Πρόβλημα με το skin μετά την αναβάθμιση

problrm.jpg

Να πω και γω κάτι που έχω παρατηρήσει μετά το upgrade του skin. Στην οθόνη του προφίλ μου, εκεί που φαίνονται οι δημοσιεύσεις των φίλων, το θέμα στο οποίο γίνεται η δημοσίευση, φαίνεται με τη μορφή που έχω μαρκάρει με το βέλος. Επίσης αν πατήσω πάνω σε αυτό το λινκ, με βγάζει σε λευκή σελίδα "404 Not found, μπλα, μπλα, μπλα". Αν θέλω να δω τη δημοσίευση, θα πρέπει να πατήσω πάνω στο σύνδεσμο "Διάβασε περισσότερα". Νομίζω οτι αυτό δεν ίσχυε πριν την αναβάθμιση. Φαντάζομαι οτι οι admins θα το γνωρίζετε, δεν είναι και κάτι ψιλό που μπορεί να περάσει απαρατήρητο, απλά είπα να το ποστάρω μήπως τελικά είναι κάποια ασυμβατότητα με Firefox που χρησιμοποιώ.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
 
και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα
 
Κι εγώ, σε chrome. Μαλλον όμως θα φταίει o chrome/firefox, και ίσως και ο internet explorer και αντε και ο safari. Καποιο bug θα εχουν, παρακαλώ τις εταιρίες τους να το διορθώσουν άμεσα.

:D
 
Τα ίδια και εδώ. Φταίει ο ΟΤΕ! :p
 
Θα βγει αμεσα αναβαθμιση τουλαχιστον του Chrome απο οτι διαβαζω:

Urgent Patch


You are advised to upgrade to the latest version of Chrome as soon as we release it because it fixes critical bug:

 


Bug 1432: Retromaniax legendary forum with the epic proportioned admin team, faces incompatibilities in its skin with the current Chrome build. The universe cannot tolerate this.
 
Αύγουστος.... Τι να πει κανείς...
 
Αυτο μας εμεινε. Αν μαλιστα τρωγοταν ή γινοταν νομισμα, θα ημασταν Bezos στη θεση του Bezos. Χμμ μαλλον οχι Bezos, δεν εχει μαλλια. Συζυγοι της Μπελουτσι καλυτερα. Ή σωγαμπροι στη Σουηδικη Βασιλικη οικογενεια.
 
μουχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

:fafoutis:
 
Ρε τρελλοκομεία, αφήστε το δούλεμα και κάντε έναν έλεγχο! :)

Νομίζω το 'φτιαξα!....

Επιβεβαιώστε pls αν είναι οκ! :)
 
τωρα ειναι ενταξει Μαριανα!

ευχαριστουμεεεεεεεεεεε
 
Yeap! Τώρα λειτουργεί μια χαρά! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
 
Ok - thanks for the feedback! :flower:
 
Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο σημειο αλλα ξερει κανεις αμα υπαρχει "κουμπι" edit post στο mobile skin; Οσο και να κοιταξα δεν βρηκα κατι...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα