Ρετρό Διαφημιστικά TV Spot

Θυμάμαι επίσης και τη διαφήμιση "ντόναλντ κολώνια για τη μαμά,ντόναλντ κολώνια για τον μπαμπά,ντόναλντ κολώνια για τα παιδιά...","νάταλυς μαγαζιά για τη μέλλουσα μαμά..." και τη διαφήμιση με το ηλιέλαιο sol,"το ελαφρύ,ελαφρύ λάδι,πλούσιο σε πολυακόρεστα"...
 
Deneb 716 είπε:
Βλέπουμε τη δασκάλα στη διαφήμιση της Softex στο τέλος να ρετρο-μουτζώνει με τα δύο δάχτυλα, όπως έχουμε αναφέρει σε άλλο thread!
 
Panagiotis είπε:
Τώρα βέβαια χρειάζομαι βοήθεια: Έχω στα βάθη του μυαλού μου μια διαφήμιση, την οποία για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να προσδιορίσω αν την είδα όντως στην τηλεόραση ή αν απλά την είδα κάποια στιγμή στον ύπνο μου...... Την έχω περιγράψει (όσο και όπως τη θυμάμαι) σε αρκετούς γνωστούς μου, αλλά η απάντηση ήταν "μάλλον δεν υπήρξε τέτοια διαφήμιση"....

Λοιπόν... Διαφήμιση γάλακτος εβαπορέ (δεν παίρνω όρκο αν είναι ΝΟΥΝΟΥ ή ΒΛΑΧΑΣ).... Νυχτερινό σκηνικό.... Κήπος (ή λιβάδι, δε θα τα χαλάσουμε σε αυτό.....) Ένα παιδάκι (μάλλον κοριτσάκι) σε μια κούνια (ξέρετε, όχι σε αυτές του λούνα παρκ... Ήταν απο αυτές τις παλιές-ωραίες-παραδοσιακές-"χειροποίητες"-που φτιάχνονταν απλά με σχοινί σε ένα δέντρο.... Ένας μπαμπάς (βάζω στοίχημα οτι ήταν μόνος του-δίχως μαμά-ε ρε κοινωνικά μηνύματα που περνούσε η διαφήμιση-αν υπήρξε!)... Παίρνει το κοριτσάκι του φτιάχνει γάλα και το κοιμίζει.......

Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά (αν κάποιος τη θυμηθεί τη διαφήμιση θα είναι λόγω αυτής της λεπτομέρειας): Μουσική υπόκρουση το When I fall in love...

Εκλιπαρώ! Υπήρξε ή δεν υπήρξε????? Μπορεί να έχω μπερδέψει στο μυαλό μου 850 διαφορετικές διαφημίσεις, αλλά δεν αντέχω άλλο την καζούρα! Μου λένε οτι μπορεί να έβλεπα τόσο πολύ τηλεόραση μικρός, που έβλεπα ακόμη και στον ύπνο μου "φανταστικά" προγράμματα!!!!!!!!!
Την θυμάμαι την διαφήμιση..αλλά δυστυχως δεν θυμαμαι την μάρκα...νομίζω ότι ήταν το βλαχας αλλά δεν είμαι σίγουρη

Στο παρακάτω link δείτε ειδικά τη διαφήμιση ΝΟΥΝΟΥ5:cool:..ΑΠΑΙΧΤΗ!

http://www.zoo.gr/tvplayer/86068

Θυμάται κανείς τα κρεμοσάπουνα VILANOVA?Στη διάφήμιση έδειχνε ότι έπλενες και το πρόσωπο κάνοντας μασαζ και στο τέλος έβαζες νερό στις ενωμένες χούφτες σου και...σπλααααααας ξεπλενόσουν?......το έκανα και εγώ όταν την είχα δει μικρή....η μητέρα μου δεν χάρηκε:biglaugh:
 
Και γω είχα σκοπό να σας κάνω την ίδια ερώτηση με τα villanova! Εμένα μού άρεσε η μυρωδιά του μπλε μπουκαλιού,υπήρχε και σε σομόν. Ήταν τα πρώτα κρεμοσάπουνα με αντλία. Ναι,υπήρξε αυτή η διαφήμιση,αλλα δε θυμάμαι ποιο εβαπορέ ήταν..
 
Το σαπούνι Camay έκανε την εμφάνισή του στην ελληνική αγορά στα τέλη της δεκαετίας του '80. Υπό τους ήχους του τραγουδιού της Celine Dion Just walk away!!!!!!! :)

Έχει αναφερθεί και παραπάνω ως προϊόν αλλά βρήκα το βίντεο

http://www.youtube.com/watch?v=UwSyjfBPw1g
 
Μια συρόμενη πόρτα κάνει ιιιιιιιιιιιινννννννννννν. Και λέει ο μπαμπάς: ''να βάλουμε συρτέξ''. Το σλόγκαν της εταιρείας: ''Νικήσαμε το θόρυβο''.
 
δε νομίζω να την έχουν δει πολλοί στην ελλάδα αλλά επειδή μου είχε μείνει στο νου όλα αυτά τα χρόνια και τελικά τη βρήκα, δείτε την πιο όμορφη διαφήμιση που πέτυχα όταν πρωτοπήγα στην ιταλία (σκηνοθεσία νικήτα μιχάλκοφ):

 
Clemence είπε:
δε νομίζω να την έχουν δει πολλοί στην ελλάδα αλλά επειδή μου είχε μείνει στο νου όλα αυτά τα χρόνια και τελικά τη βρήκα, δείτε την πιο όμορφη διαφήμιση που πέτυχα όταν πρωτοπήγα στην ιταλία (σκηνοθεσία νικήτα μιχάλκοφ):
Η μουσική εδώ είναι διασκευή απ' το Hymne του Παπαθανασίου και όχι Jinglebell (!) όπως γράφει στους τίτλους.
 
Θυμάμαι κάποιες διαφημίσεις της ΒΙΟΦΑΡΜ και της P&G εκείνα τα χρόνια.

Υπήρχε ένα σποτ των Pampers με μια ξανθιά κοπέλα (ίσως να ήταν η Άννα Ανδριανού) με την κόρη της και τον νεογέννητο γιόκα της (ο οποίος έμοιαζε πολύ με την μαμά του). Το σποτ αυτό βγήκε το 1983. Στα σποτ της ΒΙΟΦΑΡΜ εκείνης της εποχής κυρίαρχησαν δύο γνώριμες φωνές: ο Απόστολος Αποστολόπουλος και ο Γιώργος Παπαστεφάνου.

Όσο για την ΒΙΟΦΑΡΜ, αυτή έβαλε λουκέτο το 1992 και παρέδωσε την θέση της στην MEGA Disposables.

Σε κάποια χρονικά διαστήματα (1994 - 1999) στα σποτ της Procter ακουγόταν η φωνή του Κώστα Καστανά, ενώ από το 2002 ως το 2008 επανήλθε η φωνή της Άννας Ανδριανού.

Δεν έχω δεί κανένα από αυτά τα παλιά διαφημιστικά σποτ στο Youtube.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το φρέσκο κοτόπουλο που παίρνω για μας

κοιτάζω πάντα να 'χει τη σφραγίδα Βοκτάς!
 
Το Cynar είναι ιταλικό ποτό της ίδιας κατηγοράς με το Campari κλπ, μόνο που κύριο συστατικό του είναι η....αγγινάρα!! Στην Ιταλία και σε άλλες χώρες είναι πολύ γνωστό. Εδώ πάντως το έχω δει το μπουκάλι του σε πολλά μπαρ.
 
Ανέβασα μερικά διαφημιστικά από 1993 από βιντεοκασέτες που διέσωσα.

Μπουγελόφατσες

[video=youtube;x-cXwrQE3JA]

 
Παιδιά ΔΕΝ έχω βρεί ακομα στο ytube οχι και τόσο σπάνια διαφημηση του kahloua ,πρεπει να ναι 1987 η 88 ,η ελληνική διαφήμηση του ποτού μου έχει μεινει στη μνημη μου ,αν θημάμε καλα ειταν ξένη και απλά μεταγλωτήστηκε.Και πρέπει να πεζε η linda Hamilton ή καποια σωσίας της!

Eρώτηση (και ειδικά προς το φίλο ford231) , εαν γνωρίζει καποιος φίλος για την υπαρξη της εν λόγο διαφημησης στο ytube ,ας ποστάρει λίνκ.

Είδα καμια 10αρια βιντεακια και δεν την πέτιχα.
 
κι αυτη εδω με τη σοκολατα ΙΟΝ και τη γιαγια
αξεχαστες ολες αυτες οι διαφημισεις που αναφερθηκαν εδω :) ποιος να μας το ελεγε τοτε οτι θα εφτανε μια μερα που θα τις νοσταλγουσαμε και που θα χαιρομασταν πολυ να τις ξαναδουμε εστω και στο youtube ...
 
[quoteτη θυμαμαι ακομα αυτη τη διαφημιση

Καλά έτσι και μετά το θηλασμό μεγαλώσεις το παιδί σου με κονσερβα ΝΟΥΝΟΥ στην καλύτερη δε θα βγάλει ποτέ δόντια...
 
panteragr είπε:
Καλά έτσι και μετά το θηλασμό μεγαλώσεις το παιδί σου με κονσερβα ΝΟΥΝΟΥ στην καλύτερη δε θα βγάλει ποτέ δόντια...
Δεν αντιλαμβάνομαι τι ακριβώς εννοείς με αυτό που γράφεις. Τόσα παιδιά έχουν μεγαλώσει και μεγαλώνουν με εβαπορέ γάλατα.
 
katerinak είπε:

Θυμάμαι τη διαφήμιση με τη γιαγιά και τη σοκολάτα...! Η γιαγιά πάνω στα κεραμίδια να απολαμβάνει σοκολάτα...όλα τα λεφτα!!!
 
Πίσω
Μπλουζα