alkis21 είπε:Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τους εκατοντάδες υπαλλήλους μιας ολόκληρης αλυσίδας καταστημάτων έτσι ελαφρά την καρδία, διότι κανείς δεν έχει ικανό στατιστικό δείγμα εκτός πια κι αν αγοράζετε ένα PC την εβδομάδα από διάφορα καταστήματα της ίδιας αλυσίδας στο κέντρο, στο Μαρούσι, στον Πειραιά, στη Λάρισα, στο Ρέθυμνο κτλ. Και φυσικά αγοράζετε ταυτόχρονα και ένα από κάθε άλλο κατάστημα για να κάνετε σύγκριση. Το "πήρα ένα PC και μου χάλασε" σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί απόδειξη του "τα παλικαρια στον τεχνικο τομεα κανουνε πολλα λαθη". Αυτό που λέει ο Pooky είναι γεγονός και στο κάτω κάτω όποιος έχει τις τεχνικές γνώσεις και δεν βαριέται κάνει μόνος του τη συναρμολόγηση, αν δεν τις έχει τότε μάλλον δεν μπορεί και να κρίνει τους άλλους.
Κοιτα αν περνω εγω η εσυ η ο απο πανω η ο πιο κατω ενα pc και μεσα στην βδομαδα χαλαει χωρις λογο η χωρις να του εχεις κανει κατι τοτε ποιος φταιει ??Αυτοι που σου το εφτιαξαν..Σωστος ομως αυτο που λες οτι <<όποιος έχει τις τεχνικές γνώσεις και δεν βαριέται κάνει μόνος του τη συναρμολόγηση, αν δεν τις έχει τότε μάλλον δεν μπορεί και να κρίνει τους άλλους>> μαζι σου ειμαι αλλα δεν τα ξερουμε και ολα και μια συμβουλη η βοηθεια να την δεχετε κανεις οχι να μου ερχετε ο τεχνικος οι ανεμιστηρες σε κατευθυνσει οπου ολοι η σκονη να μπαινει και να γεμιζει τις πλακετες να εχει καει ο σκληρος απο την μπιχλα της σκονης.....και στο τελος να σου πετα το ωραιο <<δεν χρειαζεται>> 8).Ο τεχνικος δεν θα πληρωσει ο φιλος μου θα πληρωσει που το χρυσοπληρωσε κι ολας .Πως θα γινουμε καλυτεροι στην δουλεια μας εαν δεν ακουμε και συμβουλες η εστω μια δευτερη βοηθεια απο καποιον που ξερει και αυτος.Δεν τα ξερουμε κι ολα.Για να μαθω να φτιαχνω υπολογιστη πειραματιστικα με τον δικο μου #) μετα επιασα και των φιλων μου(και οταν εννοω εμαθα εννοω οτι ειχα καποια προβληματα οπως bios checksum error και τα λοιπα δεν λεω ξερω να συναρμολογω αρα ξερω να φτιαχνω.Ολοι θα αντιμετωπισουμε προβληματα )
**dpol ωραιο αυτο που εγραψες
**saulot nice photo
** + ο simonkey λεει οτι 64bit ζητησε 32bit του εβαλαν......μηπως ειχανε ελληψει απο 64bit λειτουργικα.....
Δεν λεω καλα τα προιοντα στο πλαισιο αλλα στο τεχνικο τομεα δεν ειδα κανεναν ευχαριστημενο .
Κατι off τωρα οταν ο simonkey λεει <<κολλα να κανει ρεσταρτ μαυρες οθονες>> λετε να εχει αυτο που φημηζεται το Black screen of death που εμφανιστηκε στα 7??
Τελος ειστε καλη και ευχαριστη παρεα , πανω απ'ολα παιδια