H Shearer ήταν 34!!!RIO είπε:Στο Romeo and Juliet του 1936, την έφηβη Ιουλιέτα υποδύεται η 36χρονη Norma Shearer, τον επίσης έφηβο Ρωμαίο ο 43χρονος Lelsie Howard και τον συνομήλικο Μερκούτιο ο John barrymore, μόλις 54 ετών!!!!![]()
το θυμαμαι ΒΒ γιατι μου εκανε εντυπωσηbambinella 100 είπε:A, το' χουμε ξαναδει αυτο...Στην ταινια του 1963 The thrill of it all μεσα στα δυο - τρια πρωτα λεπτα, η 56χρονη τοτε Arlene Francis ανακοινωνει στο συζυγο της οτι περιμενει το πρωτο τους παιδι!
Να διευκρινισω επισης πως η ταινια ειναι κωμωδια και οχι επιστημονικης φαντασιας!
Φυσικά και μπορεί ο καθένας να πει την γνώμη του...Aardvark είπε:Mπορουμε να γραψουμε και γνωμες δικες μας η μονο οσοι ηταν κατα γενικη ομολογια αστοχοι,αν ναι ενα μεγαλο παραπονο ηταν o Bob Hoskins στο Who Framed Roger Rabit,πολυ καλυτεροι στο ρολο θα ηταν αυτοι που τους εγινε προταση και τον απεριψαν εξαρχης,οπως ο Harisson Ford και ο Bill Muray.
Eυτυχως δεν το αφησα να μου χαλασει την ταινια.
Δεν ξέρω, εμένα ο Bob Hoskins μου άρεσε πολύ σε αυτή την ταινία, ο ρόλος του ταίριαζε γάντι και τον έπαιξε πολύ καλά. Το κοντόχοντρο σκαρί του Hoskins επίσης έκανε ένα ωραίο contrast απέναντι στην Jessica Rabbit και τον ψηλόλιγνο Judge Doom ο οποίος φαίνεται πιο τρομακτικός μπροστά του.Aardvark είπε:Mπορουμε να γραψουμε και γνωμες δικες μας η μονο οσοι ηταν κατα γενικη ομολογια αστοχοι,αν ναι ενα μεγαλο παραπονο ηταν o Bob Hoskins στο Who Framed Roger Rabit,πολυ καλυτεροι στο ρολο θα ηταν αυτοι που τους εγινε προταση και τον απεριψαν εξαρχης,οπως ο Harisson Ford και ο Bill Muray.
Eυτυχως δεν το αφησα να μου χαλασει την ταινια.
Συμφωνώ απόλυτα. Το μεγαλύτερο πλήγμα ενός κατα τα άλλα καλού sequel.Aardvark είπε:Τhat damn kid απο το Robocop 2.
![]()