Ρετρό Διασταύρωση

ScandalousAngel

RetroWannaBe
Joined
30 Ιολ 2012
Μηνύματα
55
Αντιδράσεις
11
Καλησπέρα σας! Kαθώς συζητούσα με έναν συνάδελφο περί ΚΟΚ, με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο βρέθηκα μπροστά στην παρακάτω φωτογραφία. Η φωτογραφία είναι παρμένη, όπως κοίταξα μετά, από το βιβλίο του υπουργείου για τους υποψήφιους οδηγούς (γεμάτο με φωτογραφίες πριν το 2000, αλήθεια δεν το ανανεώνουν?).

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για το που βρίσκεται η διασταύρωση της φωτογραφίας? Στο βάθος διακρίνουμε και μια ταμπέλα του καταστήματος καλλυντικών Υβόννη Stores και πολλές υπαίθριες διαφημίσεις που κατέκλυζαν την Αθήνα πριν ψηφιστεί ο νόμος.

Δεν είμαι σίγουρη για το αν βρίσκομαι στο σωστό topic!

diastavrwsi.PNG
 

ScandalousAngel

RetroWannaBe
Joined
30 Ιολ 2012
Μηνύματα
55
Αντιδράσεις
11
Και έρχομαι να απαντήσω μόνη μου στην απορία μου...βλέπουμε την αρχή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και και Κηφισίας!!! Αν παρατηρήσετε καλά, φαίνεται το President στη δεξιά γωνία. 

1 ώρα την κοίταζα για να βρω κατι χεχε
 

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.331
Αντιδράσεις
2.666
Και ο KOSTARAS ειτε υπο κατασκευη ειτε υπο διαλυση!

Ειμαι εντελως στραβος!
 

elephadas

RetroJunkie™
Joined
22 Οκτ 2010
Μηνύματα
3.944
Αντιδράσεις
3.101
Για χρόνια πέρναγα κάμποσες φορές την εβδομάδα από εκεί (πριν κάνουν την μπακλαβαδωτή διαγράμμιση) και δεν είχα προσέξει ποτέ πόσο άσχημη ήταν? (ίσως επειδή δεν βλέπουμε στη φωτό το μικροσκοπικό παρκάκι που είναι μόλις έξω από το αριστερό κομμάτι). Αλλά από το ύψος που πάρθηκε η φωτό δεν θα έπρεπε να φαίνεται ο τρούλος του εκκλησακίου του Θων? Ή είναι πίσω από τις διαφημίσεις?
 

ScandalousAngel

RetroWannaBe
Joined
30 Ιολ 2012
Μηνύματα
55
Αντιδράσεις
11
Επειδή κοίταξα και λίγο με το Google Earth από πάνω την διασταύρωση, όντως είναι πίσω απο τις διαφημίσεις. Πιστεύω ήταν ένας λόγος, που πολλές περιοχές έδειχναν άσχημες.
 

Dr. SLUMP

RetroMasteR
Joined
6 Απρ 2007
Μηνύματα
1.285
Αντιδράσεις
92
Είναι από το 1999 περίπου (ναι, δεν είναι τόσο παλιά όσο φαντάζει). Για ένα πολύ μικρό διάστημα, όταν η Φειδιππίδου γινόταν μονόδρομος, υπήρχε αυτό το αχανές μοτίβο κάτω και μάλιστα προκλήθηκαν πολλά τροχαία. Το 1999 μόλις είχε βάλει λουκέτο ο Κωστάρας και κατέβασαν τον Μεξικάνο του Bravo από δίπλα.
 
Μπλουζα