Ρετρό Διασταύρωση

ScandalousAngel

RetroWannaBe
Joined
30 Ιουλ 2012
Μηνύματα
55
Αντιδράσεις
20
Καλησπέρα σας! Kαθώς συζητούσα με έναν συνάδελφο περί ΚΟΚ, με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο βρέθηκα μπροστά στην παρακάτω φωτογραφία. Η φωτογραφία είναι παρμένη, όπως κοίταξα μετά, από το βιβλίο του υπουργείου για τους υποψήφιους οδηγούς (γεμάτο με φωτογραφίες πριν το 2000, αλήθεια δεν το ανανεώνουν?).

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για το που βρίσκεται η διασταύρωση της φωτογραφίας? Στο βάθος διακρίνουμε και μια ταμπέλα του καταστήματος καλλυντικών Υβόννη Stores και πολλές υπαίθριες διαφημίσεις που κατέκλυζαν την Αθήνα πριν ψηφιστεί ο νόμος.

Δεν είμαι σίγουρη για το αν βρίσκομαι στο σωστό topic!

diastavrwsi.PNG
 
Και έρχομαι να απαντήσω μόνη μου στην απορία μου...βλέπουμε την αρχή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και και Κηφισίας!!! Αν παρατηρήσετε καλά, φαίνεται το President στη δεξιά γωνία. 

1 ώρα την κοίταζα για να βρω κατι χεχε
 
Για χρόνια πέρναγα κάμποσες φορές την εβδομάδα από εκεί (πριν κάνουν την μπακλαβαδωτή διαγράμμιση) και δεν είχα προσέξει ποτέ πόσο άσχημη ήταν? (ίσως επειδή δεν βλέπουμε στη φωτό το μικροσκοπικό παρκάκι που είναι μόλις έξω από το αριστερό κομμάτι). Αλλά από το ύψος που πάρθηκε η φωτό δεν θα έπρεπε να φαίνεται ο τρούλος του εκκλησακίου του Θων? Ή είναι πίσω από τις διαφημίσεις?
 
Επειδή κοίταξα και λίγο με το Google Earth από πάνω την διασταύρωση, όντως είναι πίσω απο τις διαφημίσεις. Πιστεύω ήταν ένας λόγος, που πολλές περιοχές έδειχναν άσχημες.
 
Είναι από το 1999 περίπου (ναι, δεν είναι τόσο παλιά όσο φαντάζει). Για ένα πολύ μικρό διάστημα, όταν η Φειδιππίδου γινόταν μονόδρομος, υπήρχε αυτό το αχανές μοτίβο κάτω και μάλιστα προκλήθηκαν πολλά τροχαία. Το 1999 μόλις είχε βάλει λουκέτο ο Κωστάρας και κατέβασαν τον Μεξικάνο του Bravo από δίπλα.
 
Πίσω
Μπλουζα