Τώρα κάτι να πεθάνετε στα γέλια: δούλευα κάποτε προσωρινά σε κομπιουτεράδικο στην Αθήνα, ήρθε ένας πιτσιρικάς και αγόρασε το τελευταίο κουτί απο ενα παιχνίδι για ST (γνήσιο, δεν πουλάγαμε κόπιες!), δεν θυμάμαι τι ήταν αλλά κάτι με αμάξι (οχι racing πάντως).
Την επόμενη μέρα έρχεται πάλι με άγρια διάθεση, το παιχνίδι κόλλαγε στο φόρτωμα και έβγαζε μήνυμα σφάλματος, στο μαγαζί δεν είχαμε μηχανήματα να το δοκιμάσουμε και το αφεντικό με τίποτα να δώσει τα λεφτά πίσω ("βαράγαμε μύγες" για μέρες και έστω και _μία_ πώληση ήταν λεφτά γι'αυτόν) τηλέφωνα λοιπόν στο κεντρικό γραφείο/αποθήκη μήπως και είχε εκεί άλλο κουτί: τζίφος - τίποτα - nadda , ώσπου μου ήρθε η 'ιδέα' , είχα σπίτι ST και Α500, ρωτάω το αφεντικό αν μπορώ να πάρω την δισκέτα σπίτι να την τσεκάρω και ίσως να την επισκεύαζα (diskdoctor, fastcopy και μερικά άλλα tools), δέχτηκε!
Πίσω στο σπίτι λοιπόν και μετά δοκιμές κατάλαβα το πρόβλημα ήταν απο το την 'φάμπρικα', δεν γράφτηκε σωστά η δισκέτα, κάποια sector ήταν κενά... κοιτάξω λοιπόν στην 'στοίβα' απο warez... είχα το ΙΔΙΟ παιχνίδι - vanilla-crack - ούτε intro/cracktros, καθαρό σαν νερό... σκέφτομαι δεν γαμ... κανείς δεν θα το καταλάβει (LOL)
Αρχίζω copy με FastCopy (warez -> γνήσια δισκέτα) ... μπαμ αποτέλεσμα == _μηδέν_ , ρε τι φταίει τι φταίει, σκέφτηκα είχε προστασία μάλλον αλλά χωρίς crackto και τα ρέστα, θα ήταν θέμα copy-software, λέω δεν δοκιμάζω με την Α500 ("Amigaaaaaa") - xcopy φυσικά
Η αντιγραφή δούλεψε!! bingo!
Όλα καλά λοιπόν; ... οχι ακριβώς... το αφεντικό μέσα στην 'χαρά' , το παιχνίδι 'επισκευάστηκε' ("μπα τίποτα, απλά έκανα repair το floppy") , ο πιτσιρικάς δεν ξανα-εφανίστηκε (ας χαίρεται το "ορίτζιναλ" τώρα μουαχαχα - ποιος ξέρει μπορεί ο ´τυχερός' να είναι κάποιος απο εσας LMAO) , guess that: εγώ πήρα δρόμο από το μαγαζί μετά απο λίγες εβδομάδες (cost reductions, μπα, στην ουσία χάρη μου έκαναν).