? Aν κρίνω από το ύφος του Βλάση (*) στο πάρτυ για τη γιορτή του πρέπει να ήπιε, έφαγε, και κάπνισε ό,τι βρήκε μπροστά του.
Έχεις δίκιο, bambinella. Μάλλον σε αυτό αναφέρεται το περιοδικό. Ο Φέρτης και η Καλογεροπούλου είχαν συνεργαστεί στο θέατρο "Πόρτα" στα μέσα προς τέλη της δεκαετίας του 1980 στο έργο "Λοκαντιέρα". Το θυμάμαι γιατί το είχα δει.Το Παλι Μαζι για Φερτη - Καλογεροπουλου, παραπλανητικο με τον τροπο που υπονοειται διοτι αυτοι οι δυο δεν τα ξαναβρηκαν ποτε προσωπικα αφοτου ο Γιαννης εγκατελειψε την Ξενια για χαρη της Τανιας Τσανακλιδου.
Μαλλον σε επαγγελματικη συνεργασια αναφερεται το περιοδικο.
Παντως το 1988 ο Φερτης ειχε χωρισει με τη Ντενιση και η Ξενια ηταν ηδη παντρεμενη με το δευτερο συζυγο της οποτε δεν τιθεται καν θεμα σχεσης μεταξυ τους.Το Παλι Μαζι για Φερτη - Καλογεροπουλου, παραπλανητικο με τον τροπο που υπονοειται διοτι αυτοι οι δυο δεν τα ξαναβρηκαν ποτε προσωπικα αφοτου ο Γιαννης εγκατελειψε την Ξενια για χαρη της Τανιας Τσανακλιδου.
Μαλλον σε επαγγελματικη συνεργασια αναφερεται το περιοδικο.
Είχα δει κι εγώ μια Λοκαντιέρα με την Καλογεροπούλου. Βλέπω στο δίκτυο ότι ανέβηκε τη σαιζόν 1988-1989 (Σκηνοθέτης : Σταμάτης Φασουλής, ηθοποιοί : Γιάννης Φέρτης, Ξένια Καλογεροπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Ντίνος Λύρας, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Ράνια Οικονομίδου, Νατάσα Τσακαρισιάνου, Δημήτρης Σεϊτάνης, σκηνογράφος-ενδυματολόγος : Γιώργος Πάτσας). Τον Φεβρουάριο του 1989 ήρθα στη μαμά-Ελλάς για ν' αρχίσω την ηρωική θητεία μου στο ένδοξο Ναυτικό και άρα θεωρητικά θα μπορούσα να είχα δει αυτή την παράσταση, αλλά δεν θυμάμαι καθόλου τους άλλους ηθοποιούς, ούτε Φασουλή σκηνοθέτη. Ειδικά τον Φέρτη έχω την εντύπωση ότι δεν τον έχω δει ποτέ, και τον Ντίνο Λύρα και την Οικονομίδου τους ήξερα καλά από πριν φύγω αλλά ούτε αυτούς θυμάμαι. Αναρωτιέμαι αν η Ξ. Κ.είχε ξανανεβάσει το έργο και παλιότερα - μέση με ύστερη δεκαετία 70, τότε που πήγαινα θέατρο σχεδόν κάθε βδομάδα - με άλλους συνεργάτες. Της πήγαινε ο χαρακτήρας της Μιραντολίνας, και το έργο είναι πιασάρικο και δημοφιλές. Δεν βρίσκω πάντως αναφορά σε παλιότερο ανέβασμα. Οπότε ίσως να είδα αυτό και απλώς να είχε αρχίσει η γεροντική άνοια από τα τριανταλίγα μου και να την ξέχασα.Έχεις δίκιο, bambinella. Μάλλον σε αυτό αναφέρεται το περιοδικό. Ο Φέρτης και η Καλογεροπούλου είχαν συνεργαστεί στο θέατρο "Πόρτα" στα μέσα προς τέλη της δεκαετίας του 1980 στο έργο "Λοκαντιέρα". Το θυμάμαι γιατί το είχα δει.
Οποτε, η υπονοουμενη απο το περιοδικο επανασυνδεση τους θα ηταν ακομα πιο πικαντικη.Παντως το 1988 ο Φερτης ειχε χωρισει με τη Ντενιση και η Ξενια ηταν ηδη παντρεμενη με το δευτερο συζυγο της οποτε δεν τιθεται καν θεμα σχεσης μεταξυ τους.
Πικαντικη ή γελοία οπως συνηθιζουν τα περιοδικαΟποτε, η υπονοουμενη απο το περιοδικο επανασυνδεση τους θα ηταν ακομα πιο πικαντικη.