Τώρα βέβαια χρειάζομαι βοήθεια: Έχω στα βάθη του μυαλού μου μια διαφήμιση, την οποία για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να προσδιορίσω αν την είδα όντως στην τηλεόραση ή αν απλά την είδα κάποια στιγμή στον ύπνο μου...... Την έχω περιγράψει (όσο και όπως τη θυμάμαι) σε αρκετούς γνωστούς μου, αλλά η απάντηση ήταν "μάλλον δεν υπήρξε τέτοια διαφήμιση"....
Λοιπόν... Διαφήμιση γάλακτος εβαπορέ (δεν παίρνω όρκο αν είναι ΝΟΥΝΟΥ ή ΒΛΑΧΑΣ).... Νυχτερινό σκηνικό.... Κήπος (ή λιβάδι, δε θα τα χαλάσουμε σε αυτό.....) Ένα παιδάκι (μάλλον κοριτσάκι) σε μια κούνια (ξέρετε, όχι σε αυτές του λούνα παρκ... Ήταν απο αυτές τις παλιές-ωραίες-παραδοσιακές-"χειροποίητες"-που φτιάχνονταν απλά με σχοινί σε ένα δέντρο.... Ένας μπαμπάς (βάζω στοίχημα οτι ήταν μόνος του-δίχως μαμά-ε ρε κοινωνικά μηνύματα που περνούσε η διαφήμιση-αν υπήρξε!)... Παίρνει το κοριτσάκι του φτιάχνει γάλα και το κοιμίζει.......
Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά (αν κάποιος τη θυμηθεί τη διαφήμιση θα είναι λόγω αυτής της λεπτομέρειας): Μουσική υπόκρουση το When I fall in love...
Εκλιπαρώ! Υπήρξε ή δεν υπήρξε????? Μπορεί να έχω μπερδέψει στο μυαλό μου 850 διαφορετικές διαφημίσεις, αλλά δεν αντέχω άλλο την καζούρα! Μου λένε οτι μπορεί να έβλεπα τόσο πολύ τηλεόραση μικρός, που έβλεπα ακόμη και στον ύπνο μου "φανταστικά" προγράμματα!!!!!!!!!