Πώς να κρύψω κάποιους φακέλους στα Windows ;

Τουλάχιστον ο μέσος Windows χρήστης δεν χρειάζεται 5 master για να κάνει μια broadband σύνδεση στο Internet
Απλα δινω τη url του rooter στον firefox και καταχωρω τα στοιχεια του λογαριασμου μου...οτι κανεις και εσυ δηλαδη. Εκτος και αν εχεις 5 master και δεν μου το εχεις πει - εγω παντως δεν καταφερα να παρω ουτε ενα. :D
Για το δευτερο ερωτημα σου - δεν με καλυψε ο shock, γιατι υπαρχει και μια ακομα παραμετρος πολυ σημαντικη - αλλα θα επανελθω αυριο Θεου θελοντος και καιρου επιτρεποντος γιατι τωρα παω για trivial....(τρελη διασκεδαση παλι.... :precry: )
 
Εγώ παιδιά σήμερα, παρότι έχω το AV της Trend Micro, official και νόμιμο, κόλλησα ιό στο σπίτι και στο C: μου εμφάνιζε 3 φακέλους μονο, το Windows, Program Files και έναν άλλο. Το Documents and Files εξαφανιζόλ, όπως και κάποιοι άλλοι που έχω. Εντωμεταξύ, οταν στον Explorer πάταγα Ctrl+A για να επιλέξω όλα τα αρχεία του C:\, εμφάνιζε μήνυμα ότι υπάρχουν Χ κρυμμένα αρχεία. Επίσης, όταν πήγαινα στο Tools->Folder Options, δεν έβλεπα πουθενά τις επιλογές (τα Radiobuttons) που τσεκάρεις εάν θες να βλέπεις και τα κρυμμένα αρχεία ή όχι.

ΑΡΑ, άρα λέγω, ο καλύτερος τρόπος να κρύψεις αρχεία είναι να απεγκαταστήσεις το Antivirus σου, το ΑV σου να είναι ΤΚ ή να ξεχάσεις(*) να το αναβαθμίσεις. :D

(*) αφου είναι σπασμένο ρε όργιο!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Maddog :

Από την περιγραφή μάλλον κάνει αυτό που θέλεις.Μειονέκτημα: πλερώνεις...
Δεν με πειράζει το "πλέρωμα" . Το θέμα είναι ότι "τσακώνεται" με το Νόρτονα .

Πάντως μιας και το έφερε η κουβέντα (ή μάλλον ο ambu_dare ! ) , γιατί μιλάτε έτσι για το φίλο μου τον Νόρτονα ; Τι έχει ο Νόρτονας βρε παιδιά ;
 
Και μόνο που μας έχεις πει ότι διάφορα άλλα προγράμματα "τσακώνονται" με το Norton, πρέπει να σου λέει κάτι για το πόσο "καλό" είναι πλέον το Norton... ;)
 
Γιατί ; Μπορεί κανείς να με αντικρούσει ; Έχει δοκιμάσει κάποιος κάποιο άλλο αντιβιοτικό σε συνδιασμό με το Super Utilities και μπορεί να πει πως όλα πήγαιναν καλά ;
 
Λοιπόν το γεγονός ότι κάποιοι από εμάς, που μπορεί να θεωρηθούν ότι είναι και σχετικά παλιοί στον χώρο, όπου ανέφερα μάλιστα ότι πίναμε παλιά νερό στο όνομα του, αναφερόμαστε έτσι για ένα, κακότροπο, βαρύ, προβληματικό, κλπ πακέτο όπως το Norton θα έπρεπε να σε προβληματίσει, χώρια τα επιπλέον δικά σου προβλήματα. Τέλος πάντων, αφού μας πέταξες το μπαλάκι, κατέβασα την δωρεάν έκδοση των Super Utilities Pro (SuperLogix) και την έβαλα στον υπολογιστή μου. Ενδιαφέρουσα σουίτα με πολλές δυνατότητες, θα πρέπει να της αφιερώσω λίγο παραπάνω χρόνο, πάντως δεν είδα κανένα περίεργο μήνυμα που να σχετίζεται με το Antivirus που χρησιμοποιώ (Avira Personal Anti-Vir). Τα μόνα μηνύματα που έλαβα ήταν τα γνωστά - αναμενόμενα περί permissions γύρω από κλήση DNS και HTTP που βγάζει το Outpost Firewall Pro και απλά πρέπει να ελέγξω τί από αυτά θέλω να είναι ενεργά (DNS υποθέτω) και τί μπλοκαρισμένα (συνεχή επικοινωνία με την ιστοσελίδα της εταιρείας π.χ.). Κατά τα άλλα τα είδα να δουλεύουν φίνα. Οπότε εάν βγάλεις την σουίτα του Norton έστω προσωρινά και δοκιμάσεις κάποια άλλη εναλλακτική, ίσως να μείνεις τόσο ευχαριστημένος όσο και να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα έχεις και επιτέλους κάνεις αυτό που θέλεις εσύ και όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι (εμείς - norton). ;)
 
ambu_dare

κάποιοι από εμάς, που μπορεί να θεωρηθούν ότι είναι και σχετικά παλιοί στον χώρο
Ε , τι να κάνουμε , εμείς είμαστε νέοι στο θάλαμο ! :tease:

Πάντως , εντάξει , αυτά τα δύο δεν συμβιβάζονται (δηλαδή όχι απόλυτα) , ενώ με άλλα αντιβιοτικά δεν υπάρχει πρόβλημα .. Εντάξει , αυτό είναι όντως ένα πρόβλημα (αν και εδώ που τα λέμε όσο δεν ξέρουμε το γιατί , δεν μπορούμε να κατηγορούμε τον Νόρτονα - ίσως να φταίει το άλλο πρόγραμμα) ,,, αλλά με μοναδικό κριτήριο αυτό το γεγονός , δεν συμφωνώ πως πρέπει να τον καταδικάσουμε απόλυτα .

Υπάρχει μήπως και κάποιο άλλο πρόβλημα που δεν το ξέρω ; ; ; ;

Για να δούμε , τι θα πουν οι παλιοί ; :animlaugh:
 
Παιδια υπαρχει καποιο προγραμμα που να κλειδωνει φακελους και να χρειαζεται κωδικος για ξεκλειδωμα?Για παραδειγμα θελω ο φακελος "Τα εγγραφα μου" που ειναι στην επιφανεια εργασιας να μην μπορει να ανοιξει αν δεν μπει κωδικος πρωτα.Τι λετε?
 
Πίσω
Μπλουζα