Στην ταινια "γαμος αλα ελληνικα" βλεπουμε την Ξενια Καλογεροπουλου να ψωνιζει απ το καταστημα "Στρατηγιου"
το γνωστο ουισκι VAT69..
Στην ταινια "κορόιδο γαμπρε" βλεπουμε αφισα με το αλγκον και το κρασι ή μπυρα "Corona" ενω αργοτερα η Μιρκα Καλατζοπουλου πηγαινει στο περιπτερο για να ζητησει ενα Αλγκον
Στην ταινια "ο διαβολος και η ουρα του" βλεπουμε το καταστημα "Κατραντζος-σπορ",απο κει ψωνιζει η Μαρθα Καραγιαννη
μαρκα απο ουισκι White horse
Στην ταινια "παρανομοι ποθοι" η Ελενη Προκοπιου ψαχνει για δουλεια και πηγαινει σε καταστημα με οικιακα ειδη της Zanussi και σε καταστημα με ραπτομηχανες Necchi
Στην ταινια "ο Θοδωρος και το δικανο" ο Μιμης Φωτοπουλος πηγαινει στο καταστημα "Ραδεξ" για να αγορασει στην κορη του πικαπ Blaupunkt
Στην ταινια "χαρουμενο ξεκινημα" ακουμε τη μαρκα της οδοντοκρεμας Σανοζιλ,βλεπουμε κουτια με γαλα ΝΟΥΝΟΥ
αμεσως μετα ο Νικος Ριζος λεει στον αστυνομο τη φραση "κοντα στο ΝΟΥΝΟΥ κι η γνωση"
Σε μια εφημεριδα οι κοπελες διαβαζουν για ενα προϊον που σκεφτονται να διαφημισουν
Αργοτερα η σπιτονοικοκυρα Γεωργια Βασιλειαδου προσπαθει να λυσει σταυρολεξο και "κολλησε" καπου,ζηταει τη βοηθεια του Γιωργου Οικονομιδη.Ψαχνει βουνο και ειναι λεξη με 6 γραμματα.Εκεινος της λεει "Αλπεις" και τοτε εκεινη του απαντα κοιταζοντας το ψυγειο: "βουνο ειναι το "Αλπεις"; ψυγειο ειναι"! ,αναφερεται στη μαρκα ψυγειου "Αλπεις"
Στην ταινια "πισω μου σ εχω σατανα" η Αννα Μαντζουρανη ενω λεει ενα απ τα ποιηματα της βρισκει τον Γιωργο Παπαζηση να κοιμαται κι αναρωτιεται : "μα γιατι κοιμουνται οσοι ακουν τα ποιηματα μου; ποιηση προσφερω δεν προσφερω ΒΑΛΙΟΥΜ"
Αργοτερα ο Λαμπρος Κωνστανταρας μιλαει με τον Παπαζηση που του ανακοινωνει οτι σκοπευει να παντρευτει και ο ΛΚ του λεει για τα εξοδα του γαμου αναφεροντας τις μαρκες προϊοντων :Στρωματεξ,Κλινεξ και Σοφτεξ
Στην ταινια "3 τρελοι για δεσιμο" ο Νικος Σταυριδης ζηταει απ την ανηψια του Ματινα Καρρα να του φερει ενα Αλγκον για τον πονοκεφαλο