Αν θυμάμαι καλά πρόκειται για το θερινό κλαμπ που άφησε το στίγμα του στο 1ο πόδι Χαλκιδικής - Νέα Σύλλατα …κάπου εκεί… πήγαινα με την παρέα μου και εξωτερικά είχε τη μορφή κάστρου και πειρατικού καραβιού…καταπληκτικό μαγαζί..
Το χρονικό όριο του σάιτ είναι 20 έτη μείον; Δηλ ως 2004?Δυστυχώς δεν έχω να ανεβάσω απόκομμα εισιτηρίων από συναυλίες ή θεατρικές παραστάσεις των 90s μιας και στα 2000s ξεκίνησα να πηγαίνω θέατρο αλλά η αγάπη να κρατάω αποκόμματα εισιτηρίων από θεατρικές παραστάσεις συγκεκριμένα δημιουργήθηκε από το 2009 και μετά , επομένως δεν μπορώ να συνεισφέρω σε αυτή την ωραία θεματική ενότητα .
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι πολύ που βρίσκεις ενδιαφέρον αυτό το θρεντ. Θα χαρώ να ποστάρεις οτιδήποτε απ τα παλιά σου, ακόμα και εισιτήριο λεωφορείου (ψάξε τσέπες παλιών μπουφάν, λολ). Επίσης, μπορείς να ανεβάσεις σχετικά αποκόμματα που σου κάνουν κλικ και από το διαδίκτυο. Όπως θα παρατήρησες δεν προέρχονται όλα αποκλειστικά από εμέναΔυστυχώς δεν έχω να ανεβάσω απόκομμα εισιτηρίων από συναυλίες ή θεατρικές παραστάσεις των 90s μιας και στα 2000s ξεκίνησα να πηγαίνω θέατρο αλλά η αγάπη να κρατάω αποκόμματα εισιτηρίων από θεατρικές παραστάσεις συγκεκριμένα δημιουργήθηκε από το 2009 και μετά , επομένως δεν μπορώ να συνεισφέρω σε αυτή την ωραία θεματική ενότητα .
@Mygdala Εισιτήρια λεωφορείου δεν έχω κρατήσει , να είστε καλά !!!Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι πολύ που βρίσκεις ενδιαφέρον αυτό το θρεντ. Θα χαρώ να ποστάρεις οτιδήποτε απ τα παλιά σου, ακόμα και εισιτήριο λεωφορείου (ψάξε τσέπες παλιών μπουφάν, λολ). Επίσης, μπορείς να ανεβάσεις σχετικά αποκόμματα που σου κάνουν κλικ και στο διαδίκτυο. Όπως θα παρατήρησες δεν προέρχονται αποκλειστικά από εμένα