ChristosM
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 1.043
Πριν ερθει το βιντεακι, γνωριζει/θυμαται κανεις αυτη την παρουσιαστρια?
Ειναι ΕΤ1 1993
Προβολή συνημμένου 1078
Ειναι ΕΤ1 1993
Προβολή συνημμένου 1078
Έχει χαρακτηριστική λεπτή φωνή, αλλά το όνομά της δεν το θυμάμαι....ChristosM είπε:Πριν ερθει το βιντεακι, γνωριζει/θυμαται κανεις αυτη την παρουσιαστρια?Ειναι ΕΤ1 1993
Προβολή συνημμένου 1078
Ενώ την θυμήθηκα αυτή την παρουσιάστρια τελικά, δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομά της με τίποτα... Ξέρει κανείς να βοηθήσει?ChristosM είπε:Πριν ερθει το βιντεακι, γνωριζει/θυμαται κανεις αυτη την παρουσιαστρια?Ειναι ΕΤ1 1993
Παρ' όλη τη λεπτή χαρακτηριστική της φωνή -το μόνο που θυμάμαι-, δεν συγκρίνεται σε ομορφιά με καμιά από τις προηγούμενες (Σακάκου και "τριάδα")!!!bernard.c είπε:Ενώ την θυμήθηκα αυτή την παρουσιάστρια τελικά, δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομά της με τίποτα... Ξέρει κανείς να βοηθήσει? ChristosM, το βίντεο που έχεις από την ΕΤ1 δεν έχει το ονομά της από κάτω? (όπως είχε για την Κέλλυ Σακάκου)
Συμφωνώ με αυτά που λες, από φωνή όμως "σκίζει" - χαρακτηριστικότατη και πρέπει να εκφωνούσε και αρκετά ντοκυμανταίρ της ΕΡΤ.stam1370 είπε:Παρ' όλη τη λεπτή χαρακτηριστική της φωνή -το μόνο που θυμάμαι-, δεν συγκρίνεται σε ομορφιά με καμιά από τις προηγούμενες (Σακάκου και "τριάδα")!!!
Μου φαίνεται ότι μέχρι σήμερα πρέπει να εκφωνεί ντοκυμανταίρ... Είναι ΠΟΛΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΦΩΝΗ!bernard.c είπε:Συμφωνώ με αυτά που λες, από φωνή όμως "σκίζει" - χαρακτηριστικότατη και πρέπει να εκφωνούσε και αρκετά ντοκυμανταίρ της ΕΡΤ.
ChristosM είπε:Αμεσως μετα την παρουσιαστρια αρχιζουν οι ειδησεις.Το αφησα ειδικα για τον φιλο stam1370.
ΕΤ1 1993, λοιπον.
http://rapidshare.com/files/200746919/parousiastria_eidiseis_et1_93.VOB
ΓΙΑΤΙ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΩ ΔΗΛΑΔΗ?????ChristosM είπε:Αμεσως μετα την παρουσιαστρια αρχιζουν οι ειδησεις.Το αφησα ειδικα για τον φιλο stam1370.
ΕΤ1 1993, λοιπον.
http://rapidshare.com/files/200746919/parousiastria_eidiseis_et1_93.VOB
Ράνια Μιχελή λοιπόν (δεν μπορούσα να θυμηθώ το όνομά της με τίποτα...)ChristosM είπε:Πριν ερθει το βιντεακι, γνωριζει/θυμαται κανεις αυτη την παρουσιαστρια?Ειναι ΕΤ1 1993
Προβολή συνημμένου 1078
ChristosM είπε:Αμεσως μετα την παρουσιαστρια αρχιζουν οι ειδησεις. ΕΤ1 1993, λοιπον.
Ζηλεύω! Θέλω κι εγώ αφιερώσεις!ChristosM είπε:Το αφησα ειδικα για τον φιλο stam1370.
Οχι δε νομιζω πως εμφανιζοταν την δεκαετια του 80.bernard.c είπε:Ράνια Μιχελή λοιπόν (δεν μπορούσα να θυμηθώ το όνομά της με τίποτα...)Μπράβο ChristosM που μας την θύμισες!
Ξέρουμε πότε πρωτοεμφανίστηκε στην ΕΡΤ? Την θυμάστε την δεκαετία του 1980?
Μια μικρή "παρατήρηση"/"ένσταση": το τραγούδι "Όλου του Κόσμου η Ελπίδα" με την Κλεοπάτρα ήταν η Ελληνική συμμετοχή στο Διαγωνισμό της EUROVISION του 1992 (Μάιος, 26 του μηνός πρέπει να μεταδόθηκε).
Ok, η Μιχελή εκφωνεί την επανάληψη, αλλά λογικά η επανάληψη δεν θα ήταν κάποιες μέρες (άντε εβδομάδες) μετά την πρώτη προβολή του Διαγωνισμού? Το θεωρώ απίθανο να μεταδόθηκε μετά από 7 μήνες σε επανάληψη, δηλαδή το 1993. Είσαι σίγουρος για την χρονολογία?
Κι εγώ την ίδια εντύπωση έχω - ότι δηλαδή η Ράνια Μιχελή "προστέθηκε" στο team αργότερα από τις 3 "νέες" του 1986/87.ChristosM είπε:Οχι δε νομιζω πως εμφανιζοταν την δεκαετια του 80.
Λόγω EUROVISION το 'πιασα (άλλη μεγάλη αγάπη ο διαγωνισμός αυτός...)ChristosM είπε:... το βιντεο που ανεβασα πρεπει να ειναι ειναι του 92...
Ράνια Μιχελή!!! Να δείτε που στο τέλος θα λύσουμε και το "μυστήριο της άγνωστης τηλεπαρουσιάστριας" του ...άλλου καναλιού!!!bernard.c είπε:Ράνια Μιχελή λοιπόν (δεν μπορούσα να θυμηθώ το όνομά της με τίποτα...)Μπράβο ChristosM που μας την θύμισες!
Ξέρουμε πότε πρωτοεμφανίστηκε στην ΕΡΤ? Την θυμάστε την δεκαετία του 1980?
Μπράβο ChristosM που μας άφησες και το σήμα των Ειδήσεων!
Μια μικρή "παρατήρηση"/"ένσταση": το τραγούδι "Όλου του Κόσμου η Ελπίδα" με την Κλεοπάτρα ήταν η Ελληνική συμμετοχή στο Διαγωνισμό της EUROVISION του 1992 (Μάιος, 26 του μηνός πρέπει να μεταδόθηκε).
Ok, η Μιχελή εκφωνεί την επανάληψη, αλλά λογικά η επανάληψη δεν θα ήταν κάποιες μέρες (άντε εβδομάδες) μετά την πρώτη προβολή του Διαγωνισμού? Το θεωρώ απίθανο να μεταδόθηκε μετά από 7 μήνες σε επανάληψη, δηλαδή το 1993. Είσαι σίγουρος για την χρονολογία?
Αυτό το παρατήρησα κι εγώ. Ήξερα πως ουσιαστικά ποτέ δεν "αφομοιώθηκαν" άυτές οι αλλαγές (ΕΤ-1 σε "ΕΝΑ", ΕΤ-2 σε "2"), αλλά δεν θυμόμουν να παίζουν τα δύο σήματα ταυτόχρονα.. Πρόσεξε πώς η Μιχελή αναφέρει το σταθμό... "ΕΤ - ΕΝΑ"! Και μην ξεχνάμε πως ουδέποτε η ΕΤ-1 έβγαλε "tv ident" πάνω αριστερά στην οθόνη με το "ΕΝΑ" (κάτι που περίτρανα αποδεικνύεται στο αμέσως από πάνω βίντεο του φίλου ford231), όπως έκανε η ΕΤ-2!!!bernard.c είπε:1. Είμαστε στο 1994. Μου κάνει εντύπωση πώς, ενώ παίζει το σήμα "ΕΝΑ" της ΕΡΤ, το φόντο στο στούντιο γράφει "ΕΤ1", όπως και η κάρτα που πέφτει πριν τη Ράνια Μιχελή και πριν την έναρξη της μετάδωσης του Διαγωνισμού. Νόμιζα ότι την περίοδο του "ΕΝΑ", τα σηματάκια "ΕΤ1" δεν έπαιζαν και είχαν αντικατασταθεί...