Πωλίνα 80'ς

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
4.597
Κανοντας σερφαρισμα στο νετ επεσα πανω στο official site της Πωλινας και βρηκα μερικα hitakia των 80ς (βασικα εχει ολη την δισκογραφια της σε MP3) και εκανα ενα ταξιδακι στα 80ς. Οποιος θελει να ξανακουσει την ΜΠΙΡΙΜΠΑ και το ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ εδω http://www.polina.biz/index1.htm ...ΤRIVIA:η Ολυμπιακη εβαλε απευθειας πτηση ΑΘΗΝΑ-ΣΕΥΧΕΛΕΣ εξαιτιας αυτου του τραγουδιου. Υ.Σ και μην ακουσω σχολια για τα μουσικα μου γουστα, 10χρονων δεν ειχα αποψη :D .
kontressmallqv6.jpg

AARDVARK είπε:
Υ.Σ και μην ακουσω σχολια για τα μουσικα μου γουστα, 10χρονων δεν ειχα αποψη :D .
Μην στεναχωριέσαι AARDVARK ούτε εκείνη είχε. Βασικά δεν είχε και πολύ σχέση με μουσική. Σε μια συνέντευξη γνωστού "παραγωγού, προαγωγού, παρουσιαστή τηλεπαιχνιδιών, τα κάνω όλα", είχε πει ότι είχαν γνωριστεί σε ένα σπίτι που είχαν πάει να παίξουν μπιρίμπα (εξού και το τραγούδι) και μεταξύ σοβαρού και αστείου αποφασίστηκε να γίνει τραγουδίστρια. Στην αρχή της έβαλε ένα τραγούδι σε μια συλλογή που έβγαζε εκείνη την εποχή και μετά φτιάχτηκε ο πρώτος δίσκος.

Και εγω φάν...ειδικά αυτό το ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ...πολύ μου άρεσε!lololol

Εμένα μου άρεσε η φωτογράφηση στις Σεϋχέλλες :P :p :P :D :D :D

Άπαιχτος για άλλη μια φορά:biglaugh:

ειχα περευρεθει σε μια συναυλια της Πωλινας (πρεπει να ηταν τελη δεκαετιας 80,σε εκδηλωσεις για την πρωτομαγια!!) στη Νεα Χαλκηδονα.μαζι της ηταν και ο Κωστας Χαριτοδιπλωμενος.

θυμαμαι το Παμε για τρελες στις Σευχελλες(τρελο σουξε) αλλα πιο εντονα μου εχει μεινει το "ζωη και κοτα να την περναμε" και το " ετσι,ετσι σε θελω σκισμενο τζιν με μποτες και καπελο" του Χαριτοδιπλωμενου.:biglaugh:

Μας απειλείς;;;:biglaugh::biglaugh: (φυσικά σε πειράζω...)

Πωπω ρε παιδιά, εμένα πάλι οι Σεϋχέλλες μου γυρίζουν τα έντερα.. ίσως επειδή είναι τόσο απλοϊκό και παίχτηκε τόσο, μα τόσο πολύ.. Αργότερα το έπαθα αυτό με το Lambada.. :vomit:

Starbuck είπε:
Πωπω ρε παιδιά, εμένα πάλι οι Σεϋχέλλες μου γυρίζουν τα έντερα.. ίσως επειδή είναι τόσο απλοϊκό και παίχτηκε τόσο, μα τόσο πολύ.. Αργότερα το έπαθα αυτό με το Lambada.. :vomit:
φανταζομαι οτι το ιδιο θα επαθες μετα και με το μακαρένα...:eek:

miko63 είπε:
φανταζομαι οτι το ιδιο θα επαθες μετα και με το μακαρένα...:eek:
χαχα, το σκέφτηκα κι αυτό αλλά η αλήθεια είναι όταν βγήκε η Μακαρένα ήμουν φοιτητής στο εξωτερικό και δεν θυμάμαι να το άκουγα ιδιαίτερα, εκεί πέρα. Όταν το καλοκαίρι ήρθα στην Ελλάδα όντως παιζόταν αρκετά στα κλαμπ κι αντίκρισα μάλιστα ενθουσιασμένους τύπους να συντονίζονται σε παράδοξες χορογραφίες.. Μικρές και πανέμορφες οι καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα, δεν πρόλαβα να αρρωστήσω.. :)

ξεφύγαμε όμως από την Πωλίνα.. ρε συ, μήπως είχε κι ένα τραγούδι κάτι με "Βάγκον Λι" ή κάποια άλλη ξενική λέξη; :confused:

Βα Γκον Λί (Η εξαδέλφη του Bruce Lee)

Ταξιδεύεις μαζί μου Βα Γκον Λί

Βα Γκον Λί

δίχως επιστροφή
.

Για πολλά χρόνια δεν είχα καταλάβει τι θέλει να πεί αυτό το τραγούδι.

maxouli είπε:
Βα Γκον Λί (Η εξαδέλφη του Bruce Lee)Ταξιδεύεις μαζί μου Βα Γκον Λί

Βα Γκον Λί

δίχως επιστροφή
.

Για πολλά χρόνια δεν είχα καταλάβει τι θέλει να πεί αυτό το τραγούδι.
το οποίο σημαίνει πως τώρα καταλαβαίνεις; :whothehell:

Οχι, δεν έχουν περάσει όλα τα χρόνια ακόμα.

shock είπε:
Μην στεναχωριέσαι AARDVARK ούτε εκείνη είχε. Βασικά δεν είχε και πολύ σχέση με μουσική. Σε μια συνέντευξη γνωστού "παραγωγού, προαγωγού, παρουσιαστή τηλεπαιχνιδιών, τα κάνω όλα", είχε πει ότι είχαν γνωριστεί σε ένα σπίτι που είχαν πάει να παίξουν μπιρίμπα (εξού και το τραγούδι) και μεταξύ σοβαρού και αστείου αποφασίστηκε να γίνει τραγουδίστρια. Στην αρχή της έβαλε ένα τραγούδι σε μια συλλογή που έβγαζε εκείνη την εποχή και μετά φτιάχτηκε ο πρώτος δίσκος.
το wagon lit ήταν αυτό το κομμάτι πριν το δίσκο (συμπεριλαμβάνεται και στο δίσκο).wagon lit=βάγκον λη (η ξαδέρφη του μπρους λη)

"Πωλίνα 80ς"

Την συγκεκριμενη τραγουδιστρια θυμαμαι την παρουσια της στα 80ς σχεδον παντου απο αφισσες σε περιοδικα ,βιντεοκλιπ στην τηλεοραση, ραδιοφωνο ,σχεδον παντου.

Κανοντας ενα σερφαρισμα στο νετ (που αλλου στην θαλασσα ;D) επεσα πανω στο official site της οπου μπορειτε να κατεβασετε εκτος απο τα greatest hits ολη της την δισκογραφια.

Μιλαμε για "ΜΠΙΡΙΜΠΑ" και το "ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ".

Ηταν κουκλαρα και παραμενει κουκλαρα.

http://www.polina.biz/index1.htm

2005133771547685499_fs.jpg

Η Πωλίνα είναι ελληνίδα τραγουδίστρια. Το πραγματικό της όνομα είναι Πωλίνα-Παρασκευή Μισαηλίδου. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Πήρε μέρος στο Διαγωνισμό της Γιουροβίζιον του 1979, κάνοντας φωνητικά στο τραγούδι "Σωκράτης", που ερμήνευσε η Ελπίδα. Μετείχε και στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης του 1977 ερμηνεύοντας το τραγούδι "Ζει". Έκανε αρκετές επιτυχίες στα τέλη της δεκαετίας του '80 ("Μπιρίμπα", "Πους απς", "Πάμε για τρέλλες στις Σεϋχέλλες", "Ράδιο αγάπη μου" κλπ.), ενώ συνεργάστηκε με αρκετούς γνωστούς συνθέτες, ιδιαίτερα με τον Σταμάτη Κραουνάκη.

Δισκογραφία

Μπιρίμπα

Πάμε για τρέλες στις Σευχέλλες

Κόντρες

Your body [MAXI SINGLE]

Καλή επιτυχία

Στην πολυθρόνα τη bamboo

Φοβερό!

Καινούργιος έρωτας

10 χρόνια μετά

Τώρα γράφω ιστορία
Aπο Βικιπαιδεια

Απ: "Πωλίνα 80ς"

Θυμάμαι μια συναυλία του PIXEL νομίζω στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας που είχα πάει σαν πιτσιρικάς και την είχα δεί ζωντανά στις δόξες της.

Εποχή Σευχέλλες.

Μαζί ήταν και ο Μπουλάς , άλλη μορφή.

Τρέλλα η Πωλίνα. έχω όλους τους δίσκους της απο τη "Μπιρίμπα" ως το "Καινούριος έρωτας". Το 1979 όταν πήγε η ελπίδα στη Eurovision με τον Σωκράτη, η Πωλίνα διακρίνεται στο βάθος να κάνει φωνητικά. Δυστυχώς δε δουλεύει απόψε το youtube, αλλά μπορείτε να το βρείτε εύκολα το τραγούδι.

Την εποχή των Σεϋχελλών η Πωλίνα εκτός από τη γυμνή φωτογράφιση με το Playboy είχε γυρίσει και κάποια ταινία με τον ίδιο τίτλο. Την έχει δει κανείς??

CAT2008 είπε:
Τρέλλα η Πωλίνα. έχω όλους τους δίσκους της απο τη "Μπιρίμπα" ως το "Καινούριος έρωτας". Το 1979 όταν πήγε η ελπίδα στη Eurovision με τον Σωκράτη, η Πωλίνα διακρίνεται στο βάθος να κάνει φωνητικά. Δυστυχώς δε δουλεύει απόψε το youtube, αλλά μπορείτε να το βρείτε εύκολα το τραγούδι.Την εποχή των Σεϋχελλών η Πωλίνα εκτός από τη γυμνή φωτογράφιση με το Playboy είχε γυρίσει και κάποια ταινία με τον ίδιο τίτλο. Την έχει δει κανείς??
την έχω δει σε κάτι παρακμιακά κανάλια STV (το παλιό Πειραιάς TV,που τώρα δεν λειτουργεί).Δούλευε σερβιτόρα σε ένα ξενοδοχείο και εκεί ήρθε ο Γιάννης Καραλής,την άκουσε και την έκανε σταρ!Δείχνει ενδιάμεσα και κάτι σαν videoclips .Τραγουδάει το ομώνυμο & το "Video".Τα έχεις σε cd?γίνεται να τα κάνεις mp3,να τα ανεβάσεις στο rapidshare και να μου στείλεις pm να τα κατεβάσω και να βάλω τα links σε forum?Τα θέλουμε σε καλύτερη ποιότητα φανατικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αν έχεις και Μπέσσυ Αργυράκη από 80-95 μια χαρά!!!!!!!!!!!!!!

Πίσω
Μπλουζα