stakovios
Human RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 1.026
Νομίζω ότι θα μπορούσαμε εδώ να μαζέψουμε τις.... φλασιές μας. Πόσες φορές δεν μας έχει έρθει στο μυαλό ένα απόσπασμα από την τηλεόραση των έιτις ή νάιτις και δε θυμόμαστε από πού προέρχεται. Στο νήμα αυτό φιλοδοξώ να διαφωτιστούμε μέσω των απαντήσεων. Ας κάνω την αρχή;
Ο Έτσι κι έτσι
Θυμάμαι, χαρακτηριστικά, σε μία εκπομπή της τηλεόρασης (μπορεί να ήταν και ψυχαγωγική εβδομαδιαίο ή και εορταστικό σόου σε ΕΡΤ ή ΕΤ-2) μια ομάδα νέων ηθοποιών που τραγουδούσαν ρυθμικά και γρήγορα (νομίζω και με παντομίμα)
Ψάχνουμε έναν κύριο, έτσι, έτσι κι έτσι/
κύριο μυστήριο, έτσι , έτσι κι έτσι....
(μουσική)
Προς το τέλος έδειχνε ένα πλάνο με μια κοπέλα που πήγαιναν να της βουλώσουν το στόμα οι φίλοι της, γιατί προφανώς θα έλεγε.... βρισιά.
Θυμίζει κάτι;

Ο Έτσι κι έτσι
Θυμάμαι, χαρακτηριστικά, σε μία εκπομπή της τηλεόρασης (μπορεί να ήταν και ψυχαγωγική εβδομαδιαίο ή και εορταστικό σόου σε ΕΡΤ ή ΕΤ-2) μια ομάδα νέων ηθοποιών που τραγουδούσαν ρυθμικά και γρήγορα (νομίζω και με παντομίμα)
Ψάχνουμε έναν κύριο, έτσι, έτσι κι έτσι/
κύριο μυστήριο, έτσι , έτσι κι έτσι....
(μουσική)
Προς το τέλος έδειχνε ένα πλάνο με μια κοπέλα που πήγαιναν να της βουλώσουν το στόμα οι φίλοι της, γιατί προφανώς θα έλεγε.... βρισιά.
Θυμίζει κάτι;

...απ' τα λίγα που θυμάμαι ήταν αποκριάτικο σόου γυρω στα 1984 (ή 1985) και συμμετείχε και ο Καφετζόπουλος που έκανε ένα βλάχο (στύλ Χατζηχρήστου) και φόραγε ένα σκούφο που μου θύμιζε Στρούμφς
...απ' τα λίγα που θυμάμαι ήταν αποκριάτικο σόου γυρω στα 1984 (ή 1985) και συμμετείχε και ο Καφετζόπουλος που έκανε ένα βλάχο (στύλ Χατζηχρήστου) και φόραγε ένα σκούφο που μου θύμιζε Στρούμφς