Πότε είδαμε τελευταία φορά βιντεοταινίες στην τιβί;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Rakeesh
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Για όποιον ενδιαφέρεται ο αλφα έχει αύριο Σάββατο στις τρεις το μεσημέρι, το Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα 2.
δεν ειναι βιντεοταινια,ειναι κινηματογραφικη ταινια.μονο το ροδα τσαντα και κοπανα 4 ειναι βιντεοταινια απο αυτες με αυτο το ονομα

Στις 17 και 18 Απριλίου του 2023 έδειξε την ταινία Εδώ ο κόσμος Χάνεται με την Άννα Μαντζουράνη και προβλήθηκε στο Blue Sky.
Στις 18 και 19 Απριλίου του 2023 έδειξε την ταινία Τρέλα είναι θα περάσει με την Κατερίνα Γιουλάκη και προβλήθηκε επίσης στο Blue Sky.

Το BLUE SKY στις 7 Δεκεμβριου στις 19:15 θα προβαλλει την ταινια Εμεις οι δυο παμε πακετο με την Καιτη Φινου
Το BLUE SKY στις 10 Δεκεμβριου στις 18:30 θα προβαλλει την ταινια Ορμα Ρενα στην αρενα με την Ρενα Βλαχοπουλου

Το BLUE SKY στις 3 Ιανουαριου 2024 στις 19:15 θα προβαλλει την ταινια Αστυνομος τσαχπινης

Καθε κυριακη στις 18.40 προβαλλεται βιντεοταινια απο την νεα τηλεοραση κρητης https://www.neatv.gr/live-broadcast/
Αυτη την κυριακη θα προβληθει η ταινια Μαθε παιδι μου μπασκετ

θυμάμαι όταν μέναμε Γερμανία δεκαετία 80 βλέπαμε με λαχτάρα τέτοιες βιντεοταινίες και διασκέδαζαμε μιας και δεν έδειχνε ελληνικά η τηλεόραση.
Μετα όταν γυρίσαμε Ελλάδα καταλάβαμε πως δεν έχαιραν ιδιαίτερης εκτίμησης

Στον alpha προβληθηκαν: Στις 25 Ιουνιου προβληθηκε η ταινια η κρουαζιερα του ερωτα,
στις 13 και στις 17 Ιουλιου η ταινια Και πετάει και πηδάει (Ακαταμαχητος πιλοτος),
στις 14 Ιουλιου η ταινια Ένα τρελλό τρελλό μούτρο (Παιχνίδι για τρεις),
στις 19 και στις 22 Ιουλιου η ταινια Παλικαρι στα θρανια
στη 26 και στις 30 Ιουλιου η ταινια Ο εραστης

Τελευταία επεξεργασία:
Στο ΟPEN θα προβληθουν στις 20:00 την Παρασκευη 2 Αυγουστου η ταινια Ληστες και ασφαλιστες
τοΣαββατο 3 Αυγουστου η ταινια O τελευταιος χουλιγκαν
την Κυριακη 4 Αυγουστου Τρεις ανδρες στο κρεβατι μου

Έχουν πολλά χρόνια να προβληθούν οι ελληνικές βιντεοταινίες της Joconda Video στην Ελληνική Τηλεόραση εδώ και 17 χρόνια.

To alter ήταν ο τελευταίος των Μοϊκανών σε αυτό το θέμα, βέβαια με εξαίρεση μια βιντεοκασέτα που προβάλλε η ερτ1 πριν 3-4 χρόνια,με την Λίλα Καφαντάρη ένα απόγευμα. Και βιντεοκασέτα όχι κινηματογραφική ταινία

Στο ΟPEN θα προβληθουν στις 20:00 την Παρασκευη 2 Αυγουστου η ταινια Ληστες και ασφαλιστες
τοΣαββατο 3 Αυγουστου η ταινια O τελευταιος χουλιγκαν
την Κυριακη 4 Αυγουστου Τρεις ανδρες στο κρεβατι μου

KAKAVIAS FILMS

Στο ΟPEN θα προβληθουν στις 20:00 την Παρασκευη 9 Αυγουστου η ταινια Βαρυ-γλυκος και μερακλης
το Σαββατο 10 Αυγουστου η ταινια Η Ριτα και το Ριτακι
την Κυριακη 11 Αυγουστου η ταινια Ο Κανονιερης

Στον alpha θα προβληθουν στις 12 και 14 Αυγουστου η ταινια:Και δειλος και τολμηρος
στις 13 και 15 Αυγουστου η ταινια Παλικαρι στα θρανια
στις 15 και 17 Αυγουστου η ταινια Ο εραστης

Γενικά Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή, το Open θα δείχνει βιντεοταινίες και μάλιστα, σε πρώτη τηλεόραση προβολή όπως έλεγε το σποτ. Τις προαναφερθείσες ημέρες λοιπόν στις 20:00. Δεν ξέρω βέβαια αν πρόκειται για κάτι που θα διαρκεί για την καλοκαιρινή περίοδο η αν συνεχιστεί και μετέπειτα....

Γενικά Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή, το Open θα δείχνει βιντεοταινίες και μάλιστα, σε πρώτη τηλεόραση προβολή όπως έλεγε το σποτ. Τις προαναφερθείσες ημέρες λοιπόν στις 20:00. Δεν ξέρω βέβαια αν πρόκειται για κάτι που θα διαρκεί για την καλοκαιρινή περίοδο η αν συνεχιστεί και μετέπειτα....
σιγουρα παντως απο δευτερα 19 αυγουστου θα εχει βιντεοταινια ολες τις ημερες στις 20.00(καθημερινες και σαββατοκυριακα)
μαλλον παει χαλια οικονομικα το καναλι για να καταφυγει σ αυτη την κινηση

Ο Αlpha βαζει ταινιες 80'ς απο το 2012,το Οpen πρωτη φορα το κανει αυτο φετος και μονο βιντεοταινιες
Στο ΟPEN θα προβληθουν στις 20:00 την Παρασκευη 16 Αυγουστου η ταινια Η κωμωδια του ερωτα
το Σαββατο 17 Αυγουστου η ταινια Το τιμημα της λοξας
την Κυριακη 18 Αυγουστου η ταινια Ο κανονιερης

Τελευταία επεξεργασία:
Αλλαγη ωρας τις καθημερινες
Στο ΟPEN θα προβληθει στις 21:00
την Δευτερα 19 Αυγουστου η ταινια Η γυναικα μου,ο αντρας μου και εγω
την Τριτη 20 Αυγουστου η ταινια Γλυκια σαν τιγρης
την Τεταρτη 21 Αυγουστου η ταινια Ληστες και ασφαλιστες
την Πεμπτη 22 Αυγουστου η ταινια Τρεις αντρες στο κρεβατι μου
την Παρασκευη 23 Αυγουστου η ταινια Ο τελευταιος χουλιγκαν
το Σαββατο στις 20:00 24 Αυγουστου η ταινια Ελα να δοκιμασουμε
την Κυριακη στις 20:00 25 Αυγουστου η ταινια Διαρρηκτης με το ζορι

την Δευτερα 26 Αυγουστου η ταινια Βαρυ-γλυκος και μερακλης
την Τριτη 27 Αυγουστου η ταινια Ο κανονιερης
την Τεταρτη 28 Αυγουστου η ταινια Το τιμημα της λοξας
την Πεμπτη 29 Αυγουστου η ταινια Η Ριτα και το Ριτακι
την Παρασκευη 30 Αυγουστου η ταινια Η κωμωδια του ερωτα
το Σαββατο στις 20:00 31 Αυγουστου η ταινια Κρεβατοκαμαρα με θεα

την Κυριακη 1 Σεπτεμβριου(στις 20:00) η ταινια Ο λαχειοπωλης
την Δευτερα 2 Σεπτεμβριου η ταινια Χριστινα ο μεγαλος ερωτας
την Τριτη 3 Σεπτεμβριου η ταινια Η γυναικα μου,ο αντρας της και εγω
την Τεταρτη 4 Σεπτεμβριου η ταινια Κρεβατοκαμαρα με θεα
την Πεμπτη 5 Σεπτεμβριου η ταινια Γλυκια σαν τιγρης
την Παρασκευη 6 Αυγουστου η ταινια Ο λαχειοπωλης
το Σαββατο 7 Σεπτεμβριου στις 21:30 η ταινια Σωστε απο τις γυναικες μου(Σκοτωστε τις γυναικες μου)
την Κυριακη 8 Σεπτεμβριου στις 20:00 η ταινια Ρενα τα ρεστα σου

Πίσω
Μπλουζα