Ρετρό Διαφημιστικά TV Spot

το τζινάρ παιδιά ήταν ποτό τύπου λικέρ! δεν διαφημίστηκε πολύ γιατί σιγά, ποιός θα το έπαιρνε; πολύ ανοησία διαφήμιση καθώς και γεύση απ' ότι φαντάζομαι. συνήθως μετά ακολουθούσε η διαφήμιση του underbelg. χωνευτικό σε μικρό μπουκαλάκι. η τσιχλόφουσκα νομίζω ήταν προπομπός της διαφήμησης της big babbol, η οποία είχε ένα ιταλικό τραγουδάκι που πήγαινε ως εξής: μπιγκ μπιγκ μπάμπολ, μαστικιάμο μαστικιάμο μαστικιάμο μπούμπλε μπου...κλπ. διότι ιταλικά δεν ξέρω και μη γίνω κι άλλο ρεζίλι. και τα δύο, μέσα δεκαετίας εβδομήντα.
 
Ε πες τη μαγικη λεξη ! - λικερ - ναι το θυμαμαι τωρα :) (συνομηλικη ε ?)
 
krios είπε:
.... η τσιχλόφουσκα νομίζω ήταν προπομπός της διαφήμησης της big babbol, η οποία είχε ένα ιταλικό τραγουδάκι που πήγαινε ως εξής: μπιγκ μπιγκ μπάμπολ, μαστικιάμο μαστικιάμο μαστικιάμο μπούμπλε μπου...κλπ. διότι ιταλικά δεν ξέρω και μη γίνω κι άλλο ρεζίλι. και τα δύο, μέσα δεκαετίας εβδομήντα.

Την τύπισσα με το αερόστατο που έκανε τις τεράστιες φούσκες και τραγουδούσε μέσ' την τρελή χαρά τη θυμάμαι και εγώ...

Ήταν νομίζω την ίδια εποχή με τα παγωτά Tartufo... tartuuuufooo gelato iiiiitalianoooooo... :D
 
Tartuffo???

Λατρεια!!!! που χαθηκε αυτη η γευση αναθεμα τους!!! λατρεμενο παγωτο με τρελη γευση!! θελω Tartuffo!!!! :cry: :cry: :cry:
 
Ενδομυχα μπορει αλλα στη πραγματικοτητα ξερεις οτι ενα Tartuffo 20ετιας θα σε στειλει στο Σισμανογλειο για κανα τριημερακι (στη καλυτερη των περιπτωσεων)... :)
 
Ας φύγουμε από τα παγωτά ε; δυστυχώς δεν τα καίμε πια.

θυμάστε τα τραγουδάκια;

πλυντηρέξ μόνη λύση με τ' απορρυπαντικό

πλυντηρέξ μόνη λύση για πλυντήριο γερό!

η θεία Όλγα, η θεία Όλγα ξέρει!

κουτί κουτί κουτί

και τι κουτί κουτί

τώρα η χένιγκερ κουτί και τί κουτί

τώρα η χένιγκερ κουτί κουτί στο σπίτι

απ' τις χαρούμενες στιγμές ποτέ δε λείπει

είναι πολύ πολύ καλή και γευστική

τώρα η χένιγκερ κουτί κουτί και τι κουτί

picture.php


μπικ μπικ μπικ

ξυρίζει ανάβει γράφει

κι ομορφαίνει τη ζωή

μπικ μόνο μπικ

picture.php


φόρτε σημαίνει δύναμη

(έπεφτε βροντή)

picture.php
 
Φιλη krios τρελες φωτο!!!! Απλα κανεις ενα λαθακι στo link που χρησιμοποιεις. Εκανα τις απαραιτητες διορθωσεις
 
Wally ευχαριστώ και πάλι, δυστυχώς ξέχασα πως πρέπει να το κάνω. αν δεν σου είναι κόπος μου στέλνεις ένα μήνυμα για το πως θα το διορθώσω; ότι ανέβασα σήμερα δυσλειτουργεί.

θυμάται κανείς την διαφήμηση του impulse; ήταν αποσμητικό μετά την εποχή του mum perfum spray, το οποίο για κάθε νέα μυρωδιά διαφημιζόταν στα περιοδικά με μια καρδούλα και έλεγε ξύστε εδώ!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
η κολώνια τόσκα 4711 είχε κάποιο διαφημηστικό σποτάκι; το σίγουρο είναι ότι τη λέγαμε τόσκα τό(σκα τό) σκα....κλπ

picture.php


επίσης θεωρώ φοβερή τη διαφήμηση με το σαπούνι μαρουλού που έβγαινε μια κοπέλα από μια πισίνα που βρισκόταν στο εσωτερικό ενός σπιτιού. ''δροσιά που ζωντανεύει από άγρια λεβάντα, ανάσα του βουνού, απόλαυση στο μπάνιο, σαπούνι μαρουλουουού''
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
@krios: Εξαιρετικά αφιερωμένο σε σένα!!!!

www.youtube.com/watch?v=1QyckQg35Ew

....και ένα πακετάκι από παλιές διαφημίσεις που πέτυχα μόλις τώρα.

www.youtube.com/watch?v=a9ZuNeBbh7Q&feature=related

Έχω μια πελώωωωωωωωωρια λαχτάρα για Nesquick!!!!!!!!!!!!!!

Ας είναι καλά τα παλιά καλά videos που έγραφαν εκπομπές εν απουσία κάποιων.... Ποιος θα το φανταζόταν ότι 20 χρόνια μετά οι εκπομπές αυτές δεν θα είχαν καμία αξία μπροστά στις "άχρηστες" διαφημίσεις που έμπαιναν σφήνα και που περνάγαμε στο fast forward..........
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Pooky ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ...και νόμιζα ότι θυμόμουνα και τα λόγια, αλλά κοντά έπεσα. δεν ξέρω αν ήταν ράδιο αρβύλα αλλά τότε είχε ακουστεί ότι αυτός ο ηθοποιός είχε σκοτωθεί σε τροχαίο. ξέρει κανείς αν όντως ή η είδηση ήταν κοτσάνα;
 
Εγώ βρε παιδία ψάχνω εκείνη τη διαφήμιση με τους μαφιόζους που τρώγανε παγωτό κεράσι και ερχόταν η μητέρα του νονού και τους τα έψελνε! Δεν μπορώ να θυμηθώ ποιό παγωτό ηταν και δε βρήσκω και τη διαφήμιση :(
 
Μαμα μια Μαρεγκατα... :)
 
Αυτοοοοοο ναι :) ευχαριστώ πολύ :)
 
δρακουλινια..

"παω για εφημεριδα...να παρω με τα ρεστα δρακουλινια??ναι αγορι μου..(φευγει..)ΤΟΥ ΔΩΣΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ!!...δεν πειραζει,δρακουλινια ειναι αυτα,θα χουμε να τρωμε.."η εφημεριδα ειχε τοτε 10 δρχ, τα δρακουλινια 20(αν θυμαμαι καλα.)αρα με 990 δρχ επαιρνε..μμμμ..49 δρακουλινια και επαιζε και ενα moon cresta στο ουφαδικο(αν εμπαινε μεσα,λογω 17-)σημερα ποσο εχουν παει τα δρακουλινια,για να δουμε ποσα θα εδινε ο συγχρονος φαδερ?η οι εφημεριδες ειναι πολυ ακριβες σημερα,η τα δρακουλινια ειναι πασσε..
 
Η Μαρεγκάτα υπάρχει σα διαφήμιση στο youtube δε θυμάμαι πού, μαζί με άλλες διαφημίσεις. Ήταν ο Γεωγλερής με τη Φρύνη Αρβανίτη. Πολύ γέλιο.
 
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά θυμήθηκα τη διαφήμιση της σοκοφρέτας με τους ορειβάτες:

Σοκοοοοοο Φρέεεεεεταααα (με την αντίστοιχη ηχώ :D )

Πιάαααασεεεεεεεε, Πέτααααααααα

Σοκοφρέτα,

πιάσε πέτα

πέτα πιάσε

όπου και να 'σαι

Δαγκωσέ την

.......

να....

Σοκολάτα... (κενό μνήμης :cry: )
 
Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει; Προσπαθώ να βρω το όνομα της μικρής πρωταγωνίστριας της διαφήμησης του απορριπαντικού σκοτ (ναιαιαι σκοτ!) η οποία πρωταγωνίστησε και στην ταινία ψυχή και σάρκα. Στην αναζήτηση δεν το βρήκα. Επίσης έλαβε μέρος και στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.
 
Τι μου θύμισες ρε Krios.....

YouTube - greek old advertisment from the 70's - mr forte

[video=youtube;N-BCJCveBo0]



και ένα πακετάκι.......

[deadlink]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
αδερφάκι νομίζω ότι το τραγουδάκι της σοκοφρέτα ήταν

δαγκωσέ τη

στα γεμάτα;;;;;;;;;

να χορτάσεις

σοκολάτα!

μιας όμως και δεν το βρίσκουμε δες αυτό με τη μάξι σοκοφρέτα [ame=http://www.youtube.com/watch?v=fCAFVLwBIxY]YouTube - ION Sokofreta

pooky ευχαριστίες για τη διαφήμηση του mr. forte (και για τις άλλες αλλά σε αυτές του 70 έχω αδυναμία, ήμουν μικρούλα τότε και μου θυμίζουν την ανεμελιά μου)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα