BETTY BOOP
Official *GOD* of RetRo
- Αντιδράσεις
- 7.373
Στην ταινία ''Ρένα να η ευκαιρία'' το μωρό στο αστυνομικό τμήμα τρώει παγωτό Τρινιτά και Rocket.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Είναι ομοιοπαθητικό φάρμακο και το ζητάς ακόμα και τώρα έτσι! Είναι για τον πολύ υψηλό πυρετό. Γι' αυτό κι έλεγε αυτή που το ζητούσε: "Το χάνουμε το παλικάρι, ψήνεται!"lolota είπε:"Μπελαντονα" δεν ειναι μαρκα προιοντος, ειναι δηλητηριο (απο το ομωνυμο φυτο) συστατικο σε πολλα φαρμακα
Πριν απ αυτο ομως τους βλεπουμε να ανεβαινουν σε αυτοκινητο που μεταφερει γαλα ΝΟΥΝΟΥStratulator είπε:Ο Κοκοβιος(Πετρος Γιαννακος) και ο Νικος Φερμας παλευουν (!) για ενα κουτακι NOYNOY στο"Οι δυο Μαγκες του Πειραια"!
Οταν το κερδιζει ο Φερμας λεει: "Οποιος πινει ΝOYNOY,κανει νου"...
Επηρεασμενος,μαλλον, απο διαφημιση της εποχης...
Με όλο το σεβασμό, αλλά ΖΥΘΟΣ δεν είναι μάρκα μπύρας (όπως λέμε ΜΥΘΟΣ). Ζύθος είναι η μπύρα στην καθαρεύουσα (δεν ξέρω αν ήταν και στ' αρχαία). Η διαφήμιση λέει δηλαδή "Μπύρα ΦΙΞ". Εξ ου και το "Ζυθεστιατόριον"katerinak είπε:Στην ταινια "κατα λαθος μπαμπας" βλεπουμε εντυπη διαφημιση μπυρας ΖΥΘΟΣ και ΦΙΞ
elephadas ευχαριστω πολυ για τη διορθωσηelephadas είπε:Με όλο το σεβασμό, αλλά ΖΥΘΟΣ δεν είναι μάρκα μπύρας (όπως λέμε ΜΥΘΟΣ). Ζύθος είναι η μπύρα στην καθαρεύουσα (δεν ξέρω αν ήταν και στ' αρχαία). Η διαφήμιση λέει δηλαδή "Μπύρα ΦΙΞ". Εξ ου και το "Ζυθεστιατόριον"
Ω, μα τι λες? Είμαι σίγουρος ότι το παρακολουθούν πολλοί. Εγώ τουλάχιστον το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον. Ακόμη και τώρα όταν βλέπω παλιές ταινίες είμαι πολύ απορροφημένος για να προσέξω αυτές τις λεπτομέρειες, ακόμη και σε περιπτώσεις που πρόκειται σαφώς για διαφήμιση - το να βλέπει κανείς καραμέλες ΙΟΝ σε περίπτερο είναι πολύ λογικό, εκεί φάτσα κάρτα τις είχαν, άρα δεν υπάρχει λόγος να υποψιαστούμε ότι ήταν κρυφή διαφήμιση, αλλά σε πολλές περιπτώσεις όπως π.χ. με το γάλα ΝΟΥΝΟΥ και τον Κοκοβιό η μανία με το συγκεκριμένο προϊόν δεν είναι απλή σύμπτωση.katerinak είπε:αυτο σημαινει πως καποιος παρακολουθει το θρεντ και οτι δεν γραφω τα ποστς για να τα βλεπω μονη μου
δε βλεπω συχνα να γινονται σχολια,τις περισσοτερες φορες γραφω μονο εγωelephadas είπε:Ω, μα τι λες? Είμαι σίγουρος ότι το παρακολουθούν πολλοί. Εγώ τουλάχιστον το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον. Ακόμη και τώρα όταν βλέπω παλιές ταινίες είμαι πολύ απορροφημένος για να προσέξω αυτές τις λεπτομέρειες, ακόμη και σε περιπτώσεις που πρόκειται σαφώς για διαφήμιση - το να βλέπει κανείς καραμέλες ΙΟΝ σε περίπτερο είναι πολύ λογικό, εκεί φάτσα κάρτα τις είχαν, άρα δεν υπάρχει λόγος να υποψιαστούμε ότι ήταν κρυφή διαφήμιση, αλλά σε πολλές περιπτώσεις όπως π.χ. με το γάλα ΝΟΥΝΟΥ και τον Κοκοβιό η μανία με το συγκεκριμένο προϊόν δεν είναι απλή σύμπτωση.
Α, και το ΤΟΠΑΝ για το οποίο ρωτάς στην προηγούμενη σελίδα δεν ήταν κονσέρβα αλλά κάποιο υποκατάστατου βουτύρου, κάτι σαν τη Φυτίνη. Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί τότε ήμουνα μικρός και δεν ασχολιόμουνα με τέτοια πεζά πράγματα όπως φαγώσιμα.
Το ΤΟΠΑΝ το θυμαμαι και εγω..ηταν οντως σαν την ΦΥΤΙΝΗ..αυτο που αλλαζε πρεπει να ηταν η περιεκτικοτητα σε βουτυρο σε σχεση με την ΦΥΤΙΝΗ..elephadas είπε:Α, και το ΤΟΠΑΝ για το οποίο ρωτάς στην προηγούμενη σελίδα δεν ήταν κονσέρβα αλλά κάποιο υποκατάστατου βουτύρου, κάτι σαν τη Φυτίνη. Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί τότε ήμουνα μικρός και δεν ασχολιόμουνα με τέτοια πεζά πράγματα όπως φαγώσιμα.