Πωλίνα 80'ς

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Η Πωλίνα ερμήνευσε επίσης ένα τραγούδι του "τσοπανόπουλου άπ' τη Σαλονίκη" Γιάννη Μηλιώκα, αλλά δεν θυμάμαι τον τίτλο αυτού του κομματιού.

Ενώ έχει συνεργαστεί με τον Σταμάτη Κραουνάκη κάποτε. Και είχε ερμηνεύσει το soundtrack των 7 Θανάσιμων Πεθερών.

Aardvark είπε:
Κανοντας σερφαρισμα στο νετ επεσα πανω στο official site της Πωλινας και βρηκα μερικα hitakia των 80ς (βασικα εχει ολη την δισκογραφια της σε MP3) και εκανα ενα ταξιδακι στα 80ς. Οποιος θελει να ξανακουσει την ΜΠΙΡΙΜΠΑ και το ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ εδω http://www.polina.biz/index1.htm ...ΤRIVIA:η Ολυμπιακη εβαλε απευθειας πτηση ΑΘΗΝΑ-ΣΕΥΧΕΛΕΣ εξαιτιας αυτου του τραγουδιου. Υ.Σ και μην ακουσω σχολια για τα μουσικα μου γουστα, 10χρονων δεν ειχα αποψη :D .
kontressmallqv6.jpg
eyxaristo polly

Τα τραγούδια της Πωλίνας ''Πάμε για τρέλες στις Σευχέλλες'' (αν και μου την έσπαγε μερικές φορές), ''Push ups'', ''Φοβερό'' είχαν γίνει μεγάλη επιτυχία ...Θυμάμαι σε περιόδους εξετάσεων ήταν πολύ της μόδας το ''Καλή επιτυχία''... Mου άρεσαν τα τραγούδια ''Ωχ τι καλά'' και ''Καινούριος έρωτας''...Είχα δει σε κάποιο κανάλι την ταινία της Πωλίνας ''Πάμε για τρέλες στις Σευχέλλες'' με την ίδια και το Δήμο Μυλωνά ως πρωταγωνιστές όπου είχαν ακουστεί μερικά τραγούδια της Πωλίνας...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το '08 ειχε κυκλοφορησει ενα best απο τα 80ς,ενδιαφερον.

Θα το τσιμπησω μονο για τον τιτλο "Βack To The 80s"!!

14e466s.jpg

xqezbp.jpg

Είναι και σχετικά φθηνό,περίπου 10?!!Βέβαια έπρεπε να έχει και την original version της Μπιρίμπας.Χωρούσε άλλα 2 κομμάτια!

Εκτός από τις "Σεϋχέλες", το "Push ups", το "Κοίτα που θα ξενυχτήσω πάλι" (είχα το κλιπ σε βιντεοκασέτα) και άλλα υπέροχα κομμάτια της Πωλίνας, ξεχωρίζω το "Καλή επιτυχία", το οποίο ακόμα και τώρα το έχω περασμένο σε mp3/κινητό και το ακούω κανονικότατα. Αισιόδοξο κομμάτι και κατάλληλο να σου πάρει το άγχος! Μου χει φέρει γούρι, μπορώ να πω!

Να σημειώσω ότι την ατάκα "Καλή επιτυχία, καλή επιτυχία" έτσι τραγουδιστά την "πετάει" και ο Βλάσσης Μπονάτσος στο επεισόδιο των Απαράδεκτων με τα Λυκαβήττεια '92.

Ένα συλλεκτικό video από την επίσκεψη-συναυλία ελληνικού σχήματος στην Αλβανία το 1978. Εκτός από την Πωλίνα βλέπουμε τους Γιάννη Πάριο, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη. Η Πωλίνα ερμηνεύει το "Άλλη μια μέρα" (στίχοι: Κώστας Πείδης, μουσική: Γιώργος Στάντζος, πρώτη ερμηνεία: Ελπίδα στον ομώνυμο δίσκο (1976). Για την ιστορία η Πωλίνα συμμετείχε και στο Φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης του 1977 με το τραγούδι "Ζει".

Ανατρίχιασα!!!Που το ξέθαψες αυτό ARETARA; :o Αυτό "παίζει" να μην το θυμάται ούτε η ίδια η Πωλίνα!!! :D Γιατί ρε παιδιά τόσο μίσος και ειρωνεία; Εντάξει, παρότι δεν υπήρξε ποτέ η αγαπημένη μου τραγουδίστρια, τα περισσότερα κομμάτια της δισκογραφίας της τα άκουγα ευχάριστα και θεωρώ πως είναι μια από τις πιο αξιοπρεπείς αντιπροσώπους της ποπ μουσικής στην Ελλάδα, τόσο σε φωνή, όσο και σε ρεπερτόριο (όσο χαζοχαρούμενο και αν ακούγεται αυτό πλέον) Οι "Σευχέλλες" όντως πολυπαιγμένες αλλά νομίζω πια πως έχουν περάσει στο στάδιο του "κλασικού cult"..Τώρα για τη βιντεοταινία, τι να πω; Ε, χαρακτηριστικό δείγμα βιντεοταινίας της δεκαετίας του '80, τι περιμένατε; ;) Εγώ πάντως θυμάμαι πολύ έντονα και την "Ανατολίτισσα" (1988), το "ροζ μπικίνι" (φυσικά), το "κυκλοφόρησε" (1990-φωνητικά Χρήστου Δάντη), ε, και βέβαια το "push ups" με τον Δάντη πάλι (κλασικό κ αυτό πλέον) Να σημειώσω τέλος πως το Wagon Lit ήταν να πάει στη Γιουροβίζιον του 1986 αλλά για ανόητους λόγους η ΕΡΤ δεν το έστειλε ποτέ.. Προσωπικά το θεωρώ πολύ καλό ποπ κομμάτι, το οποίο πιστεύω ακράδαντα ότι θα πλασαριζόταν και πολύ ψηλά αν πήγαινε..

P.S Έχω δεί τη φωτογράφιση από το Playboy (έστω μερικές φωτό) και τη βρίσκω αρκούντως ικανοποιητική (ειδικά για τα standards της Πωλίνας)

P.S2: Έχω την αίσθηση πως το πραγματικό της όνομα είναι Πωλίνα Μισαηλίδου

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ένα άλλο τραγούδι από την Πωλίνα είναι το ''Ανατολίτισσα'', το ακουγα και δεν ήξερα σε ποια ''Ανατολίτισσα'' αναφερόταν.

Το πλήρες όνομα της Πωλίνας είναι Παρασκευή-Πωλίνα Μισαηλίδου.

Χαίρομαι που ακόμα και σήμερα βγαίνει σε εκπομπές και τραγουδάει τις επιτυχίες του παρελθόντος.Επίσης κάνει και επιλεγμένες εμφανίσεις σε clubs με άλλους καλλιτέχνες της τότε εποχής (όπως Μπίγαλη και Δάκη) και έχουν αρκετή προσέλευση.

Πίσω
Μπλουζα