Ρετρό άστοχες επιλογές ηθοποιών

Η θρυλική Bette Davis καλύτερα να μην είχε παίξει στο ''The Wicked Stepmpother'' -τελευταία ταινία της μεγάλης ηθοποιού, παραγωγής 1988.
 
Louis Gosset Jr στο ρόλο του Αιγύπτιου ηγέτη Anwar al Sadat στην τηλεταινία Sadat (1983). Όχι πως η ερμηνεία ήταν κακή, αλλά ο "σκληρός" ηθοποιός δεν έμοιαζε καθόλου εμφανισιακά, με τον ηγέτη με το διανοούμενο παρουσιαστικό...

Mickey Rooney σαν Mr Yunioshi στο Brekfast at Tiffany's (1961). Πάντα οι μεταμορφώσεις γνωστών ηθοποιών σε ασιάτες καταλήγουν σε αποτυχίες


Rayan O' Neal
σαν πτέραρχος Gavin στην ταινία A Bridge too far (1977). Ο Gavin ήταν υπαρκτό πρόσωπο με σκληροτράχηλο πολεμικό παρουσιαστικό, που κατά πολλούς δεν ταίριαζε με αυτό του γόη Ο' Neal...
 
O Kevin Costner ως Robin Hood (1991)

Η Sophia Coppola ως κόρη του Πατσίνο-Κορλεόνε στο Νονός 3 (1990)
 
Ταινία δεν έχω να αναφέρω αλλά σειρά αν επιτρέπεται. Πάντα μου έκαναν εντύπωση οι γονείς των Μπρέντα και Μπράντον από το Beverly Hills. Ειδικά ο πατέρας. Και δεν είχα άδικο. Ημερομηνίες γέννησης:

Μπρέντα 1971, Μπράντον 1969, Μπαμπάς 1955. Μαμά 1948. Για τη μαμά οκ 21 χρόνια αλλά ο μπαμπάς του τον έκανε στα 14;;!! Όχι απίθανο αλλά δύσκολο. Ας έβαζαν κάποιον μεγαλύτερο.
 
RIO είπε:
Η Sophia Coppola ως κόρη του Πατσίνο-Κορλεόνε στο Νονός 3 (1990)
agree.gif


Εκτός από το παραπάνω, η επιλογή του James Earl Jones στο ρόλο του Ινδιάνου στο Grim Prairie Tales (1990), ήταν εντελώς γελοία. Επίσης, αν και περιμένω φάπες μετά από αυτό, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να αποδεχτώ τον Peter Ustinov ως Ηρακλή Πουαρό, κι ας τον θεωρώ εξαιρετικό ηθοποιό. :p Δεν φτάνει μόνο το να είσαι καλός, υπάρχουν ταιριαστοί και αταίριαστοι ρόλοι, κι όντας φαν του Πουαρό, για μένα ο συγκεκριμένος ρόλος είναι αταίριαστος.
 
perlastar είπε:
agree.gif

λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να αποδεχτώ τον Peter Ustinov ως Ηρακλή Πουαρό, κι ας τον θεωρώ εξαιρετικό ηθοποιό. :p Δεν φτάνει μόνο το να είσαι καλός, υπάρχουν ταιριαστοί και αταίριαστοι ρόλοι, κι όντας φαν του Πουαρό, για μένα ο συγκεκριμένος ρόλος είναι αταίριαστος.
Για ποιον λόγο perlastar; :)
 
RIO είπε:
Για ποιον λόγο perlastar; :)
Επειδή βγάζει Αμερικανιά, βαρεμάρα, και λαιμαργία, όλα αυτά δηλαδή που δεν είναι ο Πουαρό. Το μόνο που ταιριάζει είναι το πάχος και το μουστάκι, κατά τα άλλα, ο Πουαρό μιλάει Αγγλικά με Γαλλική προφορά, αφού είναι Βέλγος, είναι σβέλτος, τζέντλεμαν, και με πολύ ιδιαίτερα γούστα στο φαγητό και παραξενιές γενικότερα, και μόνο έτσι μπορώ να τον βλέπω, γι'αυτό και είμαι φαν του David Suchet που τα έπιασε όλα αυτά τέλεια. Όπως έχω ξαναπεί, τον Ustinov μου αρέσει να τον βλέπω ιδιαίτερα σε ρόλους βασιλιάδων-αρχόντων. :)
 
Ενδεχομενως να ακουσω τα μυρια οσα αλλα

ποτε δεν μου χωνεψα (εντελως) τον James Earl Jones με την συγκεκριμμενη αταιριαστη κομη/περουκα ως Thulsa Doom στον Conan.

Ιδιαιτερα στην αρχη της ταινιας ,οπου ειναι και ποιο νεος και μαχιμος με αυτο το κουρεμα(περουκα) δεν κολλαει / blendαρει με τους υπολοιπους.

Δεν λεω σε καμια περιπτωση οτι ηταν σωνει και καλα κακη επιλογη.

Αλλωστε ο εξαιρετικος ηθοποιος με την επιβλητικη φωνη και φυσιογνωμια καθε αλλο παρα κακος ειναι οσο προχωραει η ταινια τοσο περισοτερο ενσωματωνεται ,ενω ιδιαιτερα πετυχημενη ειναι το εφε της μεταμορφωση του σε φιδι προκειμενου να διαφυγει ,που ειναι πολυ καλα υλοποιημενο και μαλιστα στα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα του προσωπου του .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα