Πρόβλημα με RetroDB

Ψυχραιμία παιδιά, θα λυθεί κι αυτό το πρόβλημα όπως και τις άλλες φορές...

Ευκαιρία για σαββατοκύριακο χωρίς pc...
 
jimijoop είπε:
θα λυθει επιτελους αυτο το προβλημα με την συνδεση στην retrodb?
Done.

Απλά να ξέρετε ότι μετά τη μεταφορά συνήθως υπάρχουν θέματα που θέλουν το χρόνο τους.

Ή θα έχουμε τα sites κάτω για μέρες (περισσότερο από όσο χρειάζονται οι DNS να γυρίσουν) ή θα τα ανεβάσουμε με το βασικό functionality και τα υπόλοιπα τα κάνουμε στο χρόνο τους.

Συγνώμη πάντως για την καθυστέρηση
 
Δεν είναι ακριβώς "πρόβλημα με την RetroDB" αλλά νομίζω πως εδώ είναι ο κατάλληλος χώρος να το αναφέρω. Τα links που μέχρι τώρα μέσα στο φόρουμ αναφέρονται στην RetroDB, πλέον βγάζουν όλα στην κεντρική σελίδα. Κάποια αλλαγή έγινε με την τελευταία αναβάθμιση στον νέο server και προέκυψε το πρόβλημα αυτό. Το αναφέρω ως "πρόβλημα" απλά γιατί κανείς δε μπορεί πλέον, τόσο σε απλές αναφορές, αλλά κυρίως στις παρουσιάσεις σειρών, ταινιών, εκπομπών κλπ., που έχουν κάνει διάφοροι συμφορουμήτες κατά καιρούς, να κάνει edit. Κι αυτό λόγω του ότι τα posts κλειδώνονται μετά το εικοσιτετράωρο. Ή θα πρέπει οι moderators να τα αλλάζουν ένα ένα ή να μην υπάρχει καμία παραπομπή στην βάση στις έως τώρα παρουσιάσεις. Αν είναι λάθος ο χώρος για την αναφορά αυτήν, ας μεταφερθεί όπου εσείς κρίνετε...
 
Είναι ήδη εν γνώσει μας και κάνουμε τις κατάλληλες ενέργειες για να αποκατασταθεί.

Λογικά θα επανέλθουν τα links στην προγενέστερη μορφή τους - θα υπάρξει ενημέρωση για ό,τι νεώτερο! :)
 
Aααα ώστε υπάρχει πρόβλημα...και νόμιζα πως κάνω εγώ κάτι λάθος!
 
Προέκυψε κι άλλο πρόβλημα. Τελικά το συμβάν που αναφέρουμε εδώ, είναι μάλλον θέμα Ελληνικών χαρακτήρων. Έτυχε και πέτυχα την ηθοποιό Φέφη Μπαλλή με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και το αρχείο έχει τον τίτλο "ΜΠΑΛΛΗ.jpg". Δεν υπάρχουν κενά, συνεπώς είναι στους Ελληνικούς χαρακτήρες το πρόβλημα. Εάν δεν λύνεται, ας γίνει αλλαγή στην συγκεκριμένη φωτογραφία και σε όποια άλλη προκύψει, αλλά δεν αποκλείεται να είναι αρκετές τέτοιες περιπτώσεις που δεν γίνεται να εντοπιστούν (από τους feeders τουλάχιστον). Το ίδιο είχε συμβεί με την Άλκη Ζέη, όπου ανέβασα την φωτογραφία ξανά με λατινικούς χαρακτήρες.
 
Δεν είναι ακριβώς πρόβλημα αλλά όταν μπαίνω στο λήμμα του ΑΝΤ1 εδώ και διαβάζω την αλφαβητική λίστα των 'Σειρών που έχουν προβληθεί στο συγκεκριμένο κανάλι', ως τελευταία (αλφαβητικά) σειρά αναφέρεται το 'Τμήμα Ηθών'.

Σειρές όπως το 'Φίλα τον Βάτραχο σου' (που υπάρχουν στην retrodb) δεν αναφέρονται.

Γιατί συμβαίνει αυτό;
 
Χωρις να ειμαι ο ειδικος, ειναι προφανες οτι υπαρχει αριθμητικο οριο στις εγγραφες που παρουσιαζονται στην αλφαβητική λίστα των 'Σειρών που έχουν προβληθεί στο συγκεκριμένο κανάλι' και οντως σταματουν στο Τμήμα Ηθών ενω υπαρχουν πολλες ακομα. Αν μεγαλωσει το οριο αυτο, θα λυθει το θεμα.
 
Συντομα θα παμε επιτελους σε νεα πλατφορμα, αποχαιρετωντας το mediawiki και τους περιορισμους του. Λιγη υπομονη
 
Τελευταία υπάρχει πρόβλημα με τις φωτογραφίες που ανεβαίνουν στην retrodb, δεν εμφανίζονται οι μικρογραφίες με αποτέλεσμα να εμφανίζει αυτό: Σφάλμα στη δημιουργία μικρογραφίας: Unable to run external programs in safe mode. Μπορεί να λυθεί αυτό το πρόβλημα?
 
To γνωρίζουμε το πρόβλημα και προσπαθούμε να το λυσουμε. Λίγη υπομονή :)
 
Πίσω
Μπλουζα