Πωλίνα 80'ς

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Η βιντεοκασσέτα της Πωλίνας είναι ΟΛΕΘΡΟΣ !

Ούτε εγώ δε θα την άντεχα !

Μα κανείς δε μιλάει για τη φωτογράφιση;

Τη βιντεοκασέτα την έχει κάποιος να τη μετατρέψει σε dvd να την ανεβάσει σε κάποιο site με mp3?την ψάχνω φανατικα!!!!!!!!!!!!!

Φίλε ή φίλη thebest20 πιστεύω να βρείς τη βιντεοκασέτα σε κανένα videoclub. Δεν την έχω δει αλλα για την εποχή της πρέπει να ήταν καλή.

thebest20 είπε:
την έχω δει σε κάτι παρακμιακά κανάλια STV (το παλιό Πειραιάς TV,που τώρα δεν λειτουργεί).Δούλευε σερβιτόρα σε ένα ξενοδοχείο και εκεί ήρθε ο Γιάννης Καραλής,την άκουσε και την έκανε σταρ!Δείχνει ενδιάμεσα και κάτι σαν videoclips .Τραγουδάει το ομώνυμο & το "Video".Τα έχεις σε cd?γίνεται να τα κάνεις mp3,να τα ανεβάσεις στο rapidshare και να μου στείλεις pm να τα κατεβάσω και να βάλω τα links σε forum?Τα θέλουμε σε καλύτερη ποιότητα φανατικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αν έχεις και Μπέσσυ Αργυράκη από 80-95 μια χαρά!!!!!!!!!!!!!!
Νομιζω οτι ολα τα mp3 με την Πωλίνα μπορείς να τα βρεις στο site της καθως και στο http://www.greekwave.net'>http://www.greekwave.net

Δεν εχω κανένα mp3 με την Πωλινα.

Οσο για την Μπέσσυ έχω τα πρώτα albums της αλλα σε κασετα οποτε λιγο δυσκολο να τα κανω mp3. Στο http://www.greekwave.net μπορείς να βρεις μερικους δισκους καθως και στο youtube

Τα έχω βρει αλλά δεν είναι σε καλή ποιότητα της Πωλίνας!Είναι ανεβασμένα από το site!!!!!!!!Αν γινόταν να συνδέσεις το πικάπ ή το κασστεόφωνο με το pc & αν είχες χρόνο θα ήταν τέλεια!έστω και σιγά σιγά!Τα ψάχνουν πολλοί γενικά και είναι σπάνια....Ότι υπάρχει στο internet από Πωλίνα κ Μπέσσυ το έχω κατεβάσει!

Κορυφή η Πωλίνα!!!!!!!!!!Έχω τρέλα με τα hits της,μας πάνε σε άλλες εποχές!!!!!!!!!!!!!!!!

Ασε! Τσαμπα προσπαθείς! Δεν υπάρχουν downloads εδώ. Διαβασε τους κανονισμούς, αν και αμφιβαλλω μετά απ'αυτό αν σ'ενδιαφέρουν καν.

Αγαπημένη...ακόμα λιώνω τα τραγούδια της...κάθε δίσκος έχει και επιτυχίες (εκτός από το "Τώρα γράφω ιστορία" που αν και είχε 2 clips,το ομώνυμο και το "Παλιοέρωτά μου" κανένα κομμάτι δεν θυμίζει την παλιά pop Πωλίνα,ήταν καθαρά λαϊκός δίσκος).Αγαπημένο δίσκο δεν μπορώ να ξεχωρίσω,μ'αρέσει όμως λίγο περισσότερο από τους άλλους ο δίσκος "Πάμε Για Τρέλλες Στις Σεϋχέλλες",όλα τα κομμάτια ήταν άκρως καλοκαιρινά,και είχε τέλειο εξώφυλλο!

Πήρα αυτή την ανακοίνωση σήμερα στο facebook

Η Πωλίνα, θα εμφανιστεί την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στο "Disco Room" της οδού Αγ.Ανδρέου στην Πάτρα. Θα θυμήσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της με ένα ''back to the 80's'' party!

Επίσης έχει και αφίσα

n457821070175_5970.jpg

http://www.facebook.com/event.php?eid=457821070175

Εγώ δεν πρόκειται να πάω γιατί μάλλον θα λείψω,αλλά όποιος μπορεί να πάει!

Η Πωλίνα ήταν καλεσμένη στο Chart Show,με θέμα ελληνικά κομμάτια τα οποία είναι διασκευές από ξένα.Βγήκε σε κάποια από τις μεσαίες θέσεις με το κομμάτι της "Το Ροζ Μπικίνι",και το τραγούδησε (playback).Τουλάχιστον είναι μια εκπομπή που δεν ξεχνάει τα καλά τραγούδια!

thebest20 είπε:
Η Πωλίνα ήταν καλεσμένη στο Chart Show,με θέμα ελληνικά κομμάτια τα οποία είναι διασκευές από ξένα.Βγήκε σε κάποια από τις μεσαίες θέσεις με το κομμάτι της "Το Ροζ Μπικίνι",και το τραγούδησε (playback).Τουλάχιστον είναι μια εκπομπή που δεν ξεχνάει τα καλά τραγούδια!
Θεά η Πωλίνα, αλλά φίλε thebest20, σε παραπέμπω :o (προηγούμενη εκπομπή) εδώ.Φυσικά, περί ορέξεως...

thebest20 είπε:
To ειδα ηταν ωραιο show,ειχε καλες επιλογες

Ήταν (ή είναι ακόμα) σύζυγος του σκηνοθέτη Μεγακλή Βιντιάδη, από ό,τι θυμάμαι. Θυμάμαι ότι την ανέφεραν πολλά μίντια στα έιτις ως "Παυλίνα Βιντιάδου-Μισαηλίδου". Στις αρχές της δεκαετίας του ' 90 φυσικά είχε τραγουδήσει με τον Δάντη το "Πους απς" και το "Φοβερό", που έλεγε "ψηφίζουμε και κάνουμε μια τρύπα στο νερό....".

Ένα καλό ρετροτραγουδάκι από την Πωλίνα, που μας θυμίζει τα έιτις!

Η Πωλίνα και ο Χρήστος Δάντης στο κλασικό "PUSH UPS" του συνθέτη Γιάννη Καραλή σε σκηνοθεσία Μεγακλή Βιντιάδη.

Απο την Πωλίνα εγώ έχω την εξής σουρεαλιστική εμπειρία

Συνεφιασμένη αλλά ζεστη μέρα αρχές Σεπτέμβρη και εγώ μολις έχω μάθει να πλέω το Optimist σχετικά αξιοπρεπώς (δηλ.χωρις να παίρνει τουμπες, οταν θελουμε να παμε αριστερά στριβουμε δεξιά και αντιστρόφως κ.τ.λ.) και ενώ αρμενίζω χαρουμενη ακουω από την παραλία στη διαπασών το εξής αθάνατο ῾᾽Στην πολυθρόνα την μπαμπού με τα ριγε τα μαξιλάρια῾᾽ από ιδιοκτητη καφετέριας και μέγα φαν της Πωλίνας που έλλειψη πελατών ειπε να ξεδώσει ο άνθρωπος. Το έβαλε ισα με 10 φορές συνεχόμενο.

Πίσω
Μπλουζα