Πως γινονται οι πωλησεις στους casual gamers

Όλα είναι συνάρτηση προτεραιοτήτων. Εκείνος που δεν ανέχεται τα πολύ χαμηλής ποιότητας γραφικά του wii ή τους πιο fun τίτλους δεν προκειται να το πάρει ακόμη κι αν του το χαρίσουν. Έτσι κι ο άλλος που δεν ενδιαφέρεται για τα τρελλά γραφικά και θέλει παιχνιδάκια για χαλάρωση που κολλάει όλη η παρέα τι δουλειά έχει με PS3 και Xbox; Σίγουρα υπάρχουν τίτλοι που κάνουν overlap μεταξύ των κονσολών αλλά δίλημμα υπάρχει πιο έντονο μεταξύ PS3 και X360 παρά οποιουδήποτε αυτων των δύο και wii.

Περσι είχα πάει σπίτι μιας φιλης μας που μολις ειχε μετακομισει και μαζι με ολα τα του σπιτιου ειχε παρει κι ενα xbox360. Οταν το ειδα μου εκανε εντυπωση, τη ρωτησα πως κι ετσι και μου ειπε "ε, το πηρα για να παιζουμε κανα παιχνιδι". Για το wii δεν ηξερε τιποτα οταν τη ρωτησα κι η κουβεντα μας εμεινε εκει (τι να της λεω τωρα, οτι δεν εισαι εσυ για τετοια κι επρεπε να παρεις wii;) Φετος τα Χριστουγεννα πηρε wii που ειδε σε αλλο σπιτι κι εχει παρει φωτια το Samba de Amigo, Sports Resort, Wii Fit κλπ. Το xbox360 (που ειχε απο καιρο χρηση μονο σαν dvd player) ειναι μια χαρα κονσολα, αλλα δεν κανει για τετοιους παικτες.

Μεχρι εδω καλα.

Και πάλι θέτω το ερώτημα: από που θα έρθουν τα λεφτά της επόμενης γενιάς;

Θα τσονταρουν οσοι non gamers πηραν wii για να παρουν το επομενο wii; Η θα παρουν το αναλογο της MS ή Sony; Ή δεν θ'ασχοληθουν καν;

Κι εδω ειναι το επομενο στοιχημα της Nintendo.
 
Θα γίνει ότι έγινε και στα pcs. Το mainsteam κοινό θα γίνει η κινητήριος δύναμη. Βέβαια στα pc αυτό είχε σαν αποτέλεσμα όχι μείωση των επιδόσεων αλλά κατακόρυφη πτώση των τιμών.

Στα κονσόλια προβλέπω πια μεγάλο άνοιγμα από τη μία γενιά στην άλλη. Ήδη οι κονσόλες της παρούσης γενιάς κανονικά έπρεπε ήδη να έχουν αντικατασταθεί. Πόσο καιρό μετράει το 360 είπαμε; Ποιος ο λόγος να γίνει κάτι τέτοιο; Γιατί να βγει το 720 ή όπως διαφορετικά θέλει να ονομάζεται; Για καλύτερα γραφικά; Τη στιγμή που μια non HD κονσόλα τους έχει κλείσει τα σπίτια;

Ρε παιδιά εδώ που τα λέμε, καιρός δεν ήταν να γίνει κάτι τέτοιο; Γραφικά και γαρφικά και δώστου γραφικά και άγιος ο Θεός. Τη στιγμή που το μεγαλύτερο κοινό την έβρισκε με απλά παιχνίδια στα κινητά του. Καιρός ήταν να γυρίσει το πράμα στο gameplay που είναι και η ουσία του θέματος. Όπως και στα ρετρό παιχνίδια.

Το μέλλον δεν έχει πια money για R&D, τέρμα οι καινοτομίες και τέλος οι κονσόλες που πωλούνταν με χασούρα απλά για το στέμμα του πρωταθλητή. Η Ninty έδειξε ότι δεν χρειάζεται να πουλάς μια κονσόλα με 1000 δολάρια χασούρα και 120 επεξεργαστές για να λες σώνει και καλά ότι είσαι και ο πρώτος. Και οι αντίπαλοι το ένιωσαν καλά.
 
pooky(1) είπε:
Το μέλλον δεν έχει πια money για R&D, τέρμα οι καινοτομίες και τέλος οι κονσόλες που πωλούνταν με χασούρα απλά για το στέμμα του πρωταθλητή. Η Ninty έδειξε ότι δεν χρειάζεται να πουλάς μια κονσόλα με 1000 δολάρια χασούρα και 120 επεξεργαστές για να λες σώνει και καλά ότι είσαι και ο πρώτος. Και οι αντίπαλοι το ένιωσαν καλά.
κι όμως, εγω βλεπω το Wii σαν τεραστια καινοτομια και πανεξυπνη ιδεα εντελως εξω απ την πεπατημένη. Για μενα εκει φαινεται η δημιουργικοτητα και φαντασία. Την εποχη που ο φωτορεαλισμος ειναι πια δεδομενος πρεπει να γαργαλησεις αλλου τον gamer για ν ασχοληθει μαζι σου. Και για να κανεις gamers και πολλους απ τους ασχετους του χωρου. Αυτο ειναι καινοτομια, τα υπολοιπα ειναι τεχνικες ακροβασίες και διαφορές μετρήσιμες με FPS και dpi αλλα χωρις νοημα για το ευρυ κοινο.

masbass είπε:
Και πάλι θέτω το ερώτημα: από που θα έρθουν τα λεφτά της επόμενης γενιάς;
μία πολύ ενδιαφέρουσα δηλωση του Reggie Fils-Aime, προέδρου της Nintendo US:

"In terms of what the future holds, we've gone on record to say that the next step for Nintendo in home consoles will not be to simply make it HD, but to add more and more capability, and we'll do that when we've totally tapped out all of the experiences for the existing Wii. And we're nowhere near doing that yet. There's lots of ongoing opportunity for the consumer in the current generation with the Wii console."
Σε αυτή τη διπλή απάντηση έχουμε οτια) δεν θα βγάλουν κάτι σύντομα

β) δεν θα βγάλουν το ίδιο απλά με καλύτερα γραφικά αλλά θα προσθέσουν λειτουργικότητα στο gaming interface

απ οτι φαινεται, έχουν λάβει το μηνυμα και πορεύονται αναλόγως.

http://www.industrygamers.com/news/nintendo-well-add-hd-when-all-experiences-are-tapped-out-for-existing-wii/
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα