J
joannarou
Guest
8):dribble::dribble::dribble:
Αυτός γιατί είναι ρετρό; Χρησιμοποιούν άλλον πλέον;ARETARA είπε:Και ο εθνικός ύμνος της Κούβας.
Eμένα το Superman μου θύμισε η εισαγωγή . Ο ύμνος της Νότιας Αφρικής επί Άπαρτχαιντ, ξέρει κανείς ποιός ήταν;ARETARA είπε:Και ο εθνικός ύμνος της Κούβας. Στην εισαγωγή θυμίζει λίγο "Πόλεμο των Άστρων" ή κάνω λάθο
Συντροφε!προσεχε τι λες!Haros είπε:Εμένα πάντως μου αρέσει ο Εθνικός ύμνος του Ισραήλ.
Είναι ρετρό γιατί το "ήταν ένας γάιδαρος με μεγάλα αυτιά" το τραγουδούσα μικρός
Ίσα ίσα που πρέπει να είναι περήφανοι που τα Ελληνόπουλα πριν καλά καλά μάθουν τον Ελληνικό Εθνικό ύμνο μαθαίνουν τη μελωδία του Ισραηλινού :animlaugh:don dokken είπε:Συντροφε!προσεχε τι λες!Το Κ.Ι.Σ. και η μοσαντ εχουν παντου αυτια κ ματια..
Αυτό θα πει Παγκοσμιοποίηση. :ρHaros είπε:Ίσα ίσα που πρέπει να είναι περήφανοι που τα Ελληνόπουλα πριν καλά καλά μάθουν τον Ελληνικό Εθνικό ύμνο μαθαίνουν τη μελωδία του Ισραηλινού :animlaugh:
Στην αρχη υπεθεσα οτι επροκειτο για καποια συνομωσια με σκοπο την πλυση εγκεφαλου των παιδιων :ΡHaros είπε:Ίσα ίσα που πρέπει να είναι περήφανοι που τα Ελληνόπουλα πριν καλά καλά μάθουν τον Ελληνικό Εθνικό ύμνο μαθαίνουν τη μελωδία του Ισραηλινού :animlaugh:
Ναι σε κάποια στιγμή πρέπει να το λένε όλοι οι ναύτες μαζί.Gryzor είπε:Μόνο εγώ θυμάμαι τον Σοβιετικό ύμνο στο Κυνήγι του Κόκκινου Οχτώβρη; Λάθος κάνω;;
Το κομμάτι που έχει απαγορευτεί, ήταν στην πρώτη στροφή και έλεγε " η Γερμανιά υπεράνω όλων" Deuthcland uber alles...Domenica είπε:Κριμα που δεν ισχυει ετσι μου ειχε πει φιλη που έμενε Γερμανια! Ενα κομμάτι δεν έχει οντως απαγορευτεί,τι λέει?