Όσο για την 2η διαφήμιση με το σαπούνι λίγο ακόμα να την άφηναν και θα έλεγε ότι το σαπούνι κάνει και τις δουλειές του σπιτιού!!!Κάποιες κινηματογραφικές διαφημίσεις που έχω βρει στο youtube από την δεκαετία του 50:
Brylcreem
Σαπούνι Nor Ορφανουδάκη
Ενδιαφέρουσα πληροφορία για την εταιρία AG28! Δεν το ήξερα. Δεν ξέρω επίσης πως λέγονταν οι διαφημιστικές εταιρίες που έκαναν τις κινηματογραφικές διαφημίσεις πριν το 70 και πριν να έρθει η τηλεόραση στην Ελλάδα, δηλαδή διαφημίσεις σαν αυτές που έχω αναρτήσει πιο πάνω. Ναι, προβάλλονται και σήμερα διαφημίσεις στους κινηματογράφους (εδώ που τα λέμε περισσότερο trailers) απλά είπα να ανοίξω αυτό το θρεντ για τις παλιές, πριν την τηλεόραση κινηματογραφικές διαφημίσεις.Οι κινηματογραφικές διαφημίσεις ήτανε η εταιρεία Cine News που ξεκίνησε την λειτουργία του το 1974 έως και σήμερα και προβάλλονται διαφημίσεις πριν την αρχή των ταινιών στους κινηματογράφους της Ελλάδας.
Mygdala αν δεις πακετάκια διαφημίσεων του 1985 αυτή η διαφήμιση είναι τηλεοπτική, αυτό που ξέρω είναι ότι απλά κάνει μια αναφορά στην πρώτη κινηματογραφική διαφήμιση misko, και η συγκεκριμένη αμφιβάλλω αν έχει παιχτεί στον κινηματογράφο. Πάντως ωραία διαφήμιση.MISKO 1977 ( -1985) 50 χρόνια
Ναι, για την πρώτη που δείχνει σε ρετρο σινεμά έβαλα το βιντεάκι. Μεταδίδει το όλο feelingMygdala αν δεις πακετάκια διαφημίσεων του 1985 αυτή η διαφήμιση είναι τηλεοπτική, αυτό που ξέρω είναι ότι απλά κάνει μια αναφορά στην πρώτη κινηματογραφική διαφήμιση misko, και η συγκεκριμένη αμφιβάλλω αν έχει παιχτεί στον κινηματογράφο. Πάντως ωραία διαφήμιση.
Ίδια εταιρία παραγωγής με την Αννούλα του Rol....Πορτοκαλάδα ΠΙ 60ς
Αν το γλέντι ανάψει και οι καλεσμένοι σας χορεύουν σαν αγριάνθρωποι...Επιπλα Πουλής 50ς
Επικό λολΑν το γλέντι ανάψει και οι καλεσμένοι σας χορεύουν σαν αγριάνθρωποι...![]()
![]()
![]()
Έπιπλα Αφοί Σοφιανόπουλοι 1963