iliekater
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 223
Μιας και προσφάτως έξηνα το κεφάλι-μου προσπαθώντας να θυμηθώ πού ήξερα κάποιον με γνωστό όνομα σε αυτήν τη συνδιάλεξη , αλλά με διαφορετική πλέον εικόνα , είπα να ρωτήσω : Πόσοι από εσάς δεν έχουν αλλάξει ποτέ την εικόνα-σας ; Εγώ από την αρχή της εγγραφής-μου δεν την έχω αλλάξει ποτέ ! Και έχω παρατηρήσει και άλλους , αλλά δεν είμαι απολύτως σίγουρος , διότι δεν έχω πιάσει τη συνδιάλεξη από την αρχή της δημιουργίας-της ! Βέβαια , υπάρχουν και κάποιοι που άλλαξαν μεν την εικόνα-τους , αλλά την αντικατέστησαν με παρεμφερή . Για παράδειγμα ο GetaRobot . Φαντάζομαι λοιπόν πως μπορούμε και αυτούς να τους λάβουμε υπό τη συγκεκριμένη κατηγορία !
Η πλάκα είναι πως μετά από κάποια αναβάθμιση , οι εκόνες-μας στα πλάγια δεικνύονται εντός στρογγυλού πλαισίου και - μιας και η δική-μου είχε ήδη στρογγυλό σχήμα - δεν επιρεάσθη καθόλου .
Η πλάκα είναι πως μετά από κάποια αναβάθμιση , οι εκόνες-μας στα πλάγια δεικνύονται εντός στρογγυλού πλαισίου και - μιας και η δική-μου είχε ήδη στρογγυλό σχήμα - δεν επιρεάσθη καθόλου .
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: