angel_grig
KAT Resurrector
- Αντιδράσεις
- 480
Eχει και μνημες στο ραδιοφωνο...πανακριβο στην εποχη του!
Ωραιότατα κάι τα δύο BETTY BOOP!!!! Επειδή δεν φαίνεται στις φωτογραφίες μπορείς να γράψεις και τι μάρκα είναι?BETTY BOOP είπε:και δυο δικα μας
Για το τρανζιστοράκι, φοβερή ρετρό κατασκευή! Αερόφυλλοι μεταβλητοί πυκνωτές, κεραία φερίτη, αυτό το διπλωμένο γαλάζιο καλώδιο που είναι κεραία μεσαίων προφανώς, και ένας μικρός μετασχηματιστής εξόδου πάνω στο ηχειάκι των 4 Ω ! Επίσης αλουμινιένιες ψύκτρες πάνω στα τραζίστορ! Μου κάνει εντύπωση που ένα μικρό τρανζιστοράκι θέλει μεγάλες μπαταρίες, το μέγκερ το δικό μου το ψηφιακό έχει 8 μεγάλες αλλά βγάζει 500 βολτ! Μιλάμε φυσικά για τωρινή τεχνολογία σε σχέση με πριν 50 χρόνια!Eagle 1 είπε:Συνεχίζω με ένα φορητό τρανσίστορ ONKYO Model 6TH-105 του 1965, κατασκευσμένο στην Osaka της Ιαπωνίας. Ανήκε στον παππού μου και το έχω τώρα στη συλλογή μου. Λειτουργεί ακόμη με 4 μεγάλες μπαταρίες D I των 1,5 Volt. Είναι μόνο για μεσαία. Πολύ αξιόπιστο.Επίσης με ένα φορητό ραδιομαγνητόφωνο SANYO Model M 1700 F2 του 1981. Λειτουργεί με 6 μπαταρίες UM-3 των των 1,5 Volt ή με μετασχηματιστή 9 Volt. Πιάνει μεσαία και FM, πάρα πολύ καλό για την εποχή του.
Παραθέτω τις σχετικές φωτογραφίες.
Ωραία κομμάτια!!!!!! Μπράβο που τα διατηρείς!BETTY BOOP είπε:και αλλα από εμενα
ραδιοκασετοφωνο sharp, με διπλή θηκη για κασετα και λειτουργια αντιγραφης κασετας......