Να υποθεσω οτι ειναι σποροι που τους τρως Η' τους φυτευεις?johnny19818 είπε:Είναι αυτά που στην Κρήτη λένε λουμπούνια!
Αυτά που βλέπεις στη φωτο που ανέβασα είναι έτοιμα για να τα φας...stayros είπε:Να υποθεσω οτι ειναι σποροι που τους τρως Η' τους φυτευεις?![]()
Σε ευχαριστω για την απαντηση Γιαννη!johnny19818 είπε:Αυτά που βλέπεις στη φωτο που ανέβασα είναι έτοιμα για να τα φας...
Χαίρομαι που έδωσα πληροφορίες Σταύρο! Βασικά και πάλι δεν τα τρως έτσι όπως είναι καθώς έχουν μια φλούδα απ'έξω. Τα ζουλάς κάπως με τα δόντια σου, γλυστράνε και ξεχωρίζει εύκολα το φλούδι από τον καρπό. Από γεύση δεν είναι και κάτι ουάου να είμαι ειλικρινής. Θυμήθηκα και μια ιστορία, ένα φιλικό μας ζευγάρι είχε πάει Ισπανία, Πορτογαλία για ταξίδι μέλητος και όταν ήρθαν μέσα σε όλα μας είπαν ότι έφεραν ένα περίεργο σνακ (είχαν πει και όνομα το αντίστοιχο Ισπανικό) που δεν το βρίσκεις στην Ελλάδα κτλ κτλ. Περιμένω λοιπόν με αγωνία να δω τι είναι αυτό το φαγητό "εξωτερικού" και σκάει μύτη ένα πιάτο λούπινα και μόλις τα βλέπω λέω "ααα λούπινα είναι?" Ε όπως καταλαβαίνεις, όλη η παρουσίαση και το σόου τους πήγε στράφι. :burn:stayros είπε:Σε ευχαριστω για την απαντηση Γιαννη!![]()
Ειλικρινα αγνοουσα το τι ειναι μιας και δεν τα εχω ακουσει/δει ξανα. :xm:
Σε ευχαριστω για την εξηγηση Γιαννη!!!johnny19818 είπε:Χαίρομαι που έδωσα πληροφορίες Σταύρο! Βασικά και πάλι δεν τα τρως έτσι όπως είναι καθώς έχουν μια φλούδα απ'έξω. Τα ζουλάς κάπως με τα δόντια σου, γλυστράνε και ξεχωρίζει εύκολα το φλούδι από τον καρπό.Από γεύση δεν είναι και κάτι ουάου να είμαι ειλικρινής.
Ε μα κι εσυ βρε παιδι μου....του εκοψες την ορεξη του ανθρωπου!!!johnny19818 είπε:Θυμήθηκα και μια ιστορία, ένα φιλικό μας ζευγάρι είχε πάει Ισπανία, Πορτογαλία για ταξίδι μέλητος και όταν ήρθαν μέσα σε όλα μας είπαν ότι έφεραν ένα περίεργο σνακ (είχαν πει και όνομα το αντίστοιχο Ισπανικό) που δεν το βρίσκεις στην Ελλάδα κτλ κτλ. Περιμένω λοιπόν με αγωνία να δω τι είναι αυτό το φαγητό "εξωτερικού" και σκάει μύτη ένα πιάτο λούπινα και μόλις τα βλέπω λέω "ααα λούπινα είναι?" Ε όπως καταλαβαίνεις, όλη η παρουσίαση και το σόου τους πήγε στράφι. :burn: