telonio
Immense Cult RetroFigure
- Αντιδράσεις
- 2.636
Για το ebay αναφέρομαι σωστά, ο καθένας πουλάει όσο θέλει (δικαίωμά του δεν λέω) και εκεί βλέπεις Α1000 για 1500 ευρώ. Ψάξτε τώρα στο ebay για το σκέτο, ραγισμένο κουτί της A4000 για να γελάσετε με τα 750 ευρώ που ζητάει ο πωλητής. Στα Ελληνικά site δημοπρασιών συχνά τα ίδια. Εντάξει, δεν κατακρίνω όλους τους Έλληνες πωλητές αλλά η πλεοψηφία δυστηχώς έτσι είναι. Στα site που σχετίζονται με Amiga σαφώς παίζουν πιο λογικές τιμές μια και δεν απευθύνονται σε κορόιδα. Ειδικά στο amibay σκάνε συχνά διαμάντια σε καλές τιμές. Το κακό είναι πως πέφτουν σαν κοράκια οι συλλέκτες (και καλά κάνουν) αφού το site απευθύνεται σε παγκόσμια κλίμακα. Πολύ σωστά φίλε mike, άλλες χώρες άλλοι μισθοί.
Πρόσφατα συνάδελφός μου, αποκάλυψε πως έχει κουτάτο Super Nes με παιχνίδια από τότε. Τον ρώτησα στα αστεία αν το πουλάει (μπορεί και να το έπαιρνα αφού κάποτε το είχα). Περιττό να σας αναφέρω την συζήτηση που ακολούθησε όταν μου ανακοίνωσε πως θέλει 200 ευρώ γιατί είναι συλλεκτικό..
Όσο για την Α1000 τα χρήματα που αξίζει είναι ένα για το ότι είναι η πρώτη Amiga, δύο για το μοναδικό ανάγλυφο εσωτερικό με τις υπογραφές των κατασκευαστών. Πραγματικά αθάνατο cover υπολογιστή.
Πρόσφατα συνάδελφός μου, αποκάλυψε πως έχει κουτάτο Super Nes με παιχνίδια από τότε. Τον ρώτησα στα αστεία αν το πουλάει (μπορεί και να το έπαιρνα αφού κάποτε το είχα). Περιττό να σας αναφέρω την συζήτηση που ακολούθησε όταν μου ανακοίνωσε πως θέλει 200 ευρώ γιατί είναι συλλεκτικό..
Όσο για την Α1000 τα χρήματα που αξίζει είναι ένα για το ότι είναι η πρώτη Amiga, δύο για το μοναδικό ανάγλυφο εσωτερικό με τις υπογραφές των κατασκευαστών. Πραγματικά αθάνατο cover υπολογιστή.