Πόσο παλιός παίχτης είστε και τι retro hardware εχετε;

Kανουμε αρκετα συχνα συναντησεις. Ελα σε καμμια αν μπορεις. Σε διαβεβαιω οτι θα περασεις μια χαρα.

Μια συναντηση σε καθαρο ουφαδικο θα ηταν καλη ιδεα καποια στιγμη
 
Πάνω στο θέμα του τουρνουά:

Γϊνονται τακτικά "κόντρες" - αλλά μόνο σε Kick Off και Sensible.

Το ξέρω ότι στην Ελλάδα έχουμε μία λόξα με το ποδόσφαιρο, αλλά θα ήθελα να δω και κάποια άλλα παιχνίδια για να σπάσει λίγο η μονοτονία.

Κανένα "Lotus" ας πούμε, ή Speedball 2.

Η έστω και "TV Sports Basketball" !!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Υπαρχουν ακομα τετοια μαγαζια wally? Απ οτι ξερω ειναι εξαφανισμενα απ το χαρτη εδω και χρονια παρα την αλλαγη της νομοθεσιας ακομα δεν εχουν εμφανιστει ξανα

Αν γινει καμια φορα συναντηση δευτερα τεταρτη σαββατο απογευματα η κυριακη που εχω ελευθερη θα ερθω ευχαριστως
 
Υοαρχουν πολλοι λατρεις των arcade τελικα η ισχυς εν τη ενωσει παντα φερνει θετικα αποτελεσματα :)
 
Το πρώτο μου παιχνίδι που έπαιξα ήταν το Shadow Dancer σε ηλεκτρονικά κάπου το 1989 (μάλλον). Από hardware λίγο πολύ τα έχω αναφέρει ήδη με το πιο παλιό να είναι το Game Boy DMG-01.
 
Το πρωτο παιχνιδι που επαιξα στην ζωη μου ηταν το pacman το 1987.Απο τοτε και μεχρι σημερα παραμενει η μεγαλη μου καψουρα το αγαπημενο μου παιχνιδι.Απο τοτε λατρεψε οτι εχει σχεση με τα arcades.Απο hardware εχω τα παντα απο το Atari 2600 και μετα εκτος απο ps4 και καμια κονσολα της microsoft αν και εκανα το λαθος να παρω xbox360 το οποιο πουλησα σε χρονο ρακορ και απο παιχνιδια γιαυτες της κονσολες εχω ολα αυτα που αγοραζα για την καθε κονσολα στην εποχη της δεν υπαρχρι περιπτωση να αγορασω τωρα καποιοα παλαιοτερη κονσολα η παιχνιδια γιαυτην γιατι πολυ απλα δεν ειμαι συλεκτης και δεν με ενδιαφερουν ολα αυτα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα