Πρόβλημα με οθόνη αφής

Aardvark είπε:
Ρωτησα Ντιντι,εγω το ανοιξα το θεμα,μιση ντροπη δικη μου μιση δικη σας. :p
Αμάν, πράγματι! :[

(πάσο! :D )

Λοιπόν θα εξιλεωθούμε βοηθώντας τον Blackie! :D

Και -συγνώμη για να καταλάβω- το δικό σου, απόθανε ολοσδιόλου?! Ή ό,τι υπάρχει σε οθόνη (παλιά - καινούρια) βγήκε οφφ?.....

Μήπως αξίζει τον κόπο να το προσπαθήσουμε?
 
Εγινε μπιλιες,βιδες ,εσπασε η οθονη,πεταχτηκε. :D
 
ευχαριστω παιδες για το καλωσορισμα!!!! :cool:

περιμενω μεχρι παρασκευη την οθονη ωστε σ/κ να εγχειρησω!!!!πιστευω να πανε ολα καλα..ηδη το ανοιξα μια για να δω ποσο ευκολο ειναι κι αν αξιζει και πηγαν ολα καλα!!!!το ξανασυναρμολογησα και δουλευει οποτε περιμενω ανταλλακτικο!!!πραγματι κι εγω μολις μου στειλε ο εγγλεζος (κι απο μονος του παρακαλω) το πως ξεκολλας την οθονη παραλιγο να χασω τις κοτσιδες μου!!!!!!! :precry:
 
Λοιπον φιλτατοι,μολις τ απογευμα παρελαβα την οθονη,το βαλα κατω κι εδω και μιση ωρα ξανα αναστηθηκε!!!πηγαν ολα καλα η επεμβαση πετυχε (αν κι ιδρωσα λιγακι)!!!το λυσιμο πανευκολο με προσοχη φυσικα (το εργαλειο ειναι σαφως λαθος αντι για σταυρο Philips,μου στειλε και μενα αστερι - Torch)..οσον αφορα το δυσκολοτερο κοματι ειναι στο τελος αφου παρολο που καηκα να το ζεσταινω με το πιστολακι η κολα δεν ελεγε να μαλακωσει με τιποτα!!!τελικα με το ζεσταμα αρχισε να διαλυεται το τζαμακι της παλιας οθονης και το εβγαλα προσεκτικα ξεκολλωντας το κοματια κοματι!!!αφου το καθαρισα πολυ προσεκτικα τοποθετησα πανω στην ζεστη κολα το καινουριο κι ολα κομπλε!!!!!

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
 
Μπραβο και καποιος που τα καταφερε και εγω δεν συναντησα ιδιαιτερα προβληματα,ισως στο δεσιμο να ειχα θεμα αλλα επρεπε να ξερω το κολπο με το πιστολακι.
 
Οι χρήστες χρειάζονται μια υψηλής ποιότητας οθόνη του κινητού τηλεφώνου LCD, μπορείτε να πάτε σε αυτό το site για βοήθεια. http://ydtparts.com/product
 
Πίσω
Μπλουζα