krem13
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 69
Ήρθε σήμερα μια νέα μεμβράνη που παρήγγειλα,άνοιξα λοιπόν το spectrum για να την εγκαταστήσω και ανακάλυψα ( στις εικόνες που είχα βρει στο internet δεν υπήρχαν,είναι κάποιου είδους μοντάρισμα; ) ότι από δύο σημεία πάνω στη motherboard ξεκινούν κάτι καλωδιάκια τα οποία καταλήγουν σε δύο βύσματα στα οποία είναι συνδεδεμένα τα ribbons της μεμβράνης.ένα από τα καλωδιάκια λοιπόν είναι κομμένο στο ύψος του βύσματος.πως μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργία του πληκτρολογίου;
τι μπορώ να κάνω εγώ ; (από ότι βλέπω μάλλον χρειάζεται κόλληση,που δεν ξέρω να κάνω και δεν έχω και τα εργαλεία αλλά ρωτάω για να ξέρω)
και κάτι ακόμα,αν και ο φάκελος στον οποίο μου ήρθε έγραφε πάνω με μεγάλα γράμματα "PLEASE DO NOT BEND" ,η μεταφορική εταιρεία τον έφερε εμφανώς στραβωμένο
με τη μεμβράνη μέσα να έχει καμπυλωθεί κάπως,είναι εντάξει ή θα εμφανίσει προβλήματα;
τι μπορώ να κάνω εγώ ; (από ότι βλέπω μάλλον χρειάζεται κόλληση,που δεν ξέρω να κάνω και δεν έχω και τα εργαλεία αλλά ρωτάω για να ξέρω)
και κάτι ακόμα,αν και ο φάκελος στον οποίο μου ήρθε έγραφε πάνω με μεγάλα γράμματα "PLEASE DO NOT BEND" ,η μεταφορική εταιρεία τον έφερε εμφανώς στραβωμένο