορουσαν τη διαπιστωση οτι οι computer viruses δεν "βλεπουν" ολους τους χρηστες με το "ιδιο ματι" και αυτο οφειλεται στις προθεσεις των δημιουργων τους - σε αντιθεση με τους πραγματικους ιους που δεν συμβαινει αυτο.
 
Paspartoo είπε:
Καταρχην ευχαριστω για τον χαρακτηρισμο :D
?????????????? 8) 8)

Μάλλον δεν ήμουν σαφής παραπάνω ή το εξέλαβες εσύ λάθος,εκτός κι αν......είσαι δημιουργός computer viruses !!! :)

manos426f είπε:
Ιδεολογικό υπόβαθρο πίσω από τη δημιουργία ενός από τα παραπάνω,που θα προκαλέσει πονοκέφαλο τελικά στους χρήστες για να χτυπηθεί -και καλά- η MS,είναι σαν επιχείρημα - οποιουδήποτε κάνει κάτι τέτοιο- απλά αστείο και αν μη τι άλλο,στερείται σοβαρότητας.
 
Μεχρι κανα compilation πυρηνα καλα τα παω, αλλα για να φτιαξω virus θελω πολυ δουλεια :D

Προφανως το λαθος ειναι δικο μου - κολλησα το "οποιουδηποτε κανει κατι τετοιο" στο "σαν επιχειρημα" και οχι στη "δημιουργια" :(

Τσαμπα το κατεβατο... :p (και αυτα τα links μου βγαλαν την πιστη)
 
Μπα, το post σου ήταν πολύ ενδιαφέρον. Εξαιρετικά πληροφοριακό.
 
Το να φτιάξεις ιό δεν είναι καθόλου δύσκολο από προγραμματιστικής άποψης.

Το να φτιάξεις ιό που δεν το "πιάνουν" τα αντιβιοτικά είναι λίγο πιο tricky, αλλά εφικτότατο. Το έχω κάνει για καθαρά ναδωανμπορωκούς σκοπούς, και φυσικά δεν το έβγαλα ποτέ έξω από το PC στο οποίο το δοκίμασα.
 
Εισαι δηλαδη Black hat ? :D

(Κανε μου τη χαρη και φτιαξε εναν για Amiga - και φερτον την Κυριακη μαζι σου - δεν θα αντεξω τη ντροπη της τελευταιας θεσης :p )

*thanks pookyman αλλα το θεμα ηταν ντεμοντε ετσι και αλλιως :)
 
Paspartoo είπε:
Εισαι δηλαδη Black hat ? :D
(Κανε μου τη χαρη και φτιαξε εναν για Amiga - και φερτον την Κυριακη μαζι σου - δεν θα αντεξω τη ντροπη της τελευταιας θεσης :p )

*thanks pookyman αλλα το θεμα ηταν ντεμοντε ετσι και αλλιως :)
Θες να πεις ότι το AmigaOS δεν σου φτάνει;
 
:animlaugh: @ ChrisTOS!
 
Το OSX είναι λιγότερο ασφαλές από τα Windows σύμφωνα με τα λεγόμενα του techworld! Τελικά η ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας του ήταν από Security by Obscurity μιας και οι χρήστες του OSX δεν ξεπερνούν το 5% του συνόλου.
 
Πίσω
Μπλουζα