Juanita
Retro PaTRi@RcH
- Αντιδράσεις
- 378
Εκτός από το Φως και την Αθλητική Ηχώ που εξακολουθούν σε πείσμα των καιρών να κυκλοφορούν καθημερινά στα περίπτερα, θυμάμαι και κάποιες άλλες που μεσουρανούσαν τη δεκαετία του '80.
Η πρώτη (εννοείται πως θα τιμήσουμε τα γένια μας
) ήταν ο "Ολυμπιακός Λαός". Χωρίς να είμαι σίγουρη, νομίζω πως στην αρχή κυκλοφορούσε μιά φορά την εβδομάδα και μετά έγινε καθημερινή... ή το αντίθετο;;; :xm: (Μ΄αρέσει που δεν έχανα φύΛλο και δεν μπορώ να θυμηθώ τα βασικά... :sealed: )
Η παλαιότερη σε διάρκεια ήταν ο "Δικέφαλος" των φίλων της Α.Ε.Κ. (υπήρχε και ο "Δικέφαλος του Βορρά") σαββατιάτικης κυκλοφορίας και μεγάλου σχήματος. Την έπαιρνε η κολλητή μου και της διάβαζα και εγώ που και που.
Πρέπει να κυκλοφορούσαν και τα "Παναθηναϊκά Νέα" αλλά γι αυτήν την εφημερίδα δεν ξέρω το παραμικρό...
Η πρώτη (εννοείται πως θα τιμήσουμε τα γένια μας

Η παλαιότερη σε διάρκεια ήταν ο "Δικέφαλος" των φίλων της Α.Ε.Κ. (υπήρχε και ο "Δικέφαλος του Βορρά") σαββατιάτικης κυκλοφορίας και μεγάλου σχήματος. Την έπαιρνε η κολλητή μου και της διάβαζα και εγώ που και που.
Πρέπει να κυκλοφορούσαν και τα "Παναθηναϊκά Νέα" αλλά γι αυτήν την εφημερίδα δεν ξέρω το παραμικρό...