masbass
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 4
Όλα είναι συνάρτηση προτεραιοτήτων. Εκείνος που δεν ανέχεται τα πολύ χαμηλής ποιότητας γραφικά του wii ή τους πιο fun τίτλους δεν προκειται να το πάρει ακόμη κι αν του το χαρίσουν. Έτσι κι ο άλλος που δεν ενδιαφέρεται για τα τρελλά γραφικά και θέλει παιχνιδάκια για χαλάρωση που κολλάει όλη η παρέα τι δουλειά έχει με PS3 και Xbox; Σίγουρα υπάρχουν τίτλοι που κάνουν overlap μεταξύ των κονσολών αλλά δίλημμα υπάρχει πιο έντονο μεταξύ PS3 και X360 παρά οποιουδήποτε αυτων των δύο και wii.
Περσι είχα πάει σπίτι μιας φιλης μας που μολις ειχε μετακομισει και μαζι με ολα τα του σπιτιου ειχε παρει κι ενα xbo60. Οταν το ειδα μου εκανε εντυπωση, τη ρωτησα πως κι ετσι και μου ειπε "ε, το πηρα για να παιζουμε κανα παιχνιδι". Για το wii δεν ηξερε τιποτα οταν τη ρωτησα κι η κουβεντα μας εμεινε εκει (τι να της λεω τωρα, οτι δεν εισαι εσυ για τετοια κι επρεπε να παρεις wii Φετος τα Χριστουγεννα πηρε wii που ειδε σε αλλο σπιτι κι εχει παρει φωτια το Samba de Amigo, Sports Resort, Wii Fit κλπ. Το xbo60 (που ειχε απο καιρο χρηση μονο σαν dvd player) ειναι μια χαρα κονσολα, αλλα δεν κανει για τετοιους παικτες.
Μεχρι εδω καλα.
Και πάλι θέτω το ερώτημα: από που θα έρθουν τα λεφτά της επόμενης γενιάς;
Θα τσονταρουν οσοι non gamers πηραν wii για να παρουν το επομενο wii; Η θα παρουν το αναλογο της MS ή Sony; Ή δεν θ'ασχοληθουν καν;
Κι εδω ειναι το επομενο στοιχημα της Nintendo.
Περσι είχα πάει σπίτι μιας φιλης μας που μολις ειχε μετακομισει και μαζι με ολα τα του σπιτιου ειχε παρει κι ενα xbo60. Οταν το ειδα μου εκανε εντυπωση, τη ρωτησα πως κι ετσι και μου ειπε "ε, το πηρα για να παιζουμε κανα παιχνιδι". Για το wii δεν ηξερε τιποτα οταν τη ρωτησα κι η κουβεντα μας εμεινε εκει (τι να της λεω τωρα, οτι δεν εισαι εσυ για τετοια κι επρεπε να παρεις wii Φετος τα Χριστουγεννα πηρε wii που ειδε σε αλλο σπιτι κι εχει παρει φωτια το Samba de Amigo, Sports Resort, Wii Fit κλπ. Το xbo60 (που ειχε απο καιρο χρηση μονο σαν dvd player) ειναι μια χαρα κονσολα, αλλα δεν κανει για τετοιους παικτες.
Μεχρι εδω καλα.
Και πάλι θέτω το ερώτημα: από που θα έρθουν τα λεφτά της επόμενης γενιάς;
Θα τσονταρουν οσοι non gamers πηραν wii για να παρουν το επομενο wii; Η θα παρουν το αναλογο της MS ή Sony; Ή δεν θ'ασχοληθουν καν;
Κι εδω ειναι το επομενο στοιχημα της Nintendo.