stelitsa18
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 2
Πωπω, τώρα το είδα το μήνυμα αυτό, συγνώμη! Θα τα φωτογραφήσω μόλις πάω στο πατρικό μου, γιατί τα έχω εκεί.mhmerotategiatipino είπε:Απορω πως μου ξεφυγε αυτο το νημα. mytinyworld ποσο ευκολο ειναι να φωτογραφισεις μονο του το αυτογραφο του Μεριανου (πανω δεξια) και του Σπυρου Καλογηρου (πανω αριστερα) στο 1ο 1ο ποστ σου; Σας ευχαριστω ολους παιδια!
Πηρα κι εγω μια χαρα......νομιζα οτι ανοιγα νεο θεμα.D@redevil είπε:Υπάρχει, αλλά σε άλλο section!
Για δες: http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?13566-%D1%E5%F4%F1%FC-%E1%F5%F4%FC%E3%F1%E1%F6%E1
Btw, εννοείται ότι τα αυτόγραφα είναι σούπερ!
(νομίζω πως ότι χάσαμε τελικά από τα 80's είναι στο σπίτι σου! Respect άλλη μια φορά - έχεις συλλογή από τα πάντα! )
manos311 είπε:
οι 2 τελευταιες δεν φαινονταιtonytony είπε:
Ευχαριστώ, ήταν το πρώτο μου αυτόγραφο! Από πάρτυ της Μανίνας στη Station One το 1983, δες και το εισιτήριο παρακάτω. Εκείνη την εποχή είχε βγει το 'Γρανίτα Από Μελάνι' και είχαν έρθει στο πάρτυ κάποιοι από τους ηθοποιούς. Επίσης είχε εμφανιστεί ζωντανά ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος (πριν γίνει πολύ γνωστός με το Lost in the Night). Και η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν η εμφάνιση των Al Bano και Romina Power!D@redevil είπε:Πράγματι, το ένα καλύτερο από το άλλο!
Ξεχώρισα αυτό του Ματαράγκα - γοητευτικότατος στα νιάτα του! #)
Ευχαριστώ Dino! Όχι δεν είμαι Ολυμπιακός αλλά ΑΕΚ! Τα αυτόγραφα τα πήρα όταν είχε έρθει ο Ολυμπιακός να παίξει φιλικό με το Νεοπεντελικό!DINO είπε:Μάνο απίστευτα τα αυτόγραφα! Ολυμπιακάρα από κούνια, έτσι;