"Ρετρο" διακίνηση παράνομου υλικού

Έχουμε βρεθεί εκεί σίγουρα Βαγγέλη, απλά δεν γνωριζόμασταν τότε, και ήταν κέντρο διερχομένων το δωματιάκι. Ερχόμουν με ένα ασημί ΒΜΧ ή ένα δεκατάχυτο που το κλείδωνα στο δέντρο. Ωραίος τύπος ήταν πάντως ο Δημήτρης, έχω καλές αναμνήσεις.
 
Τον πειρατή THEO CBM τον θυμάται κανείς;

Τον Theo CBM τον είχα βρει απο αγγελία σε περιοδικό της εποχής και έγραφε τό τηλέφωνο του και ως όνομα το Γιώργος.. Αργότερα έμαθα ότι τον έλεγαν Θεόφιλο Theo(filos) CBM. Έμενε στο Κορωπί αλλά δίναμε ραντεβού Ομόνοια στο σταθμό του τρένου. Ήταν σχετικά γνωστός αλλά οι τιμές του ήταν τσιμπημενες.

Κάμποσες φορές μάλιστα είχα πετύχει κάτι εκπληκτικά intro του σε δισκέτες με εξαιρετική μουσική. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα που έδειχνε το πρόσωπο της Μέριλιν Μονρόε και είχε ωραία χρωματιστά γραφικά και φοβερή sample μουσική με το λογότυπο του THEO CBM. Είχα πετύχει και άλλα εντυπωσιαυκα intros του. Πουλούσε επίσης σε μια δισκέτα συλλογή προγραμμάτων h*cking T00ls με διάφορα ενδιαφέρον προγράμματα. Το κουφό ήταν ότι αν προσπαθούσες να αντιγράψεις την δισκέτα με το τελευταίο Xcopy δεν μπορούσες!! Είχε βάλει copy locker o τύπος που δεν γινόταν copy με το Xcopy! Αυτό για εκείνη την εποχή ήταν πολύ WOW!! :eek:
 
Τελευταία επεξεργασία:
THEO CBM με ραντεβού στον σταθμό του ηλεκτρικού Ομόνοια κρατώντας Pixel για αναγνώριση. ;)
 
Έψαξα μερικά ονόματα και έπεσα πάνω σε αυτό..


Διαβάστε και τις επόμενες σελίδες...

Ποιος είναι αυτός βρε παιδιά;;;
 
Τελευταία επεξεργασία:
Δεν ξέρω αλλά έχουν ενδιαφέρον αυτά που γράφει ο Lefteris_X, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα της εποχής. Άσε που μου θύμισε ονόματα που είχα ξεχάσει, Ektor Soft, Lord Byron. Συγκινήθηκα λέμε.

Είδες το στόρυ που έγραψα, δες τι γράφει και ο Lefteris_X για κάποια μαγαζιά τότε.
α) είχαν τις πιο απαράδεκτες τιμές, β) είχαν απαίσια συμπεριφορά στους πελάτες, γ) στις 5 δισκέττες η 1 δεν έπαιζε και ξανα-ανέβαινες Αθήνα για αντικατάσταση (αν το δέχονταν).

Όσοι πηγαίναμε Αθήνα-Στουρνάρη τα ζήσαμε αυτά.
 
Πίσω
Μπλουζα