Δώσε μας στοιχεία. Την κρατούσε κάποιο παιδακι (ή η μαμά του, γιατι βλέπω καρότσι) ή ήταν προς πώληση;;;ρετρό τσάντα nakis, την φωτογράφισα στο δρόμο
Δώσε μας στοιχεία. Την κρατούσε κάποιο παιδακι (ή η μαμά του, γιατι βλέπω καρότσι) ή ήταν προς πώληση;;;ρετρό τσάντα nakis, την φωτογράφισα στο δρόμο
Δεν ηταν προς πώληση. Ηταν περασμένη σε παιδικό καροτσάκι και την ειχε ενα μεγαλυτερο παιδακι που ηταν με τη μαμα του...Δώσε μας στοιχεία. Την κρατούσε κάποιο παιδακι (ή η μαμά του, γιατι βλέπω καρότσι) ή ήταν προς πώληση;;;
Ειχα ακριβως το ιδιο. Μαλλον ηταν του πατερα μου! Πολυ αγαπημενος και δεν εχω ιδεα που ειναι τωρα
Λοιπόν η φιγουρα με το αγορακι κι το κοριτσακι στα δεξια (πιο 80s δεν γίνεται!!) ειναι άλμπουμ φωτογραφιών. Είχα ενα ίδιο, με άλλη φιγούρα όμως. Τη συγκεκριμένη φιγουρα (αγοράκι+κοριτσάκι) την είχα σε κόλλα αλληλογραφίας κι φάκελο.
Εμένα μου άρεσαν πολύ αυτές οι κασετίνες
Ναι, οι χάρτες της Γεωγραφίας (παγκόσμιοι, Ευρώπης, γεωφυσικοί, ηλιακό σύστημα κλπ) φυλλάσονταν στο γραφείο των δασκάλων, όπως κι της Βιολογίας (με το ανθρώπινο σώμα), της Ζωολογίας (με την πυραμίδα της πανίδας), της Φυτολογίας (με τα είδη της χλωρίδας) κ.α.Βεβαίως! Χάρτες για το μάθημα της Γεωγραφίας ή της Βιολογίας, για την ελληνική αλφαβήτα στην Πρώτη τάξη αλλά και (στο δικό μας σχολείο) για την αγγλική αλφαβήτα, ο χάρτης της αγγλικής αλφαβήτα μπορεί να είχε και μορφή κολάζ, με το γράμμα και δίπλα μια λέξη που ξεκινούσε με αυτό το γράμμα. Στο δικό μας σχολείο οι χάρτες φυλάσσονταν στο γραφείο των δασκάλων.