Aardvark
Retromaniax Co-Founder
- Αντιδράσεις
- 4.349
Πως τα καταφερναμε τις εποχες που δεν ειχαμε το ιντερνετ ,τις εποχες της δισκετας 3" και της κασσετας,τις εποχες που μεσουρανουσε η Αmstrad και η Commodore, να αποκτουμε τα προγραμματακια μας και τα παιχνιδια μας.
Σιγουρα τωρα παταμε www.b2rwarez.com και τα βρισκουμε τοτε ομως.
Η πηγαιναμε στον "πειρατη" της γειτονιας μας η καναμε αυτο που εκανα και εγω.
Θυμηθηκα πως απεκτησα το "Saboteur" για το spectrum ενος φιλου μου ,μεσω της στηλης αλληλογραφιας του "Pixel" και του ΕΛΤΑ ,ναι του Ελληνικου Ταχυδρομειου ,κυριες και κυριοι.
Για να μαθαινουν οι νεωτεροι πως ανταλασσαμε αρχεια στα προϊοστορικα χρονια.
Διαβαζες την αγγελια (αναλογη του σημερινου warez site) και εκανες το download σου μεσω του ΕΛΤΑ ,ναι αργουσε λιγο παραπανω αλλα αξιζε τον κοπο οταν ανοιγες τον φακελο σου και εβρισκες ζεστη ζεστη την δισκετουλα-κασσετουλα σου με τις αναλογες οδηγιες χρησης.
"ΕΛΤΑ" το πρωτο site διακινησης παρανομου υλικου.
Σιγουρα τωρα παταμε www.b2rwarez.com και τα βρισκουμε τοτε ομως.
Η πηγαιναμε στον "πειρατη" της γειτονιας μας η καναμε αυτο που εκανα και εγω.
Θυμηθηκα πως απεκτησα το "Saboteur" για το spectrum ενος φιλου μου ,μεσω της στηλης αλληλογραφιας του "Pixel" και του ΕΛΤΑ ,ναι του Ελληνικου Ταχυδρομειου ,κυριες και κυριοι.
Για να μαθαινουν οι νεωτεροι πως ανταλασσαμε αρχεια στα προϊοστορικα χρονια.
Διαβαζες την αγγελια (αναλογη του σημερινου warez site) και εκανες το download σου μεσω του ΕΛΤΑ ,ναι αργουσε λιγο παραπανω αλλα αξιζε τον κοπο οταν ανοιγες τον φακελο σου και εβρισκες ζεστη ζεστη την δισκετουλα-κασσετουλα σου με τις αναλογες οδηγιες χρησης.
"ΕΛΤΑ" το πρωτο site διακινησης παρανομου υλικου.