Ρετρό Βλακώδεις διαφημίσεις!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τα μάτια της κουζίνας ανάβουν πατώντας τα κουμπιά που κάνουν ήχο...

Κοιτάξτε, σε μια εποχή που το απορρυπάντικό προσπαθεί να ξεχωρίσει γιατί έχει μπλέ και πράσινους κόκκους (... βαμμένους, ίδιους ακριβώς σε χημική σύσταση με τους λευκούς κόκκους), ε, στην ίδια εποχή, η κουζίνα πρέπει να ξεχωρίσει επειδή έχει κουμπιά που πατιούνται και βγαίνουν προς τα έξω. ΟΥΑΟΥ. Να ένα πολύ σοβαρό επιχείρημα για να αγοράσω τη συκγκεκριμένη ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ηλεκτρική κουζίνα..... Στοιχεία όπως τιμή, υποστήριξη μετά την πώληση, watt, ευκολία καθαρισμού, αντοχή στο χρόνο και στην χρήση, κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, εώς και αδιάφορα.
..
..
..
..
Παράλληλα, νιώθω ότι ωφείλω να δηλώσω πως σκέφτομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ να πετάξω όλα τα κλιματιστικά από το σπίτι μου και από το πατρικό μου και να αγοράσω τα άλλα που διαφημίζει ο Haaland. Δεν μπορεί, ολόκληρος άσσος της μπάλας, δεν νομίζω να υπάρχει πιο ειδικός στο να προτείνει κλιματιστικά! Και δεν νομίζω να υπάρχει πιο σημαντικό κριτήριο στην επιλογή ενός κλιματιστικού, από το να το προτείνει ένας νεαρός μπαλαδόρος άσσος...!!!!!
Νομίζωωωωωωω...????!!!!!
.
.
.
.
:bash::moutza::bash::moutza::bash::moutza::bash::moutza::bash:

Πίσω
Μπλουζα