Ρετρο-τσίχλες [Τηλεοπτικές Διαφημισεις]

ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Που τις βάζαμε σε εκείνα τα κουτάκια που είχαν κεφάλι στρουμφάκι ή κάτι άλλο !!!!!! η μια γεύση από αυτές δεν ήταν ούζο??
 
Πάντα το είχα απορία γιατί οι PEZ δεν κράτησαν αρκετά στην ελλάδα. Στην Αμερική υπάρχουν από την δεκαετία του 50 και συνεχίζουν ακόμα να είναι γνωστές.
 
Εγώ βλέπω ακόμα PEZ σε κάποια μαγαζιά μαζί με τους κλασσικούς dispencers που έχουν βγεί και με καινούρια καρτούν Οπως Bob squarepants, Dora the Explorer και λοιπά. Τσίχλες δεν θυμάμαι σε διαφιμήσεις εκτός απο την Big Babol. Θυμάται κανένας τις τσίχλες βαρελάκι που ήταν τυλιγμένες και έκοβες κομμάτια και έτρωγες; Ηταν τίγκα στην ζάχαρη! Επίσης οι Clorets "με χλωροφύλλη και ακτιζόλ" που πρέπει να υπάρχουν και σήμερα.
 
θυμαμαι τις τσιχλες τσιγαρα με το αστεριξ αν και δεν ηταν και τοσο ωραιες στην γευση
 
theoritikos είπε:
Πάντα το είχα απορία γιατί οι PEZ δεν κράτησαν αρκετά στην ελλάδα. Στην Αμερική υπάρχουν από την δεκαετία του 50 και συνεχίζουν ακόμα να είναι γνωστές.
ΟΙ PEZ διατίθενται προς πώληση και στην Αγγλία.

 
σημερα εντελως τυχαια βρηκα τις καραμελιτσες PEZ στο super market alimenta top στην μπουμπουλινας στα εξαρχεια και πραγματικα ενοιωσα απιστευτα ομορφα αφου ειχα χασει τα ιχνη τους εδω και καμια 15χρονια,και φυσικα πηρα 2 τεμαχια το ενα με γευση πορτοκαλι και το αλλο με το κερασι και μου εκανε εντυπωση και η απιστευτα χαμηλη τιμη 0.16lepta. τελικα τι ομορφο συναισθημα ειναι καποιες γευσεις να σου θυμιζουν ομορφες στιγμες απο το παρελθον...
 
Ωραία η κουβέντα σας και μου φέρνει δροσερές αναμνήσεις, μέντας και δυόσμου!!!!

Είχα κάνει κι εγώ διαφημίσεις με τσίχλες.... θυμάμαι συγκεκριμένα την "Dandy" τα γυρίσματα είχαν γίνει στην παραλλία της Γλυφάδας....

Μήπως μπορεί κάποιος να την βρεί; Ευχαριστώ!!!!
 
RoulaKanel είπε:
Ωραία η κουβέντα σας και μου φέρνει δροσερές αναμνήσεις, μέντας και δυόσμου!!!!Είχα κάνει κι εγώ διαφημίσεις με τσίχλες.... θυμάμαι συγκεκριμένα την "Dandy" τα γυρίσματα είχαν γίνει στην παραλλία της Γλυφάδας....

Μήπως μπορεί κάποιος να την βρεί; Ευχαριστώ!!!!
πριν λιγο ανεβηκε στο youtube η παρακατω διαφημιση,μηπως ειναι αυτη που ψαχνετε εσεις;

διαφημιση τσικλες "Dandy" (1981) :


σχολιο του uploader Akis Papadopoulos : "Σπάνιο διαφημιστικό σποτάκι της τσίκλας "Dandy". Τόσο η διαφήμιση όσο και η sexy κοπελίτσα που πρωταγωνιστεί δεν δείχνουν να πρόκειται για ελληνική παραγωγή...Μια λεπτομέρεια όμως που μπερδεύει τα πράγματα είναι η πινακίδα του αμαξιού που είναι ελληνική...Ότι και να΄ναι πάντως η διαφήμιση είναι του 1981"
 
Πίσω
Μπλουζα